Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Την Κυριακή 15/12 η.... μισή 5η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με τη μισή 5η αγωνιστική, τελευταία στροφή του α’ γύρου του πρωταθλήματος, συνεχίζεται αυτή την Κυριακή 15/12 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή του ενός εκ των δύο αγώνων του προγράμματος στον Καραβόμυλο.
Μια αγωνιστική που φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι της Κυριακής στον Καραβόμυλο, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων και Α.Ο. Ερύσσου.
Το προγραμματισμένο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στις 17:30 της Κυριακής, μεταξύ Α.Ε.Κ. - Εθνοφρουρού αναβλήθηκε για τις 21/12, λόγω προβλήματος στον φωτισμό του συγκεκριμένου γηπέδου!!
Ο Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Κυριακή  15-12-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Ηρακλής - Α.Ο. Ερύσσου
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Κομητόπουλος Π.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
         
Κυριακή  15/12
Με το μεγάλο ντέρμπι,  ίσως και του πρωταθλήματος, στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ανοίγει την αυλαία του το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και τον Ηρακλή Πρόννων να φιλοξενεί στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, (έδρα πλέον των γηπεδούχων, μετά το κλείσιμο των Τζαννάτων) τον Α.Ο. Ερύσσου.
Ένα ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων και ισόβαθμων του πρωταθλήματος και την ομάδα που θα πάρει τη νίκη να βάζει δυνατά θεμέλια, ακόμη και για την πρωτιά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, με μια ομολογουμένως εντυπωσιακή παρουσία μέχρι τώρα και στις δύο φετινές διοργανώσεις που συμμετείχαν ή συμμετέχουν, τα πάνε περίφημα και δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους.
Στο κύπελλο το πάλεψαν, ανάμεσα σε τρεις ομάδες της Α’ κατηγορίας και τελικά αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι στην ισοβαθμία με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Στο πρωτάθλημα διατηρούν το αήττητο, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και με 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στην κορυφή, ισόβαθμοι με τον αντίπαλο τους.
Όμως και η Έρυσσος φέτος, δείχνει διαφορετικό πρόσωπο και με την καλή ψυχολογία που της δίνει το νέο της «σπίτι», πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και παραμένει, όπως προαναφέραμε, αήττητη μέχρι τώρα, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει (2 νίκες – 1 ισοπαλία), θέλοντας να γράψει ιστορία με μια άνοδο για πρώτη φορά από την ίδρυση της, στα μεγάλα «σαλόνια».
Οι φιλοξενούμενοι στο κύπελλο, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, δεν τα κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με αρνητικό απολογισμό την παρουσία τους, με 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, που έδωσαν και φυσικά αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, τις ομάδες στην τελευταία στροφή του α’ γύρου να θέλουν τη νίκη και το τρίποντο που θα τους δώσει «αέρα» πρωτιάς για τη συνέχεια, αλλά και καλό ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Μειονέκτημα για τον Ηρακλή η αλλαγή έδρας, αφού θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω ακαταλληλότητας των Τζαννάτων
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ο. Ερύσσου
3
2
1
0
08 - 00
7
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
3
2
1
0
14 - 07
7
3.
Α.Ε.Κ.
3
1
2
0
09 - 06
5
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
4
1
0
3
06 - 10
3
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
0
0
3
01 - 15
0
         
Η επόμενη (6η αγωνιστική)
(Δεν έχουν ορισθεί ημερομηνίες)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α. Ε. Κ.
3.
Ρεπό: Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου