Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Νίκη για τον Παλληξουριακό 3-1 τον Α.Ο. Πρόννων

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας του τοπικού κυπέλλου για το 1ο όμιλο, σήμερα Κυριακή 1/10 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, ο περσινός πρωταθλητής Παλληξουριακός θα μπει με το δεξί στη διοργάνωση, μετά τη νίκη του με σκορ 3-1 επί του δυνατού και πάντα υπολογίσιμου Α.Ο. Πρόννων.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", οι γηπεδούχοι καλύτεροι και πιο ποιοτικοί, είχαν την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Παπαβασιλείου. Μάλιστα θα προηγηθούν 3-0 και φυσικά η νίκη τους είναι δίκαιη. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι στο βαθμό που θα ήθελε ο κόουτς, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε με πολλές ελλείψεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών τους, το πάλεψαν, προσπάθησαν, αλλά όπως προαναφέραμε ο Παλληξουριακός, ποιοτικός και πολύ περισσότερο πιο έτοιμος, δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του.

Έτσι, το ντεμπούτο του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα είναι άκρως επιτυχημένο, όπως και η πρεμιέρα για την ομάδα του!

Τα γκολ του αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 36', ύστερα από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλλιώρη και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.

Με το προβάδισμα υπέρ του Παλληξουριακού 1-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη παρακολουθήσαμε τα ίδια πάνω κάτω στον αγωνιστικό χώρο και μαζί, ακόμη τρία τέρματα.

Με την συμπλήρωση 70' στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με νέα εκτέλεση φάουλ.

Ο Μπράτι αυτή τη φορά ο εκτελεστής και την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και να καταλήγει στα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 2-0.

Μετά από ένα 10λεπτο οι πρωταθλητές θα "κλειδώσουν" την πρώτη φετινή τους νίκη, αφού θα πετύχουν το 3-0, με ωραία κεφαλιά του Μαλλιώρη, μετά εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Μπράτι.

Το μόνο που κατάφεραν οι Πρόννοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο τελικό 3-1 με τον Μακρυνώρη, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 54' του αγώνα, να κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς και να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή στα δίχτυα του νεαρού Βλάχου.

Συμπερασματικά, ο Παλληξουριακός "χτυπώντας" στα στημένα, θα μπει με το δεξί στη διοργάνωση, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το στόχο της πρόκρισης.

Τώρα, όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, αφήνουν πίσω τη σημερινή ήττα και θα προετοιμαστούν για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στα Μακρυώτικα με αντίπαλο τον δυνατό και ενισχυμένο Πυλαριακό.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Σπανίδης, Μαρούλης, Συριάτος Φ., Αντωνάτος (85' Haxhiaj D.), Κουκοβίνος, Λυκούδης (78' Δελαπόρτας), Ρεμούντης Β. (60' Μπράτι), Γαλανός, Γαβαλάς (60' Haxhiaj), Κορσιάνος (78' Ζυκάι). 

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Τσοκαναρίδης (30' Helaj), Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Σπ., Ρώσσης, Κόμητας, Ζαπάντης (54' Μακρυνώρης), Ρασσιάς (60' Μπάμπης), Κωνσταντόπουλος, Τσάκος, Αλιάι (46' Ρραπάι).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου