Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ





     Με τον αγώνα Διλινάτων – Προόδου Ιθάκης συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 11:30 το τοπικό κύπελλο στο πλαίσιο της Α΄σειράς-Β΄φάσης του θεσμού (προημιτελικοί).

     Ως γνωστό στην επόμενη φάση έχουν περάσει χωρίς αγώνα  Εικοσιμία, Οδυσσέας Ιθάκης και η Α.Ε.Κ. που σε αυτή την φάση την προηγούμενη Τετάρτη απέκλεισε τον Παγκεφαλληνιακό.
     Μετά την ανάδειξη των νικητών των δύο αυτών αγώνων για τους ημιτελικούς τα ζευγάρια θα είναι:
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ - νικητής αγώνα Διλινάτων-Προόδου.
     Οι νικήτριες των δυο τελευταίων αγώνων θα αγωνισθούν στον μεγάλο τελικό που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25η Μαρτίου 2012.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
     Οι δύο ομάδες μετά την είσοδο τους στην τετράδα των playoffs  των πρωταθλημάτων της Α΄- Β΄ κατηγορίας έχουν σαν στόχο να διακριθούν και στον θεσμό του κυπέλλου Ερασιτεχνών και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να το πετύχουν. Μάλιστα τα Διλινάτα θέλουν να διατηρήσουν το φετινό τους αήττητο και στις δυο διοργανώσεις.

     Η Πρόοδος συνηθισμένη στις εκπλήξεις σε αυτό τον θεσμό και παρά την διαφορά των κατηγοριών που χωρίζει τις δυο αυτές ομάδες κατεβαίνει αποφασισμένη για μια ακόμη έκπληξη. Βέβαια τα Διλινάτα είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από τους Θιακούς και όντως αν υπάρξει αποκλεισμός θα είναι όντως μια μεγάλη έκπληξη.
     Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των 90΄ θα υπάρξει ημίωρη παράταση και αν και εκεί οι ομάδες δεν λύσουν τις «διαφορές» τους τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Γρηγ. Γαβράς με βοηθούς τους κ.κ. Σερ. Κωστόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου