Τετάρτη, Ιανουαρίου 18

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


   
       Αργοστόλι 17/01/2012

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου , γνωρίζει στους φίλους μας ότι την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα 6-8/01/2011, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά – Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης κωπηλασίας για την κατάρτιση – στελέχωση της Εθνικής Ομάδας  με όλες τις κατηγορίες.

          Ο όμιλός μας συμμετείχε με δύο αθλητές – τριες, τον Δρακονταειδή Σπύρο και την Παπαντωνάτου Λουϊζα , ηλικίας 19 και 15 ετών , αντίστοιχα.  Η Λουϊζα συμμετείχε για πρώτη φορά στον αγώνα στην κατηγορία κορασίδων.   Παρ' όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ήταν πολύ ικανοποιητική η εμφάνιση του Σπύρου , της δε  Λουϊζας, μας δίνει ελπίδες για το προσεχές μέλλον, εφόσον απέδειξε ότι, αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στις πέντε καλύτερες αθλήτριες της Κατηγορίας της  στην Ελλάδα και με λίγη ακόμη προσπάθεια, θέληση και με τα χρόνια που έχει μπροστά της , σίγουρα θα της δοθεί η ευκαιρία να χαρεί μια επιθυμητή θέση.
          Συγχαρητήρια στα παιδιά και παράλληλα κάνουμε γνωστό ότι στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε προπονητικό τουρνουά υδατοσφαίρισης με διοργανωτή το Ν.Ο. Βουλιαγμένης .
          Συμμετείχαν οι ομάδες του Ν.Ο.Καλαμακίου, του Πανιωνίου και η ομάδα μας κατόπιν της ευγενικής πρόσκλησης της Βουλιαγμένης  και την οποία ευχαριστούμε ολόθερμα, αφού μια μεγάλη ομάδα μας έκανε την τιμή να μας καλέσει στα πλαίσια της προετοιμασίας της .
Το τουρνουά διεξήχθει σε πολύ φιλικό κλίμα και τα αποτελέσματα είναι:
Ν.Ο.Βουλιαγμένης  9
Πανιώνιος              6
Αργοστόλι             3
Καλαμάκι               0
Να σημειώσουμε  ότι  οι αθλητές μας Racunica, Θωμάκος και Δουδέσης  απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.   Το προπονητικό τουρνουά  διεξήχθη ενόψει της έναρξης της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας , το οποίο ξεκινάει στις 02 Φεβρουαρίου 2012 με την 11η αγωνιστική της Α' Φάσης:  Ν.Ο.Καλαμακίου- Ν.Ο.Αργοστολίου , 20:00μ.μ. Κολυμβητήριο Αλίμου.
Το επίσημο παιχνίδι έναρξης της Β΄Φάσης θα διεξαχθεί 04/02/2012 μεταξύ των ομάδων Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  Α.Ο. στο Κολυμβητήριο Κεφαλονιάς , στις 15:00μ.μ..
Σε επόμενο δελτίο τύπου θα αναφερθούμε αναλυτικά για όλους τους αγώνες της Β' Φάσης.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου