Κυριακή, Ιανουαρίου 22

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ
«2» ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΒΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΠΑΜΙΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΑΧΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ 1-0 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΑΙΪΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ 5-0 ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ










     Ούτε η 10η αγωνιστική ήταν τυχερή για την εκπρόσωπο μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Αστέρα με το βαρύ σκορ 5-0.

     Η Εικοσιμία είχε σημαντικές ελλείψεις αλλά και όλη την ομάδα βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση για  60΄με αποτέλεσμα και φυσιολογικά να έρθει αυτή η πολύ βαριά ήττα.
     Από το 60΄και μετά η ομάδα μας ανέβασε πολύ την απόδοση της χάνοντας μάλιστα σπουδαίες ευκαιρίες ιδιαίτερα με τον Κ. Αντωνάτο και κορυφαία αυτή του 90΄ όταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε φανταστική απόκρουση στη κεφαλιά του Αντ. Κορσιάνου μετά την πολύ καλή σέντρα του Γεωργόπουλου.

     Τα Γκολ
     Στο 13΄ο Αστέρας άνοιξε το σκορ 1-0 με σουτ του Παρασκευόπουλου μέσα από την περιοχή.
     Το 2-0 πέτυχε στο 30΄ο Ρούνης που έφυγε σαν κρυφός κυνηγός στην πλάτη της άμυνας μας και πλάσαρε τον Καραίσκο που επιχειρούσε έξοδο.
      Αμέσως μετά στο επόμενο λεπτό (31΄) ο Αστέρας κάνει τα τέρματα του τρία αφού πετυχένει το 3-0 με Παναγόπουλο Φ. που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καραίσκο.
     Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄ο Παρασκευόπουλος Ι. με εντυπωσιακή κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Παναγόπουλου Φ. πετυχαίνει το 4-0.
     Στο 60΄ο Γιωργ. Παναγόπουλος με σλάλομ πέρασε τους αμυντικούς μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το τελικό 5-0.
     Καλή η διαιτησία του Πλεμμενόπουλου και των βοηθών του Κουτσαναστάση και Μπότη από την Μεσσηνία.
Αστέρας Αμ.:(Τ. Φερεκίδης), Παναγιωτόπουλος, Ζωντός, Νούλας, Ρούνης, Παναγιωτόπουλος Α., Παναγόπουλος Γ., Παρασκευόπουλος Ι., Παρασκευόπουλος Χ. (46΄ Σταυρούλιας), Παναγόπουλος Φ. (56΄Αρουτίδης), Αντωνόπουλος Α. (73΄Γκρίλλας).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Αποστολάτος, Κουλάκης (75΄Γεωργόπουλος), Ντουκάϊ, Χαραλαμπόγλου (56΄Μπούσι), Μινέτος Χρ., Αλεξανδράτος, Ψαριανός (56΄Πολλάκης), Γερασιμάτος,  Αντωνάτος, Κορσιάνος Αντ..
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 10ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 – 0

2.
ΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
0 – 1
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
3 – 0 α.α.
4.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
0 – 2
5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ. – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡ.
1 – 0
6.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5 – 0
7.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠ.
2 – 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 10 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
27
19 – 04
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
24
20 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
20
12 – 05
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
19
18 – 10
5.
ΑΧΑΪΚΗ
14
09 – 06
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
14
09 – 06
7.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
14
16 – 11 
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
14
13 – 14
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
14
14 – 11
10.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
13
11 – 09
11.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
12
11 – 12
12.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
07 – 02
13.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
03
06 – 29
14.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
02
02 – 22
                                             Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (11η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
2.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
3.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΑΧΑΪΚΗ
4.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
6.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
7.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ PLAYOFFS
 ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Κ.Ι. – ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Με την ολοκλήρωση της 12ης  αγωνιστικής οριστικοποιηθήκαν και μαθηματικά πλέον οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή και είναι: 
Διλινάτα-Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι.-Παγκεφαλληνιακός.
     Αυτό που απομένει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές είναι η τελική κατάταξη των ομάδων και το πλεονέκτημα που θα προκύψει από εκεί.
     Κατά τα άλλα όπως γράφαμε και την Παρασκευή η 12η αγωνιστική ήταν ημέρα γηπεδούχων και επιβεβαιωθήκαμε.
     Η Α.Ε.Κ. ακόμη βάζει γκολ στα Ομαλά διαλύοντας τα με 7-2!!!! δείχνοντας την αγωνιστική της ετοιμότητα.
     Ο Πάγκε με την «σφραγίδα» του Ν. Βουτσινά κέρδισε 5-0 τον Οδυσσέα και μαζί την συμμετοχή του στα playoffs μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
     Τέλος ο Α.Ο.ΚΙ. μετά την νίκη του 3-0 επί των Πρόννων συνεχίζει 3ος και μπορεί μαζί με Διλινάτα Α.Ε.Κ. να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση!!!!!
     Τα Ομαλά οριστικά έμειναν στα «πιτς», Οι Πρόννοι σώνουν την παρτίδα και ο Οδυσσέας μετά την άσχημη περιπέτεια του επιστρέφει στην δική του Ιθάκη και στην Β΄ κατηγορία χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βαθμό κάτι που δύσκολα στην συνέχεια θα ανατρέψει.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
5 – 0

2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
7 – 2
3.
A.O.K.I. - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3 – 0
4.
ΡΕ ΠΟ: Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

ΠΡΩΪΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΕ»
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚ.
            5                   0




   
     










  
     Όπως αναμενόταν τελικά ο Παγκεφαλληνιακός με μια πολύ μικρή αντίσταση του Οδυσσέα στο α΄ ημίχρονο δεν δυσκολεύθηκε να πάρει τελικά μια άνετη όσο και δίκαιη νίκη απέναντι στην ομάδα του Σταυρού με σκορ 5-0 και η οποία «πλήρωσε» τα πολλά αμυντικά της λάθη!!
     Τα γκολ
     Στο 18΄η γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα στο σκορ 1-0 με τον Αρμάντο να εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας του Οδυσσέα και με σουτ στο «Γ» να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσουβέλη.
     Τρία λεπτά (42) πριν λήξει το ημίχρονο ο Παγκεφαλληνιακός πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα ύστερα από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή στον Νικ. Κουλουμπή το πλασέ του οποίου την στέλνει στα δίχτυα και το 2-0.
     Νέο λάθος στο 56΄για την ομάδα της Ιθάκης όταν Κουτσουβέλης και αμυντικοί δεν συνεννοούνται και τον Σαρλάνη να μην λέει όχι στο «δώρο» των Θιακών αφού το πλασέ του καταλήγει στα δίχτυα και το σκορ ανεβαίνει στο 3-0.
     Τα λάθη δεν σταμάτησαν για τους Θιακούς όπως και τα γκολ για τον «Πάγκε». Έτσι στο 69΄ο Τούρλας από νέα κακή συνεννόηση των αμυντικών κλέβει την μπάλα και με πλασέ παρά την προσπάθεια του Κουτσουβέλη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
     Το σκορ τελικά θα κλείσει στο 79΄ όταν ο Κύριος με πολύ ωραία σέντρα από αριστερά βρίσκει αμαρκάριστο στο 2ο δοκάρι τον Κουλουμπή Νικ. και με κεφαλιά πραγματοποιεί το 5-0, που ήταν και το σκορ αγώνα.
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γρ. Γαβρά και των βοηθών του κ.κ. Γ. Γασπαράτου και Χ. Αβάζαρου.
     Οι συνθέσεις:
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής Γερ. (81΄Thoma J), Ζαφειράτος, Κουλουμπής Ορ., Ψάλτης, Σαρλάνης (65΄Τούρλας), Κουλουμπής Νικ., Δελακάς (65΄Καραντινός), Κίριο, Κατσιγιώργης, Αρμάντο.
Οδυσσέας Ιθ.:(Κ. Κουστουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ., Βλησμάς Χαρ., Μήτσουρας, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Γαλάτης Γερ. (82΄Χαϊδεμενάτος), Μαρούδας, Γαλάτης Βασ., Κουτσουβέλης Παν., Αργυρακάκης, Σκούρας.
ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
«ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ Η Α.Ε.Κ. - ΤΕΛΟΣ ΤΑ PLAYOFFS ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ         Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
            7                    2
     «Καταιγίδα» η Α.Ε.Κ. διέλυσε τα Ομαλά με σκορ 7-2 στέλνοντας μήνυμα με πολλούς παραλήπτες και ειδικά τους αμφισβητίες της μετά την ήττα στο ντέρμπι από τα Διλινάτα.
     Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα αλλά και 9 γκολ η Α.Ε.Κ. έβαλε τις βάσεις για την 2η θέση της τελικής κατάταξης αλλά και με προϋποθέσεις ακόμη και την 1η. Από την άλλη τα Ομαλά για μια ακόμη αγωνιστική απογοήτευσαν και για δεύτερη συνεχόμενη δέχονται την ήττα με πολύ βαρύ σκορ. Συμπερασματικά η Α.Ε.Κ. σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη και η τελική της επικράτηση δίκαιη όσο και εύκολη.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 3 μόλις λεπτό τα Ομαλά χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν το φάουλ από το ύψος της σέντρας και πλάγια αριστερά του Αγγελόπουλου φέρνει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Τζιβρά να προλαβαίνει την έξοδο του Κουμαριώτη και την κεφαλιά του να κατευθύνεται στα δίχτυα, τελευταία όμως στιγμή ο Γασπαρινάτος σώνει την ομάδα του αποκρούοντας την μπάλα με κεφαλιά πάνω στην γραμμή της εστίας του σε κόρνερ.
     Στο 11΄από παράλληλη σέντρα του Κρούτη ο Λούλουδας από το ύψος του πέναλτι και πλάγια αστοχεί στο σουτ που επιχειρεί.
     Το σκορ θα ανοίξει τελικά για την Α.Ε.Κ. στο 16΄. Ύστερα από σέντρα από δεξιά του Εμιλιάνο ο Κρούτη πιάνει κεφαλιά για να φτάσει η μπάλα στον Χασάη που με νέα κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αρτούρ γράφοντας το 1-0.
     Μετά από 5΄(στο 16΄) ο Παν. Κουμαριώτης θα κλέψει την μπάλα έξω από την περιοχή και θα τροφοδοτήσει τον Κρούτη ο οποίος με εντυπωσιακό διαγώνιο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αρτούρ για δεύτερη φορά (2-0).
     Στο 25΄ο Κρούτη θα βρει με ωραία παράλληλη πάσα τον Παν. Κουμαριώτη αλλά ο Αρτούρ αποκρούει το σουτ του ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ.
     Σουτ του Μπάμπη μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά η μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων της εστίας των Ομαλών στο 30΄.
     Νέο κλέψιμο έξω από την περιοχή αυτή την φορά με τον Εμιλιάνο που μπήκε στην περιοχή και με παράλληλη πάσα βρήκε μόνο τον Παν. Κουμαριώτη το πλασέ του οποίου ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 41΄.
     Στο 43΄είχαμε μια δύσκολη φάση όταν ο Αγγ. Κουμαριώτης στην προσπάθεια του να διώξει βρέθηκε στο έδαφος μαζί με τον Τούρλα και τον διαιτητή Λουκέρη να σφυρίζει πέναλτι. Το πέναλτι τελικά μέσω κάποιων διαμαρτυριών εκτελεί εύστοχα ο Ντόκο μειώνοντας σε 3-1. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Δ. Κουμαριώτης για διαμαρτυρία.
     Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Τζιβράς χάνει την ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι αφού σε τετατέτ με τον Κουμαριώτη αστοχεί στέλνοντας την μπάλα άουτ.
     Νέα ευκαιρία στο 53΄για τα Ομαλά, που μπήκαν καλύτερα στην αρχή αυτού του ημιχρόνου, με τον Ντόκο να πιάνει κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αγγελόπουλου και τον Κουμαριώτη να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
     Το 4-1 θα πετύχει ο Κρόυτη στο 54΄όταν ο Λούλουδας μετά από έμμεσο φάουλ παίζει ελάχιστα την μπάλα και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με πλασαριστό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
      Στο 56΄ακυρώνεται γκολ των Ομαλών ύστερα από κεφαλιά του Ντόκο μέσω νέων διαμαρτυριών.
     5-1 στο 57΄για την Α.Ε.Κ. με σκόρερ τον Παν. Κουμαριώτη με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κρούτη. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο νεαρός άσσος της Α.Ε.Κ. και αποχώρησε.
     Στο επόμενο τρίλεπτο επιτεύχθηκαν τρία τέρματα. Συγκεκριμένα:
     Τα Ομαλά στο 85΄θα μειώσουν σε 5-2 με πλασέ του Ντόκο και ύστερα από ατομική ενέργεια του Τούρλα στην πολύ καλή προσωρινή απόκρουση του Αγγ. Κουμαριώτη.
     Στο 87΄ο Θωμάς με πολύ ωραία σέντρα από δεξιά βγάζει μόνον με τα δίχτυα τον Εμιλιάνο που με εύκολο πλασέ πραγματοποιεί το 6-2.
     Τέλος στο 88΄Κρούτη – Κοτίνης και Λούλουδας «χόρεψαν» την άμυνα των ομαλών και τον τελευταίο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να πετυχαίνει το τελικό 7-2.
     Η διαιτησία του κ. Γ. Λουκέρη αλλά και των βοηθών του κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλου και Δ. Καλαφάτη ήταν πολύ καλή. Είχε δυο φάσεις δύσκολες αλλά είναι από αυτές που «κρίνονται» μόνο από το μάτι του διαιτητή
     Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης), Κουμαριώτης Αγγ, Γασπαρινάτος (82΄Θωμάς), Στεφανάτος Ζάβαλης (64΄Κοτίνης), Βαγιάκας, Λούλουδας, Κόλλιας, Χασάη, Κρούτη, Κουμαριώτης Παν. (64΄λ.τ. Βαλλιανάτος), Εμιλιάνο.
Α.Σ. Ομαλά:(Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ, Τζάκης, Μεταξάς, Αγγελόπουλος, Παγουλάτος, Τούρλας, Τριανταφύλλου (75΄Τσακαρισιάνος Χρ.), Τζωρτζάτος Κ. (63΄Τσακαρισιάνος Σπ.) Ντόκο, Τζιβράς (75΄Μπελτσώνιας),Μπάμπης.
 ΕΒΑΛΕ "ΠΛΩΡΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ Ο Α.Ο.Κ.Ι.













    Α.Ο.Κ.Ι.                               ΠΡΟΝΝΟΙ              
     3                           0
      Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και αρκετό ενδιαφέρον ο Α.Ο.Κ.Ι. πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στους Πρόννους ήταν καλύτερος σαν ομάδα και η νίκη του απόλυτα δίκαιη. Οι Πρόννοι πάλεψαν το παιχνίδι παρά τις πολλές και σημαντικές του απουσίες και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και αυτοί κάποια τέρματα.
      Φάσεις και γκολ
    Στο 3΄ο Γ Βουκελάτος από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπαθεί με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ να αιφνιδιάσει τον Τσιμάρα όμως ο κορυφαίος του γηπέδου Γ. Τσιμάρας έδιωξε την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ.
     Κεφαλιά του Αλ. Πολλάτου στο 5΄αποκρούει δύσκολα ο τσιμάρας για να φτάσει η μπάλα στον Κόμητα που σουτάρει άουτ.
     Εντυπωσιακή ενέργεια του Tanushaj που βγάζει μόνο τον Δ. Πολλάτο αλλά και πάλι ο Τσιμάρας αποκρούει σε κόρνερ.
     Στο 10΄ο Βουκελάτος με ωραία προσπάθεια και παράλληλη μπαλιά στον Αλ. Πολλάτο που πλασάρει πολύ άσχημα άουτ.
     Στο 13΄ο Ζαμπαύτης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο τετατέτ του με τον Γ. Καμπίτση.
     Νέα ευκαιρία για τους Πρόννους με τον Κλειτογιάννη να διώχνει άτσαλα και να βγάζει σε τετατετ τον Καμπίτση με τον Ζαμπαύτη και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει μια φοβερή απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
     Νέα απόκρουση σε κόρνερ για τον Τσιμάρα στο δυνατό σουτ Βουκελάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
     Κεφάλι στο σκορ για τον Α.Ο.Κ.Ι. με το Δημ. Πολλάτο μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια να βρίσκει τον Βουκελάτο στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ να γράφει το 1-0 παρά την προσπάθεια και πάλι του Τσιμάρα.
     Στο 63΄σε μια περίεργη φάση στην περιοχή και σε μια επαφή του Κόμητα με τον Γ. Καμπίτση ο διαιτητής κ. Βουτσινάς σφυρίζει πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί ο Αλ. Πολλάτος εύστοχα για το 2-0.
     Ωραία ατομική ενέργεια του Αλ. Πολλάτου μπήκε στην περιοχή και με παράλληλη πάσα στο 2ο δοκάρι βρίσκει μόνο με τα δίχτυα τον Μπαζάρογλου το πλασέ του οποίου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το σκορ στο 3-0.
     Τέλος στο 89΄ο Κανάκης με ωραία ψηλοκρεμαστή σέντρα βρίσκει τον Δημ. πολλάτο την κεφαλιά του οποίου διώχνει σε κόρνερ με φανταστική απόκρουση ο Τσιμάρας που χειροκροτήθηκε για αυτό από όλο το γήπεδο αλλά και τους αντιπάλους του.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  Νικ. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Δ. Τριάντου και Θ. Λυμπερόπουλου.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Κ.Ι.:(θ. Βουκελάτος), Ζαμπαύτης, TanushaJ (59΄Κανάκης), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μπουγάς, Πολλάτος Διον., Κόμητας (68΄Γεωργόπουλος), Πολλάτος Αλ., Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος (77΄Μολφέτας).  
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Τσιμάρας, Σολωμός, Λιναρδάτος, Διαμαντάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Καμπίτσης Γ., Στέλλος, Καραλής, Καμπίτσης Δ., Ζαπάντης, Χιόνης (76΄Κουρτκουμέλης Αριστ.).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 12 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ*
24
27 - 07
2.
Α.Ε.Κ. 
22
43 - 19
3.
Α.Ο.Κ.Ι. *
19
29 - 11
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
18
18 - 11
5.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
14
19 - 24
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ*
05
09 - 24
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ*
00
06 - 53
                                                                 #  Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                           #  Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία. 
                                           #  Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12η  28-29/1/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ  - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Την νίκη της αγωνιστικής πήρε η Πρόοδος μέσα στα Τζανάτα επί του Ηρακλή με σκορ 2-0 και φαίνεται να «καπαρώνει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
     Ο Παλληξουριακός σκόρπισε την Δόξα και κυνηγάει την 2η θέση από την Πρόοδο Ιθάκης.
     Πυλλαριακός και Φωκάτα με το «Χ» που έφεραν μάλλον πρέπει να ξεχάσουν τα playoffs.
     Τέλος η Δόξα και μαθηματικά αποχαιρέτησε την Β΄κατηγορία μετά την ήττα της από τα Διλινάτα
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1 – 1

2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
0 – 2
3.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ
0 – 9
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

«Χ»ΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ PLAYOFFS  














ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ                           ΦΩΚΑΤΑ
     1                  1
     Ισοπαλία με σκορ 1-1 ήταν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι των Μακρυώτικων κάτι που στην ουσία είναι σαν ήττα και για τους δυο φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τις δυο ομάδες σε ότι έχει να κάνει με τα playoffs.
     Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό με πολύ πάθος και δύναμη, ενώ χάθηκαν και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το τελικό αποτέλεσμα και βάσει της εικόνας των ομάδων να κρίνεται δίκαιο.
     Γκολ και φάσεις
     Το σκορ για το 1-0 άνοιξε σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 12΄με απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μιχελή.
     Στο 12΄ο Μιχελής χάνει πολύ καλή ευκαιρία να πετύχει το 2-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής απόκρουσε ο Δίλαλος.
     Ο Τσακνιάς για τα Φωκάτα στο 15΄θα σταθεί άτυχος αφού το σουτ που θα επιχειρήσει μετά από μπέρδεμα της άμυνας των γηπεδούχων θα καταλήξει στο δοκάρι του Μακρή.
     Τελικά τα Φωκάτα θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 26΄ όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με συνεχόμενα σουτ ο νεοαποκτηθείς Τσακνιάς με νέο τελικά σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1.
     Στο β΄ ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά έχοντας ως στόχο την διαφύλαξη των εστιών τους και μετά να πετύχουν κάποιο τέρμα για να κλέψουν την νίκη και τους βαθμούς. Κάτι που τελικά κατάφεραν μόνο κατά το ήμισυ αφού το σκορ μέχρι την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε.
     Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις έγινε παιχνίδι περισσότερο κέντρου με πάρα πολλά φάουλ που χάλαγε την σωστή ανάπτυξη των ομάδων.
     Με την λήξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες κατευθυνόταν στα αποδυτήρια ο ποδοσφαιριστής του Πυλαριακού Γασπαρής Αλ. διαμαρτυρήθηκε στον κ. Μολφέτα με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Δ. Βασιλόπουλου και Σ. Κωστόπουλου.
     Οι συνθέσεις:
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Αλ., Γασπαρής Νικ., Ποταμιάνος, Μιχελής (72΄ Papa V.), Σολδάτος, Παπαδάτος, Γονατάς, Σταμούλης Παν., Σταμούλης Νικ.,Ballaj Rom. (46΄ Καρούσος).
Α.Ο. Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Αυγουστάτος, Ρικάϊ Μεμ., Σέρρας Μιλτ., Μάστορας, Γαλιατσάτος, Σταμένης, Σέρρας Παν., Ψυχογιός, Τσακνιάς Δ. (Κόμητας Σπ.), Κουρκουμέλης.
Συντάκτης κειμένου: Δημ. Αλυσανδράτος.
«ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ.
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ










ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ   ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
           0             9
      Ασταμάτητος ο Παλληξουριακός συνέτριψε με 9-0 την αδύναμη Δόξα στο γήπεδο των Κεραμειών.
     Φάσεις και γκολ  
      Το σκορ άνοιξε στο 30' για το 1-0 με κεφαλιά του Πρεντάνου ύστερα από σέντρα του Μαρκάτου Σπ.
     Στο 40 ' ο ίδιος παίκτης κάνει το 2-0 πάλι με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φαρακλού.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Παπαδάτος στο 50' κάνει το 3-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από λάθος της άμυνας της Δόξας.
     Στο 55' ο Μαρκάτος Σπ. κάνει το 4-0 με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα.
     Στο 60' «χάθηκε» η μπάλα από την συνεργασία Πρεντάνου-Παπαδάτου και ο επερχόμενος Μαυροειδής κάνει το 5-0 με ασύλληπτη βολίδα στο αριστερό «Γ» της εστίας.
      Το 6-0 έγινε με τον Καμινάρη στο 65' με εύστοχο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Δόξας.
      Το 7-0 και πάλι ο Μαυροειδής με ασύλληπτο σουτ στο 70'.
      Το 8-0 πάλι ο Καμινάρης με πλασέ ύστερα από ατομική ενέργεια.
      Τέλος στο 75' και στο 85' ο Παπαδάτος κάνει το τελικό 9-0 με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.
      Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Μαυροειδής, Μαρκάτος Σπ και Κοζομπόλης ενώ όλοι οι παίκτες της Δόξας προσπάθησαν για κάτι καλύτερο.
      Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του.
     ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ:ΚΟΥΝΑΔΗΣ Π., ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ Δ., ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Ν., ΛΑΣΚΑΡΗΣ Σ., ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Χ.(ΧΑΡΙΤΟΣ Α.), ΦΩΚΑΣ Α., ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ Α., ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Κ., ΛΑΣΚΑΡΗΣ Σ., ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Δ. 
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:ΛΑΔΑΣ Ι. (ΜΠΕΛΕΖΑΚΗΣ Γ.), ΛΑΔΑΣ Ι, .ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ. ,ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ., ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ. (ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ Π.), ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ Α., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ., ΓΑΒΑΛΑΣ Α. (ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ.)
Συντάκτης κειμένου: Χάρης Πρεντάνος
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!
Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ 
ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ













ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.           ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚ.
      0              2
     Η Πρόοδος πέρασε από τα Τζανάτα στο τέλος με σκορ 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Από την άλλη ο Ηρακλής το πάλεψε αρκετά έχασε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσε να πετύχει κάποια γκολ αλλά τελικά το απόγευμα πήρε τα καλά νέα από τις Κεραμειές και την μαθηματικά πλέον παραμονή του στην κατηγορία.
     Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αργό και χωρίς φάσεις. Η Πρόοδος είχε την κατοχή της μπάλας περισσότερο και δημιούργησε καταστάσεις με στημένες φάσεις κυρίως. 
Στο 35' έγινε μια καλή φάση με κεφαλιά του Ηλιόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα. Ο Ηρακλής δεν απείλησε καθόλου.
     Στο δεύτερο ξεκίνησε κάπως καλύτερα ο Ηρακλής και μεταξύ 55-70 είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τετ-α-τετ του Βανδώρου που το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ένα σουτ του Κ. Στάβερη επίσης λίγο άουτ και ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Ν. Σταβερη. Γενικά ο Ηρακλής  πίεσε και πάλεψε για την νίκη.
     Από εκεί και πέρα η Πρόοδος ανέβαινε συνεχώς, κέρδιζε μέτρα, άρχισε να απειλεί και πέτυχε δυο τέρματα.
     Φάσεις και γκολ 
     Το 1-0 για την Πρόοδο πέτυχε ο Γ. Χάνος με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Τόφαλου στο 77΄.
     Το τελικό 2-0 πέτυχε στο 79΄ο Ηλιόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πολύ ωραία ενέργεια και παράλληλη πάσα του Χάνου.
    Καλή η διαιτησία του κ. Διον. Ματιάτου και των βοηθών του κ.κ. Π. Κομητόπουλου και Α. Σπυράτου
Ηρακλής Πρ.:(Διαμαντάτος), Γουλιμής, Πετράτος, Μανέντης Στ. (80΄Βανδώρος Κ.), Μεταξάς Φιλ., Κουστουμπάρδης Δ., Στάβερης Κυρ., Στάβερης Νικ., Ρασσιάς Σπ., Αγγελάτος Χρ. (70΄Βανδώρος Λ.), Μανέντης Αλ., Ρασσιάς Γ.,
Πρόοδος Ιθ.:(Γ. Βώρρος), Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Δόριζας, Τσάμης, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος (46΄Ραυτόπουλος), Τσίρος, Τόφαλος, Ηλιόπουλος, Χάνος, Βλασσόπουλος.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 12 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
27
35 - 06
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ*
20
18 - 10
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
18
27 - 11
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ*
13
22 - 19
5.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ *
12
16 - 22
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ * 
07
08 - 20
7.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
02
00 - 38
                                                 # Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs
                                                                μαζί με τον finalist.
                                                            #  Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                                                            #  Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε με -4 βαθμούς από πρόπερσι.
                                                            #  Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 13η  22-29/1/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
2.
Α.Ο. ΠΑΛΗΞ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4.
ΡΕΠΟ: ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου