Δευτέρα, Ιανουαρίου 30

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ 

Στο παιχνίδι που άνοιξε την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ ο αποδεκατισμένος ΝΕΟΛ (αγωνίστηκε χωρίς τους Χάρη Κουνάδη, Γιώργο Αντωνάτο και Νίκο Βαλλιανάτο) υπέστη οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΠΑΤΡΩΝ με σκορ 57-44.
Ύστερα από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τη ΣΦΗΚΑ, οι γαλανόλευκοι της Παλλικής παρουσίασαν στο παρκέ του βοηθητικού γηπέδου του Τόφαλου το κακό αγωνιστικό τους πρόσωπο και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του ματς να μπουν στο ρυθμό του αγώνα (χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ευστόχησαν σε ούτε ένα σουτ τριών πόντων), με αποτέλεσμα να ηττηθούν δίκαια και να απολέσουν το πλεονέκτημα που αποκόμισαν από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου εμφανίστηκαν άχρωμοι  και χωρίς ενέργεια στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπολείπονται στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει 15-10. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα φάνηκε να βελτιώνονται για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να προσπεράσουν τους αντιπάλους τους, όμως κάποιες λανθασμένες επιλογές στη επίθεση έβαλαν ξανά σε θέση οδηγού τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ με σκορ 26-23 στο ημίχρονο. Κι ενώ όλοι στην επανάληψη περίμεναν να ξυπνήσουν οι παίχτες του ΝΕΟΛ, αντιθέτως αυτό δεν έγινε ποτέ με τη διαφορά να φτάνει σε διψήφιο αριθμό 41-31. Η ανάκαμψη των Παλλικισιάνων δεν ήρθε ούτε στη τελευταία περίοδο, παρότι οι παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου πίεσαν σε όλο το γήπεδο τους αντιπάλους του και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά με τελικό σκορ 57-44.
ΝΕΟΛ (Μάρκος Τζουγανάτος): Αντωνάτος Β. 11, Μπακούρος Α. 2, Βολτέρας Δ., Δελλαπόρτας Ν., Ρουμελιώτης Σ., Συνοδινός Χ. 15, Μαντζαβίνος Φ. 9, Ματιάτος Κ., Αντωνάτος Η. 2, Πρεντάνος Ν. 5
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Πασχάκης Χ. 16(2), Λιοφάγος 4(1), Τσακρώνης 2, Στεφανίδης 9(1), Μαρκόπουλος, Μάλλιαρης 2, Χρυσανθόπουλος, Ζησιμάτος 4, Πασχάκης Κ. 4, Ρουμελιώτης 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου