Δευτέρα, Ιανουαρίου 30

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ .......


«Κλείδωσαν» οι θέσεις που οδηγούν στην τετράδα των playoffs και τα ζευγάρια είναι: Διλινάτα-Παγκεφαλληνιακός και Α.Ο.Κ.Ι.-ΑΕΚ ή Α.Ε.Κ-Α.Ο.Κ.Ι. (εδώ λείπει το εισιτήριο της 2ης θέσης).
Έτσι, λοιπόν, τα αήττητα Διλινάτα συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους στο Πρωτάθλημα, έστω και χωρίς τον Τ. Φωή στον πάγκο και μάλιστα με αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών. Αναδείχθηκαν πρωταθλητές της κανονικής περιόδου περιμένοντας τον Παγκεφαλληνιακό στον ημιτελικό των playoffs με τυπικό πλεονέκτημα έδρας αφού και οι δύο ομάδες έχουν για έδρα το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στην 2η θέση πέρασε ο Α.Ο.Κ.Ι. ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ, αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ΑΕΚ «έπεσε» στην 3η θέση αφού είχε και ρεπό αυτή την αγωνιστική.
Στην 4η θέση παρέμεινε ο «Παγκέ» και σε αυτήν θα τερματίσει αφού η διαφορά που έχει από τον 2ο και 3ο δεν καλύπτεται.
Τα Ομαλά έκλεισαν μιαν αποτυχημένη χρονιά (έχουν ρεπό την τελευταία αγωνιστική) επιτέλους με νίκη και την 5η θέση, κάτι που δεν μπορεί να τα κάνει ευτυχισμένα.
Στην 6η οι Πρόννοι έσωσαν την παρτίδα μέσω Ιθάκης και ΑΟΚΙ, αλλά πρέπει να αλλάξουν πολλά σε θέματα κυρίως φιλοσοφίας στην ομάδα για να ξαναγίνουν οι παλιοί καλοί Πρόννοι.

Τέλος, η αγωνία που υπάρχει στον Οδυσσέα Ιθάκης, που από την αρχή του πρωταθλήματος είναι «κολλημένος» με την τελευταία θέση, έχει να κάνει με το εάν έστω και την τελευταία αγωνιστική θα καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό!
Τέλος, την επόμενη και τελευταία αγωνιστική το μοναδικό ενδιαφέρον που παραμένει είναι ποιος από τους Α.Ο.Κ.Ι. ή Α.Ε.Κ. θα καταφέρει να πάρει την 2η θέση της τελικής κατάταξης.
Στην Β΄ κατηγορία τα πράγματα, μετά την «λευκή» ισοπαλία στο Ληξούρι, μάλλον έμπλεξαν την κατάσταση. Έτσι, μιαν αγωνιστική πριν το φινάλε και, εδώ και πολύ καιρό, η Σάμη είναι η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο +15, που ως γνωστόν την στέλνει απευθείας στον τελικό των playoffs και την Α΄ κατηγορία.
Στην 2η θέση τερματίζει και μαθηματικά η Πρόοδος μετά την «Χ»ρυσή ισοπαλία που πήρε στον Άγιο Αντώνη και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι η ομάδα που θα καθορίσει την τελική κατάταξη αφού μπορεί να διαλέξει τον αντίπαλό της…., δηλαδή με ποιόν θέλει να αγωνιστεί στον ημιτελικό, Παλληξουριακό ή Φωκάτα; Υπομονή, Κυριακή «κοντή» γιορτή!
Στην 3η θέση τερμάτισε ο Παλληξουριακός και περιμένει τον αντίπαλο του ημιτελικού Σάμη ή Πρόοδο; Την Κυριακή το μεσημέρι θα έχει τελειώσει η αγωνία του και σίγουρα δεν θα πρέπει να έχει δικαίωμα για οποιοδήποτε παράπονο αφού στον πιο σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος του αναμενομένου.
Η 4η θέση ανήκει και μαθηματικά πλέον στα Φωκάτα που την Κυριακή ψάχνουν την δική τους Ιθάκη στο Βαθύ με αντίπαλο την Πρόοδο και παίζουν όλη την χρονιά. Με νίκη συνεχίζουν με ισοπαλία και βέβαια ήττα αποχαιρετούν τα playoffs.
Στην 5η βρίσκεται και εκεί θα τερματίσει ο Πυλαριακός ο οποίος είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος` την συμμετοχή του στα playoffs!!!!
Στην 6η ο Ηρακλής που την Κυριακή σε ένα αδιάφορο παιχνίδι πήγε να βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια.
Τέλος στην 7η η Δόξα χωρίς νίκη και επιτυχία γκολ μέχρι στιγμής θα προσπαθήσει, αν και πολύ δύσκολο με αντίπαλο τον Πυλαριακό, να την πετύχει έστω και στο φινάλε διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις.
Στους σκόρερ τώρα και στην Α΄ κατηγορία ο Κανάκης με τα δυο γκολ που πέτυχε στην Ιθάκη μείωσε την διαφορά από τον Κρούτη στα δυο και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. να είναι το φαβορί για το έπαθλο.

Στην Β΄ ο Γιαν. Αμούργης δεν σταματά να «καρφώνει» δίχτυα και με τα δυο που πέτυχε στα Μακρυώτικα έφτασε τα 16 και άντε γεια…. Εμείς το γράφουμε πολύ καιρό τώρα να του το έδιναν από τότε σπίτι του!!!!!!
Ένα υγιέστατο αγοράκι το δεύτερο παιδί της οικογένειας έφερε στον κόσμο η σύζυγος του ποδοσφαιριστή των Διλινάτων Σάκη Αναλυτή που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παγκεφαλληνιακό για να βρίσκεται κοντά της. Όμως οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και αφιέρωσαν το πρώτο τους γκολ σε αυτόν και το μωρό του πανηγυρίζοντας όλοι μαζί με τον γνωστό τρόπο!!!!
Όλοι εμείς εδώ στον sportsthea φίλε Σάκη σου ευχόμαστε να σου ζήσει. Να είναι γερό και δυνατό ακολουθώντας την δική σου πορεία στα γήπεδα μας.
Φίλε «οδηγέ» πολύ σου πάει για coach. Μια χαρά τα πήγες. Αλλά και το τηλέφωνο φωτιές άρπαξε!!!!!
Τάκη σε βλέπω άνεργο σε λίγο. Για αυτό ανέλαβε αμέσως δράση!!!!!
Αναβλήθηκε λέει η κλήρωση του πρωταθλήματος (;) της Γ΄ κατηγορίας !!! Ε... και τι περιμένετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι; Άντε και τις κάναμε 3, άντε και τις κάναμε 4……. Και τι έγινε; Πρωτάθλημα θα είναι πάλι αυτό;
Εκεί στον Ηρακλή τι πάθατε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Παραλίγο να μπλέξετε την ομάδα σας σε περιπέτειες. Βρε παιδιά σε ένα αδιάφορο παιχνίδι; Έστω και αν έχετε αδικηθεί!!! Κρίμα!!! Είναι εποχές για να πληρώνονται πρόστιμα;
Εγώ πιστεύω απλά ότι σε αυτό το παιχνίδι εκτονώθηκε η κατάσταση γιατί από ότι ξέρω το καζάνι «έβραζε» πολύ καιρό πριν.
Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι σοβαροί στο ποδόσφαιρο μας και με την εμπειρία τους έσωσαν την κατάσταση!!!
Πρόεδρε τελικά θα γίνει το ανεξάρτητο πρωτάθλημα; Περιμένω απάντηση για να ξεκινήσω προετοιμασία.
«Σκασμένος» ήταν ο τερματοφύλακας του Παγκέ Ηλίας Γιαννάς μετά τον αγώνα της ομάδας του με τα Διλινάτα. Τα είχε με την τύχη του αλλά και με τον αέρα που τον «πρόδωσε». Ψηλά το κεφάλι Ηλία έτσι είναι το ποδόσφαιρο έχει τις χαρές αλλά και τις λύπες του, για αυτό είναι ωραίο και συναρπαστικό!!
Εντάξει ρε παιδιά στον Παγκέ ακόμη και αν συμφωνήσω μαζί σας ότι η απόκρουση του Γιαννά δεν ήταν και η καλύτερη. Οι αμυντικοί δεν μου είπατε που ήταν να διώξουνε την μπάλα. Και κάτι ακόμα μην πυροβολείται τους τερματοφύλακες. Ένα λάθος τους ίσως είναι καταστροφικό όπως και μια καλή απόκρουση σωτηρία. Και το ένα και το άλλο φαίνονται. Δεν είναι όπως στις άλλες θέσεις που όσα και να κάνεις σπάνια κοστίζουν. Πόσα γίνονται σε κάθε αγώνα; Πολλά. Αλλά δεν κοστίζουν. Και ο συγκεκριμένος έχει και μια δικαιολογία παραπάνω αφού ο άνεμος του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.
Μην ανησυχείτε βρε παιδιά για το που βρίσκω τα στοιχεία που διαρκώς ανεβάζω. Από παντού!!! Το sportsthea δεν καταλαβαίνει ούτε τρομάζει από αποκλεισμούς!!! Έχει ανθρώπους που το στηρίζουν…. Έχει ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί του για ένα καλύτερο αύριο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Έχει τους μέχρι σήμερα και στη μικρή παρουσία του 24.000 επισκέπτες του!!!!
Προτελευταία η 13η αγωνιστική που αποδείχθηκε «γρουσούζικη» για την τοπική διαιτησία, αφού είχαμε αρκετά παράπονα και θα έλεγα τα περισσότερα δικαιολογημένα!!!! Α… η αλήθεια να γράφεται όπως και στα καλά έτσι και στα άσχημα. Εκτός και αν τους μάτιασα όλο αυτό τον καιρό.
Ερώτημα στην τοπική επιτροπή διαιτησίας. Τι γίνεται φιλαράκια επιτέλους με τους δικούς μας διαιτητές και δεν τους βλέπουμε στα Εθνικά πρωταθλήματα;
Πρόσφατα ο Γιώργος Λουκέρης ήταν άριστος σε αγώνα Γ΄ Εθνικής σαν βοηθός. Δεν εκτιμήθηκε αυτό; ή κάποιοι τέτοιοι δεν τους κάνουν; Κάντε και εσείς όμως κάτι. ΠΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Εδώ σε θέλω προεδράρα……. Την Κυριακή τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου. Όλοι από σένα περιμένουν κάτι!!!!!! Εσύ ο 2ος έγινες ο ρυθμιστής!!!!!! Τάχει αυτά το ποδόσφαιρο…. Πάντως εγώ στην θέση σου με τίποτα δεν θα ήθελα να είμαι…. Ότι και να κάνεις όλοι μαζί σου θα τάχουν!!!!! Αν νικήσεις κακός αν χάσεις πάλι κακός και να σου οι μουρμούρες και οι εξυπνάδες….. να μη σου πω ότι ήδη έχουν αρχίσει.
Τι να πω δεν ξέρω. Απλά θα περιμένω….. Λες να;…… Μπα δε……. Και η ζωή συνεχίζεται!!!!
Αυτά πατριώτες και για σήμερα
Εις το επανειδείν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου