Τρίτη, Δεκεμβρίου 3

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του Β' και η 5η εξ’ αναβολής του Δ’ ομίλου του τοπικού κυπέλλου



Αύριο Τετάρτη 4/12 η συνέχεια του τοπικού κυπέλλου με παιχνίδια για την 6η αγωνιστική του Β’ και 5ης εξ’ αναβολής του Δ’ ομίλου με τους οποίους ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων
Συνέχεια και ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, αύριο Τετάρτη 4/12, με τους τρεις ορισμένους αγώνες του προγράμματος της 5ης αγωνιστικής σε Δ’ και 6ης του Β’ ομίλου.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τον Καραβόμυλο.
Παιχνίδια χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η 8αδα των προημιτελικών είναι γνωστή από την προηγούμενη αγωνιστική και διεξάγονται μόνο από την υποχρέωση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση!.
        
Αναλυτικά οι αγώνες
Τετάρτη  4/12
Με το τελευταίο εξ’ αναβολής και εντελώς αδιάφορο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Α.Ε.Κ. – Οδυσσέα Ιθάκης, στις 11:15 το πρωί, ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής και παράλληλα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της συγκεκριμένης σειράς.
Δύο ομάδες που ανήκουν στην Β’ κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου, οι οποίες μπορεί να αποκλείστηκαν, όμως έδειξαν καλά στοιχεία και προσπάθησαν για την έκπληξη, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, που έφτασαν αρκετά κοντά στο στόχο τους.
Και οι δύο, στο τελευταίο τους παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση θέλουν να ολοκληρώσουν την παρουσία τους με μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας, πριν τις μεταξύ τους συγκρούσεις, που ακολουθούν για το πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας.
Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Κυρίως χωρίς σκοπιμότητες, γεγονός που μας δίνει την ελπίδα ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι  και γιατί όχι με αρκετά τέρματα.
Στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Σπ. Ζερβού είχε επικρατήσει στην έδρα της στον Σταυρό με σκορ 2-1. Ουσιαστικά μια καταδικαστική ήττα για τους «κιτρινόμαυρους» της Κεφαλονιάς που θα επιδιώξουν ακόμη να πάρουν τη ρεβάνς!
        
Στον Καραβόμυλο, το απόγευμα ίδιας ημέρας μεταφέρεται η συνέχεια με τον έναν εκ των δύο αγώνων για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου, ανάμεσα σε Πυλαριακό και Σάμη, οι οποίες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες μέσα σε τέσσερις ημέρες.
Ένα παιχνίδι που, ναι μεν είναι ένα τοπικό ντέρμπι, όμως βαθμολογικά δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι με την Εικοσιμία είναι οι δύο ομάδες από τον όμιλο που έχουν πάρει τα αντίστοιχα εισιτήρια για τον επόμενο γύρο και τους «8» της διοργάνωσης.
Είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθούν μεταξύ τους οι συγκεκριμένες ομάδες.
Στις δύο προηγούμενες «μοιράζονται» τις νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), οι τυπικά γηπεδούχοι για την ίδια διοργάνωση, όπως και οι φιλοξενούμενοι για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας την περασμένη Κυριακή.
Παρά το αδιάφορο της βαθμολογίας, εν τούτοις υπάρχει το γόητρο και για αυτό οι δύο ομάδες, αναμένεται να παλέψουν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι πρώτοι, για να ολοκληρώσουν νικηφόρα και παράλληλα με την πρόκριση να κερδίσουν την πρωτιά στον όμιλο, ενώ οι δεύτεροι να κλείσουν μια αποτυχημένη (από άποψη πρόκρισης) παρουσία, στους ομίλους και αυτοί νικηφόρα.
Έτσι και εμείς το περιμένουμε, δυνατό, φυσικά ανοικτό, με δύναμη και πάθος για μια νίκη γοήτρου.
Άλλωστε, τα μεταξύ τους παιχνίδια, έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο «χρώμα» και αγωνιστικό ενδιαφέρον.
Και οι δύο ομάδες είναι ικανές για το αποτέλεσμα.
        
Στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη σειρά, αλλά και το πρόγραμμα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Δ’ όμιλο, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:15, υπό το φως τον προβολέων, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (και εδώ σε ένα αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς παιχνίδι), η Εικοσιμία τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον προβληματικό αγωνιστικά και αδύναμο φέτος Εθνοφρουρό.
Η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και η ποιότητα που χωρίζει τις δύο ομάδες, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους, για μια νίκη γοήτρου ή έστω ένα καλό αποτέλεσμα.
Η Εικοσιμία, σαφώς πιο ποιοτική και με πολλές λύσεις στο ρόστερ της, συν την αγωνιστική κατάσταση του αντιπάλου της, δείχνει σχεδόν αδύνατον να μην αποχωρήσει από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο μπορεί, αναλόγως του αποτελέσματος του Καραβόμυλου, να της χαρίσει και την 1η θέση, στην τελική κατάταξη του Β’ ομίλου, έστω και αν ο Ακ. Τσιμάρα θα θελήσει να δώσει παιχνίδια και την ευκαιρία να αγωνιστούν σε παιδιά, που δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα.
Και αυτήν τη φορά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με πόσους θα παραταχθεί η ομάδα του Αργοστολίου και αν τελικά, επιτέλους καταφέρει να συμπληρώσει ενδεκάδα.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται ποια από τις δύο ομάδες είναι το φαβορί.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Ακ. Τσιμάρα, είχε πάρει μια πανεύκολη νίκη με σκορ 7-0!!
        
Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων
Α’  Όμιλος – Τελική
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
6
6
0
0
25 - 03
18
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6
3
0
3
12 - 13
09
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
6
3
0
3
12 - 17
09
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
6
0
0
6
03 - 19
00
        
Β’  Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5
4
0
1
20 - 05
12
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
5
3
1
1
14 - 09
10
3.
Α.Ο. Σάμης
5
2
1
2
16 - 06
07
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
5
0
0
5
02 - 32
00
        
Γ’  Όμιλος - Τελική
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
6
6
0
0
20 - 00
18
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
6
4
0
2
12 - 07
12
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
6
2
0
4
06 - 17
06
4.
Α.Ο. Ερύσσου
6
0
0
6
04 - 18
00
        
Δ’  Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Πρόννοι
6
6
0
0
17 - 07
18
2.
Α.Ο. Φωκάτα
6
3
0
3
15 - 10
09
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
5
1
0
4
08 - 18
03
4.
Α.Ε.Κ.
5
1
0
4
07 - 12
03
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου