Σάββατο, Οκτωβρίου 7

Νίκη "8αδας" για την Πρόοδο Ιθάκης 3-2 την Εύγερο

Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Σταυρό και στο Δημοτικό Στάδιο "Ν. Ραυτόπουλος", σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο, μεταξύ της Προόδου Ιθάκης και της Ευγέρου, θα δώσει στους γηπεδούχους την πρώτη τους και πολύ σημαντική νίκη στη διοργάνωση, αλλά και στη σεζόν με σκορ 3-2.

Στην Ιθάκη, παρακολουθήσαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις, αγωνία, πέντε τέρματα και τελικά τους γηπεδούχους να "κλέβουν" τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο τέλος.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα αιφνιδιάσουν στην αρχή και θα προηγηθούν στο σκορ 2-0.

Συγκεκριμένα στο 32' ο Τσάγκας θα εκτελέσει το φάουλ από αριστερά, ο Ψάλτης απομακρύνει προσωρινά και στην επαναφορά ο Αρταβάνης από κοντά θα πλασάρει για το 1-0.

Η ομάδα του Κ. Πίππου θα πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 44', με περίπου ίδιο τρόπο, όταν και πάλι ο Τσάγκας από αριστερά εκτελεί νέο φάουλ για να βρει αμαρκάριστο στην περιοχή το Παπαδόπουλο που πετυχαίνει με κεφαλιά το 2-0 για την ομάδα του.

Αυτό το 2-0 για τους γηπεδούχους θα είναι το αποτέλεσμα για το πρώτο μισό στο "Ν. Ραυτόπουλος".

Στην επανάληψη, πιο αποφασιστικοί οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε 10 λεπτά!

Το 2-1 θα έρθει στο 52' με ένα εντυπωσιακό γκολ του Πολλάκη και έναν κεραυνό, λίγο κάτω από το κέντρο στο "Γ" της εστίας του Γ. Τσιντήλα.

Και στη συνέχεια το 2-2 μετά από 3 λεπτά.

Ο Βαγγελάτος θα βρει με ωραία διαγώνια πάσα τον Πολλάκη στην περιοχή και αυτός με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία και δίχτυα του Γ. Τσιντήλα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι, το σπουδαίο αυτό παιχνίδι θα κρινόταν στη "μοιρασιά" βαθμών και γκολ, στο 89' οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το "χρυσό" γκολ της νίκης για το 3-2, με πλασέ του Δημ. Αρταβάνη, στην εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων του Πόρτολου, προς τον σκόρερ.

Έτσι, οι γηπεδούχοι θα πάρουν μια πολύ μεγάλη, όσο και σημαντική νίκη που τους φέρνει πολύ κοντά στο ένα από τα τρία εισιτήρια πρόκρισης στην 8αδα.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Δ. Δευτεραίος (φίλαθλος).

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθ.:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Πάτερης, Σούλα, Μανωλόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολυχρονάκης, Καραβίας, Τσάγκας, Καρανίκας, Αρταβάνης, Πόρτολος (90' Μωραΐτης), Ηλιόπουλος Χ. (70' Μαγρίπης).

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Ψάλτης, Σταματέλος, Αδηλίνης, Παπαναστασάτος Ν., Βαγγελάτος, Μόκας (85' Πολλάκης Σπ.), Πολλάκης Γ., Θεοδωρόπουλος (60' Ντεντλάλα), Δρόσος (70' Πάπα), Ζουρνατζής (78' Αλεξάτος), Λασκαράτος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου