Κυριακή, Σεπτεμβρίου 1

Πρωταθλήτρια Ιονίων νήσων..... Το "σήκωσε" στη Ζάκυνθο για 2η φορά η μικτή μας (Εικόνες)


Με τον μικρό και μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 31/8 στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου, στο 4ο Πανιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου μικτών ομάδων.
Πρωταθλήτρια Ιονίων νήσων αναδείχθηκε η μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Είχαμε δυο όμορφους τελικούς, με την Λευκάδα/Πρέβεζα να επικρατεί εύκολα της γηπεδούχου Ζακύνθου με σκορ 8-0 στον μικρό, ενώ αμέσως μετά στον μεγάλο, η ομάδα του Διονύση Λιονάτου επικράτησε στα πέναλτι 3-1, αφού ο κ.α. ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
        
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Πρέβεζας/Λευκάδας
0 - 8
2.
 Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
0- 0 (3-1 πεν.)
         
Ζάκυνθος – Πρέβεζα 0-8
Πρώτος διεξήχθη ο μικρός τελικός, μεταξύ Ε.Π.Σ. Πρέβεζας/Λευκάδας - Ζακύνθου, όπου η Πρέβεζα/Λευκάδα χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τους γηπεδούχους επικράτησε άνετα με σκορ 8-0!
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. Κέρκυρας κ.α. 0 - 0 (3 – 1 πέναλτι)
Πρωταθλήτρια Ιονίων νήσων, για δεύτερη φορά στην ιστορία του Πανιόνιου τουρνουά ποδοσφαίρου μικτών ομάδων, που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Ζάκυνθο, αναδείχθηκε, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Η ομάδα του Διονύση Λιονάτου, ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που δεν ανέδειξε νικητή στην κανονική του διάρκεια (0-0), ήταν αυτή που στην άχαρη διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι επικράτησε με σκορ 3-1, χάρη στον εκπληκτικό Άγγελο Γασπαρή (MVP του τελικού), που σε αυτό το σημείο κάλυψε την εστία του, και πραγματοποίησε 3 αποκρούσεις.
Βέβαια, όλα τα παιδιά προσπάθησαν για την κούπα, είχαν πολύ καλή απόδοση και η δεύτερη κατάκτηση φυσικά τους δικαιώνει.
        
Με την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού πραγματοποιήθηκα και οι απονομές:
Στον MVP του τελικού
Όπως προαναφέραμε ο καταπληκτικός και σήμερα Άγγελος Γασπαρής, ο οποίος όπως και στον ημιτελικό, με αντίπαλο την Πρέβεζα/Λευκάδα, έτσι και σήμερα στην διαδικασία των πέναλτι κάλυψε σαν τερματοφύλακας την εστία μας, αποκρούοντας συνολικά τέσσερα πέναλτι.
Δικαιωματικά και απόλυτα δίκαια κέρδισε μια πολύ σημαντική διάκριση!
Στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του τουρνουά
Εδώ ο τίτλος πήγε στον πολύ καλό ποδοσφαιριστή της Ε.Π.Σ. Λευκάδος Λεωνίδα Μίνα.
Στον καλύτερο τερματοφύλακα του τουρνουά
Και αυτόν τον τίτλο κατέκτησε ο Άγγελος Γασπαρής με τις 4 αποκρούσεις του σε πέναλτι, κατά την διάρκεια του τουρνουά!!
Τέλος έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων, το οποίο παρέλαβε, μέσα σε πανηγυρισμούς από τα χέρια του περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, ο αρχηγός της μικτής μας Άγγελος Γασπαρής.
Δόθηκαν από την διοργανώτρια, σε όλες τις αποστολές αναμνηστικά και μαζί το ραντεβού για το 5ο Πανιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου μικτών ομάδων, το οποίο θα διεξαχθεί τον επόμενο χρόνο.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ιδιαίτερα στους πρωταθλητές, τον προπονητή τους Διονύση Λιονάτο, την Ε.Π.Σ.Κ.Ι., αλλά και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και μας πρόσφεραν ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό διήμερο.
Μπράβο σε όλους!
Την αποστολή της μικτής μας ομάδας συνόδεψαν στο γειτονικό μας νησί, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θ. Βαλσαμής, ο ταμίας ιατρός κ. Αθ. Ψαρράς και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής, μέλος του Δ.Σ. κ. Ε. Αβάζαρος.
Το ρεπορτάζ θα ανανεωθεί με τις συνθέσεις
Βίντεο από την εκτέλεση των πέναλτι του τελικού
Παρακάτω φώτο από τα σημερινά παιχνίδια







Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Δημ. Πέττα για την βοήθεια στο ρεπορτάζ και τις φώτο που σας παρουσιάζουμε με την άδεια του
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου