Τετάρτη, Δεκεμβρίου 6

Ισάριθμες ήττες για τις μικτές μας στην Καλαμάτα (Εικόνες)



Ούτε αυτή την φορά τα κατάφεραν οι μικτές μας απέναντι σε αυτές της Μεσσηνίας......  Ισάριθμες ήττες στην Καλαμάτα
Συνέχεια σήμερα Τετάρτη 6/10 στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής οι ομάδες μας δέχθηκαν ισάριθμες ήττες, από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στο Ενωσιακό της Καλαμάτας.
Η ομάδα των παίδων, ηττήθηκε με σκορ 5-0, ενώ και οι Νέοι είχαν επίσης την ίδια τύχη, αφού ηττήθηκαν με σκορ 6-0!
        
ΠΑΙΔΕΣ
                                          
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
5 - 0
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
0 - 0
        
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  5-0
Ήττα 5-0 για την Παίδων σήμερα στην Καλαμάτα 
από την αντίστοιχη της Μεσσηνίας
Την ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η μικτή παίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα, από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Δεν τα κατάφεραν τα "πιτσιρίκια" του Διον. Λιονάτου απέναντι σε μια ομάδα σαφώς καλύτερη τους.

Έτσι μετά τη σημερινή της νίκη η ομάδα του Ηλ. Μαστορέα διατηρεί το αήττητο και μάλιστα με το απόλυτο 4Χ4. Αποτέλεσμα που την διατηρεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κρατώντας μια διαφορά 5 βαθμών, (μετά το "Χ" στο άλλο παιχνίδι του 9ου ομίλου, μεταξύ Ηλείας - Ζακύνθου στον Πύργο) και όπως φαίνεται μόνο αν "αυτοκτονήσει" θα την χάσει μέχρι το τέλος!
Η ήττα αυτή για την ομάδα μας είναι η τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια φέτος!
Τα γκολ
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ηλία Μαστορέα ήταν ο Παπανικολόπουλος, ο οποίος πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ, το πρώτο με ωραίο διαγώνιο σουτ με το αριστερό, το δεύτερο με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα με το αριστερό πόδι και το τρίτο με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ. Το 4-0 σημείωσε ο Τσορόπουλος και το 5-0 ο Παπανικολόπουλος με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα, για μια ευρεία νίκη της ομάδας της Μεσσηνίας η οποία συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Λάππας (62΄Παπανικολόπουλος), Σακκάς (54’ Λάσκαρης), Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Σάλλα, Τσουμάνης, Παπανικολόπουλος, Μούζος (54’ Δημόπουλος), Ηλιόπουλος (54’ Κούκα), Γκράσης (25’ Τσορόπουλος), Φράγκος

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Νάτσης, Μπουγάς, Κρούσσος, Πολυχρονάτος, Μπαλάσκας, Γασπαρής, Βιτωράτος, Τζωρτζάτος, Καψογιώργης (41’ Σωτηριάδης), Μουρελάτος (70’ Μεσολωράς), Φωής.
        
Η  βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
4
19 - 0
12
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
4
7 - 2
7
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
4
2 - 15
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
4
0 - 11
1
        
ΝΕΟΙ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
6 - 0
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
1 - 0
        
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  6-0
Βαριά ήττα και για τους Νέους
Την τύχη των παίδων είχαν λίγο αργότερα στο ίδιο γήπεδο και οι νέοι της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., απέναντι στους γηπεδούχους Μεσσήνιους, αφού ηττήθηκαν και αυτοί με το βαρύ σκορ των 7-0 και παραμένουν χωρίς βαθμό μέχρι τώρα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι νέοι της Μεσσηνίας καλύτεροι και με ποιοτική ομάδα πήραν εύκολα την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, και έχοντας το απόλυτο 4Χ4 οδηγούν και αυτοί την κούρσα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος εκ του ασφαλούς και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς!
Τα γκολ
Η Μεσσηνία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Ζώτος βρήκε με κάθετη τον Τσιγαρίδη από αριστερά και αυτός γύρισε σωστά στον Κωστέα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. 
Στο 26ο λεπτό ο Σαρδέλης με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Τρίκαρδο και έκανε το 2-0, ενώ στο 45΄ο Κωστέας με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Ηλία Μαστορέα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα. Στο 53΄και το 59, ο Σαρδέλης με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα έκανε το 5-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Παπαγιαννόπουλος στο 80΄με σουτ.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Αντωνόπουλος (75' Κουμπαρούλης), Παπαγεωργακόπουλος, Οικονομέας, Κολιτσιδάκης, Στυλιανόπουλος, Ακριστινέι (55’ Παναγόπουλος), Σαρδέλης, Κοσμόπουλος (60’ Παπαγιαννόπουλος), Κωστέας, Ζώτος (60’ Δημόπουλος), Τσιγαρίδης (60’ Σαούτης).
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Τρίκαρδος, Σουρβάνος (71’ Λιπιάτος), Κουρκουμέλης (70’ Κοκκόσης), Καραντινός, Καβαλιεράτος, Σινάι (46’ Κούρτι), Μουρελάτος, Τζωρτζάτος, Φωκάς (58’ Λουκάτος), Τριανταφυλλίδης, Παγουλάτος (46’ Ρεπούσης).
        
Η βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
4
17 - 3
12
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
4
8 - 2
9
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
4
4 - 10
3
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
4
3 - 16
0
        
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης – Ε.Π.Σ. Ηλείας
2.
 Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
Στοιχεία από το taklin.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου