Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

Σώου Καλαφάτη junior και εύκολη νίκη για τα Διλινάτα 7-0 τα Ομαλά (Φώτο)


Σε ένα παιχνίδι που τα Διλινάτα σε όλη τη διάρκεια του, ήταν καλύτερα των Ομαλών, επανήλθαν στις νίκες και μάλιστα εύκολα με σκορ 7-0!
Μορφή του αγώνα και κορυφαίος ο νεαρός Λ. Καλαφάτης τ. Δ. που έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, δείγμα του πλούσιου ποδοσφαιρικού του ταλέντου.
Κατά τα άλλα το παιχνίδι είχε μονότονο ενδιαφέρον και η νίκη των τυπικά φιλοξενούμενων ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
Φάσεις και γκολ
Στο 6’ λεπτό ο Λ. Καλαφάτης θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή στον Σ. Αναλυτή που πασάρει για τον Βουκελάτο. Όμως αυτός θα στείλει την μπάλα άουτ λίγο πάνω από την εστία του Παπαστεργίου.
Ο Ντεντλάλα στο 27’ με έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει τον Καλαφάτη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, θα προχωρήσει και με πλασέ, απέναντι από τον Παπαστεργίου θα γράψει το 0-1 για τα Διλινάτα.
Σε μια φάση καρμπόν με το 0-1 στο 36’, ο Βουκελάτος θα παίξει κάθετα για τον Καλαφάτη και αυτός με τον ίδιο τρόπο θα πετύχει το 0-2.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, τα Διλινάτα είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, πετυχαίνοντας πέντε ακόμη τέρματα.
Ο κορυφαίος του αγώνα, νεαρός Καλαφάτης, στο 53’ με ένα διαγώνιο καταπληκτικό σουτ από δεξιά, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαστεργίου, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3, δημιουργώντας παράλληλα και το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι.
Μετά από 3’ ο Μουρελάτος με ωραία σέντρα από αριστερά, θα βρει τον Βουκελάτο στο ύψος του πέναλτι, αυτός θα πασάρει στον Διον. Τζωρτζάτο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ θα πετύχει το 0-4.
Το 0-5 θα πετύχει στο 67’ και πάλι ο Διον. Τζωρτζάτος με κοντινό πλασέ, μετά το κόρνερ του Καλαφάτη και την κεφαλιά του Σ. Αναλυτή στο δοκάρι.
Στο 71’ ο Καλαφάτης μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά, θα βγάλει την μπάλα για τον Κοσμάτο, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, ο οποίος εύκολα με κοντινό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα του Παπαστεργίου για το 0-6.
Το χορό των τερμάτων της ομάδας του «μεγάλου χωριού» θα κλείσει ο Κοσμάτος και πάλι στο 75’, με ωραία κεφαλιά μετά την σέντρα του «δαιμόνιου» μικρού για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 0-7!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Παπαστεργίου, Ντεράι, Τριανταφύλλης, Τσουραμάνης, Νεόφυτος, Κόρμαλης, Τουλουμενίδης (70’ Φωτακόπουλος), Τσακαρισιάνος, Πούλα,  Τζάκης, Σωτηρόπουλος.
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης Ε. τ Γ., Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (50’ Τζωρτζάτος Διον.), Αναλυτής, Νεστερένκο (65’ Βαγγελάτος), Καλαφάτης Λ. τ. Δ, Ντεντλάλα (65’ Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Χρ. (60’ Δρόσος), Βουκελάτος, Μουρελάτος.
Φώτο





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου