Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13

Δύσκολη η αυριανή αποστολή των μικτών μας στην Καλαμάτα


Δύσκολη αποστολή, αύριο Σάββατο 14-12-2019, για τις Μικτές μας ομάδες Κ-12 και Κ-14, όπου στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Ενώσεων, φιλοξενούνται από τις αντίστοιχες ομάδες της Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα και έτσι ξεκινούν έναν "Γολγοθά" τριών συνεχόμενων, εκτός έδρας αγώνων!!.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει η Ε.Π.Σ. Ηλείας, ενώ έχουν προηγηθεί τα παιχνίδια των Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας - Ε.Π.Σ. Λακωνίας και Ε.Π.Σ Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Αχαίας.
Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
                                     
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
(5ος όμιλος)
α/α
Ομάδες
1.
 Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης 
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου – Ε.Π.Σ. Αχαΐας (3-1)
3.
Ε.Π.Σ. Αιτωνοακαρνανίας - Ε.Π.Σ. Λακωνίας (3-0)
        
Κ-16
Πρώτος χρονικά στο Ενωσιακό Καλαμάτας και ώρα 09:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κ-12, με την ομάδα του Διον. Λιονάτου, να παίζει για μια θετική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα που φέτος διεξάγεται με νέα μορφή.
Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι έχουν παραδοσιακά μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και στο γήπεδο τους έχουν βάλει στόχο να κάνουν νικηφόρα πρεμιέρα για να μπουν με το "δεξί" στο πρωτάθλημα.
Τα πιτσιρίκια της Κ-12 είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση, να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους γηπεδούχους και στη συνέχεια ότι καλύτερο προκύψει.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μπόζνος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Τουρνικιώτη και  Κ. Μητρόπουλο  από την Αρκαδία.
Να αναφέρουμε ότι σε παιχνίδια που είχαν προηγηθεί για την Κ-12, το περασμένο Σάββατο, αλλά και την Τετάρτη, η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, είχε επικρατήσει της Ε.Π.Σ. Λακωνίας με σκορ 3-0 και η Ε.Π.Σ Αχαίας της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου 3-1.
        
Κ-16
Στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο και ώρα 11:00, η Κ-14 του Σπ. Παπαδάτου με τη σειρά της, θα έχει και αυτή πολύ δύσκολο έργο, απέναντι στους αντίστοιχους της Μεσσηνίας που διαθέτουν μια δυνατή και ποιοτική ομάδα.
Όπως και να έχει οι "μικροί" της Κεφαλονιάς - Ιθάκης θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και να αποχωρήσουν από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, ξεκινώντας με το δεξί τη φετινή τους.... περιπέτεια!
Διαιτητής ο κ. Γ. Μπόζνος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Τουρνικιώτη και  Κ. Μητρόπουλο  από την Αρκαδία.
Να αναφέρουμε ότι σε παιχνίδια που είχαν προηγηθεί για την Κ-14, το περασμένο Σάββατο, αλλά και τηνΤετάρτη, η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, είχε επικρατήσει της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, με σκορ 5-2 και η Ε.Π.Σ. Αχαίας της Ε.Π.Σ Ζακύνθου 6-1.
        
Η επόμενη τελευταία αγωνιστική
(2η 18/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
2.
Ε.Π.Σ. Αχαΐας – Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας / Ιθάκης
3.
Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
4.
Ρεπό: Ε.Π.Σ. Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου