Τρίτη, Δεκεμβρίου 10

'Την Δευτέρα η Παράσταση της σχολής χορού Όλγα Γαλιατσάτου 'Art & Style' Dance School


Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Παράσταση της μοναδικής ιδιωτικής ερασιτεχνικής σχολής χορού 'Art & Style' Dance School Όλγα Γαλιατσάτου Αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος.Θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου 'Ο Κέφαλος' στις 19:30, στην κεντρική αίθουσα 'Διονύσης Λαυράγκας'.
Τίτλος της παράστασης είναι 'Τα πνεύματα των Χριστουγέννων'.
Κάτι ''μαγικό'' ετοίμασε η σχολή σε μια προσπάθεια να μεταφέρει την μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων επάνω στην σκηνή με χορευτική πάντα ματιά.
Συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι μαθητές της σχολής μικροί και μεγάλοι σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή κλασσικό Μπαλέτο, Σύγχρονο - Μοντέρνο Μπαλέτο, jazz , Αργεντίνικο Τάγκο, Ballroom Ευρωπαϊκούς, Latin κ.α.
Στην παράσταση θα παρουσιαστούν μερικές από τις Αγωνιστικές χορογραφίες που πρόκειται να εκπροσωπήσουν το νησί και την χώρα μας στους επικείμενους αγώνες χορού της Παγκόσμιας ομοσπονδίας χορού IDO. 
Επίσης θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις, τα μετάλλια και οι διακρίσεις της ομοσπονδίας χορού και εκπαιδευτικού οργανισμού IDO σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο εδώ στο Αργοστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου