Σάββατο, Οκτωβρίου 12

Σεφτέ στις νίκες σήμερα για τα Φωκάτα 4-1 τον Οδυσσέα Ιθάκης


Επιτέλους νίκη για τα Φωκάτα, που έπρεπε να φτάσουν στην 3η αγωνιστική για να τα καταφέρουν.
Σήμερα λοιπόν το πρωί, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής και σε παιχνίδι του Δ' ομίλου του τοπικού κυπέλλου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, έκαναν σεφτέ στις επιτυχίες, επικρατώντας του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 4-1 και ανανέωσαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
Ξεπερνώντας τις δυο συνεχόμενες ήττες τους, σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα της Λακήθρας ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του αγώνα, από την ομάδα της Βόρειας Ιθάκης και η νίκη της είναι δίκαιη.
Εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Δήμου σερβίρισε και τα τέσσερα, τέρματα στους συμπαίκτες του.
Μια νίκη με πολύ καλή παρουσία, με την οποία δηλώνει παρόν και στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια και το μέλλον της στη συνέχεια του θεσμού.
Ο Οδυσσέας, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική, δεν τα κατάφερε και η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη, μιας και οι δυο ομάδες του ομίλου που ανήκουν στην Α' κατηγορία, συνεχίζουν να είναι τα φαβορί για πρόκριση.
Συμπερασματικά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαμε, ένα μέτριο έως καλό παιχνίδι, με την επικράτηση τελικά της ομάδας από Λακήθρα, να είναι επαναλαμβάνουμε, σίγουρα δίκαιη.
Τα γκολ του αγώνα
Μόλις στο 8’ του αγώνα, η ομάδα της Λακήθρας θα ανοίξει το σκορ στο 1-0 με κοντινό πλασέ του Καππάτου, ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στα γήπεδα με γκολ, ύστερα από ασίστ του Δήμου μέσα στην περιοχή.
Το 2-0 για τους γηπεδούχους, που μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, θα πετύχει στο επόμενο λεπτό ο Π. Κουμαριώτης.
Ο Δήμου και πάλι θα παίξει την μπάλα παράλληλα στην περιοχή για τον Κουμαριώτη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μουράγι, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.
Στο 28’ θα έρθει και το 3-0 για την ομάδα του Διον. Λιονάτου, μετά από νέα ασίστ του Δήμου. Αυτή την φορά θα βρει στην περιοχή τον Αραβαντινό και τον τελευταίο να πλασάρει εύκολα!
Δυο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι το σκορ θα ανέβει στο 4-0.
Ο Δήμου, σήμερα σε ρόλο δημιουργού, για ακόμη μια φορά θα βρει τον Κουμαριώτη, μέσα στην περιοχή και αριστερά και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Μουράγι και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Με αυτό το 4-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές, ήταν η αιτία να πέσει κάπως ο ρυθμός και το παιχνίδι να γίνει μέτριο.
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, θα βρουν την ευκαιρία να μειώσουν σε 4-1 στο 58’, μετά από ωραία συνεργασία Cela – Μετσάνι Α. και τον τελευταίο κερδίζοντας τις κόντρες, αλλά και την επαναφορά της μπάλας, μετά την απόκρουση του Πετεινάτου, με περιπετειώδη τρόπο τελικά θα την στείλει στα δίχτυα.
Αυτό το 4-1 θα γράψει και τον επίλογο του σημερινού παιχνιδιού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τους γηπεδούχους να παίρνουν βαθιά ανάσα για τη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους να χάνουν…. πόντους για την υπόθεση πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης!
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Διον. Λιονάτος), Πετεινάτος, Φωκάς Χρ.,  Παλικισιάνος Δ., Αραβαντινός, Πολλάτος (30’ λ.τ. Μπουγάς), Καμπανός, Φωκάς Ε., Κουμαριώτης Π., Γασπαρής, Δήμου (46’ Τριανταφυλλίδης), Καππάτος (10’ λ.τ. Τσιγαρίδας - 56’ λ.τ. Τσιαμπάος).
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Λεκατσάς, Προσαλέντης Ν., Προσαλέντης Γ., Cela, Κουτσουβέλης Π., Plepi, Πατσαλιάς, Μετσάνι Α., Καραντζής Θ. (39’ Μαλιακρίδας), Καραντζής Ν..
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου