Δευτέρα, Οκτωβρίου 2

Ευχές Ηλία Κουρκουμέλη ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν

 

Αγαπητοί φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αγαπητοί ποδοσφαιριστές, διαιτητές, μέλη ποδοσφαιρικών Ερασιτεχνικών Σωματείων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, φιλάθλοι,

με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης της φετινής ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στα νησιά μας, θα ήθελα μέσα από αυτή μας την επικοινωνία, να εκφράσω την χαρά μου που θα βρεθούμε και αυτή τη σεζόν στον χώρο που αγαπάμε.

Θέλω επίσης να εκφράσω τις θερμές ευχές μου για υγεία και επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, στις Διοικήσεις που είναι οι "αιμοδότες" του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων με το τοπικό ποδόσφαιρο.

Μακάρι με την προσπάθεια όλων μας, να πάμε το ποδόσφαιρο των νησιών μας, με εργατικότητα, αγάπη, και αλληλοσεβασμό στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεστε", σε μια δύσκολη εποχή  ένα βήμα πιο μπροστά.

Καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και διακρίσεις σε όλους και την ευχή ότι, θα συμβάλουμε σαν Ε.Π.Σ.Κ.Ι., αλλά και σαν Σωματεία να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κύπελλο!

Ηλίας Κουρκουμέλης

Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου