Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 2

"Πάτησαν" γήπεδο σήμερα τα Φωκάτα (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 2/9 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η πρώτη για την φετινή περίοδο των Φωκάτων, παράλληλα με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λακήθρας, καλωσόρισαν η Διοίκηση, δια του προέδρου της, κ. Νίκου Φωκά, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες, ιδιαίτερα υγεία και μακριά από τραυματισμούς για να χαρούν αυτό που τόσο πολύ αγαπούν. 
Παρόντα ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Διονύσης Μενάγιας και Δημήτρης Διακρούσης.
Στη συνέχεια, ο προπονητής Διονύσης Λιονάτος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, εξηγώντας το πλάνο της προετοιμασίας και τους συνέστησε να μην απουσιάζουν από αυτή, μιας και σε αυτές τις 30 περίπου ημέρες, που απομένουν για την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων των «κυανόλευκων» της Λακήθρας, αρχικά με το τοπικό κύπελλο, θα πρέπει να γίνει το «δέσιμο» μιας ομάδας ικανής να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ότι τις δυο προηγούμενες χρονιές, αλλά και να προσφέρει όμορφο θέαμα!
Παρόντες στο γήπεδο οι παλιοί και οι νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αφού παρέλαβαν το ατομικό αθλητικό τους εξοπλισμό... πάτησαν γήπεδο, δείχνοντας αισιόδοξοι για κάτι καλό.
Εκεί, τους περίμενε ο αρχιμανδρίτης Κυπριανός, για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.
Με την ολοκλήρωση του, ο λόγος πλέον στον κόουτς ο οποίος τους έτρεξε, σε ένα σχετικά ελαφρύ πρόγραμμα, ενώ από αύριο κιόλας αναμένεται να ανεβάσει στροφές και να ξεκινήσουν τα «βάσανα» των παικτών του.
Να ευχηθούμε στην ομάδα των Φωκάτων καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Εικόνες από τη σημερινή 1η και τον αγιασμό της ομάδας































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου