Τρίτη, Ιανουαρίου 17

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ .......


ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ................
Mπορεί να λείπει η ποιότητα από το ποδόσφαιρό μας, όμως αυτό που περισσεύει είναι η αγωνία και το σασπένς σε κάθε αγωνιστική αφού οι ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα είναι συνεχείς.

Έτσι λοιπόν και αυτήν την αγωνιστική είχαμε κάτι ανάλογο και στις δύο κατηγορίες. Στην Α’, τα Διλινάτα σταθερά σε απόδοση και αήττητα οδηγούν την κούρσα και όπως φαίνεται μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. αγκάλιασαν και την 1η θέση της κανονικής περιόδου. Ο Α.Ο.Κ.Ι. μετά την εξάρα επί των Ομαλών, ανέβηκε  στην 3η θέση, ενώ παρέμεινε στην 2η η Α.Ε.Κ. Στην 4η θέση, παρά την ισοπαλία του στα Τζανάτα, παραμένει ο Πάγκεφαλληνιακός. Τα Ομαλά στην 5η λογικά και βάση προγράμματος μένουν εκτός playoffs. Από εκεί και κάτω τα πράγματα δεν αλλάζουν παρά μόνο με θαύμα, με τους Πρόννους να παραμένουν στην Α’ κατηγορία και τον Οδυσσέα με 0 βαθμούς μετά την τραυματική του φετινή περιπλάνηση, επιστρέφει στην Ιθάκη του και στην Β’ κατηγορία.
Στην Β’ κατηγορία όσον αφορά την 1η θέση οριστικά την «καθάρισε» η νεανική ομάδα της Σάμης και αυτό που μένει να δούμε, είναι αν θα κατακτήσει και το +15 από τον 4ο που την οδηγεί στην Α’ κατηγορία και απευθείας στον τελικό των playoffs. Πολύτιμους βαθμούς έχασε η 2η Πρόοδος στο Βαθύ από τον Πυλαριακό και έβαλε σε αμφισβήτηση την θέση αυτή. Στην 3η πέρασε ο Παλληξουριακός που επέστρεψε στις νίκες, ενώ τα Φωκάτα έπεσαν στην 4η και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός playoffs λόγω του +15 από την Σάμη. Ο Πυλαριακός που έχει μαθηματικά ακόμη κάποιες πιθανότητες για συμμετοχή στα playoffs (αν νικήσει όλους τους αγώνες που απομένουν) είναι στην 5η θέση και ο Ηρακλής στην 6η χωρίς κανένα ενδιαφέρον(μόνο μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την σωτηρία του). Τέλος η Δόξα τελευταία χωρίς νίκη με δύο μόλις βαθμούς, ετοιμάζει τα σχέδια της για την επόμενη περίοδο και την Γ’ κατηγορία.
Στους σκόρερ τώρα στην Α’ κατηγορία ο Κρούτη πέτυχε και αυτή την αγωνιστική γκολ και οδηγεί την κούρσα με πολλούς «διώκτες» να τον ακολουθούν και αναμένεται μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική για τον τίτλο.
Στην Β’ τα πράγματα εδώ και πολύ καιρό είναι ξεκάθαρα και τον Γ. Αμούργη, που μπορεί σε αυτή την αγωνιστική να μην «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα να έχει τέτοια διαφορά που κατά την άποψη μας είναι φυσιολογικά αδύνατον να καλυφθεί.
Μετά από 22 μήνες επέστρεψε στο γήπεδο του στον Αγ. Αντώνιο σε επίσημο αγώνα ο Παλληξουριακός και έδειξε ότι εκεί και με την συμπαράσταση του κόσμου του γίνεται ανίκητος!!!
Μπράβο στον Γ. Λουκέρη που στην 1η του φετινή συμμετοχή σαν βοηθός στον αγώνα Γ’ Εθνικής μεταξύ Πανηλειακού – ΠΑΟ Ρούφ βαθμολογήθηκε από τον παρατηρητή του με τον άριστο βαθμό των 8,4. Μια δικαίωση για τον ίδιο αυτόν εξαίρετο διαιτητή αλλά και για εμάς που δεν έχουμε σταματήσει να γράφουμε για την συμμετοχή των διαιτητών μας στα Εθνικά πρωταθλήματα.
Και όπως λένε και οι «ρουφιάνοι» μου, την επόμενη αγωνιστική παίρνουν σειρά και άλλοι και αναμένεται να ορισθούν στην Δ’ Εθνική. Άντε μπράβο σαν και αργήσαμε. Αλλά και εσείς «μαυρόπουλα» δικαιώστε την παρουσία σας. Μη δίνεται «τροφές» για σχόλια.
Περίοδος «βασιλόπιτας» και το τρέξιμο να τα προλάβουμε όλα είναι άλλο πράγμα (βέβαια είναι αδύνατον να τις προλάβουμε όλες και ζητάμε την κατανόηση σας).
Ένα ευχαριστώ όμως θα το πούμε στον φίλο μας τον «μουστάκια» που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε, εν τούτοις για πάρτι μας έγινε και φωτογράφος!!!!
Άσε που μας έφερε και τα κομμάτια στην βάρδια!!! Νάστε καλά παιδιά και του χρόνου. Πάντα επιτυχίες.
 Πάρα πολύ καλή δουλειά γίνεται στα Διλινάτα από τον Τ. Φωή και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού στο «χορτάρι». Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που όλοι να χαίρονται μέσα από το παιχνίδι τους, χωρίς τα «μεγάλα» ονόματα και χωρίς να τους γίνεται αυτοσκοπός το αποτέλεσμα.
Έχει μεγάλη χημεία αυτή η ομάδα και δεν είναι καθόλου τυχαία η πρωτιά αλλά και το αήττητο!!!!
Μπορεί όλες οι ομάδες να παίζουν για την νίκη αλλά βέβαια μικρή σημασία έχει (κυρίως ψυχολογική) η κατάκτηση της 1ης  ή της 2ης θέσης με όσα πλεονεκτήματα και να δίνει αφού σημασία έχει πως θα είναι οι ομάδες εκείνη την εποχή δηλαδή στα playoffs.
Χάσαμε τον «BOY»!!! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τόσο επίπονος ρε φίλε είναι ο σχεδιασμός του στρατηγικού σχεδίου; Από ότι μαθαίνω το στρατηγείο είναι πολύ δυνατό και τον «στρατηγό» να δηλώνει ΥΠΟΜΟΝΗ γιατί όπως λέει το καλό πράγμα αργεί νάρθει αλλά πάντα είναι καλό!!!
Περάσαμε τις 20.000 και είμαστε περίπου στις 21.000 επισκέψεις στο spotsthea. Για τον λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που μας στηρίξανε από την πρώτη μέρα και συνεχίζουν να μας στηρίζουνε.
Πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο για το ποδόσφαιρο μας να βλέπεις μικρά σε ηλικία παιδία να αγωνίζονται στις τοπικές ομάδες και μάλιστα 14χρονα!!!!!  Κάποτε που το ζητούσαμε επιτακτικά σαν μια λύση διάσωσης του ποδοσφαίρου μας, μας λοιδορούσαν.
Τώρα βέβαια δικαιωθήκαμε. Μάλιστα συνεχίζουμε να προτείνουμε όπως και τότε την ύπαρξη δυο (2) μικρών στην αρχική ενδεκάδα γιατί έτσι μόνο θα βρούμε λύσεις για το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο που δυστυχώς δεν είναι στα καλύτερα του.
Αν φυσικά μας ενδιαφέρει και το θέλουμε κάτι τέτοιο.
Φίλε «οδηγέ» ελπίζω να μην έχεις ξεχάσει τι σου γράφω από την αρχή……. «ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΕ» ήταν το σύνθημα μου. Τελικά να νιώθω δικαιωμένος; Ή και εσύ θα με πεις πολύξερο. Ε! λοιπόν φίλε ότι και να σκεφθείς, είτε το πεις, είτε όχι «ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΕ»!!!!
Όμως είσαι στο όριο των καρτών. Πρόσεχε….. τον πρόεδρο στο γήπεδο. Εδώ και τώρα!!
Για μια ακόμη Κυριακή παρά τα όποια λάθη είχαμε στα Τζανάτα και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του «Πάγκε», κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα, η διαιτησία σε πολύ δύσκολη αγωνιστική που κρίνονταν πολλά για την συνέχεια δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Δικαίωση για την επιτροπή διαιτησίας και τον τρόπο που λειτουργεί από φέτος.
Μια παροιμία λέει: Ότι ο έχων την μύγα μυγιάζεται…… και του πάει ασορτί… Ο νοών νοείτο!!!!!!!

Και κάτι τελευταίο και σας παρακαλούμε δείτε το «ζεστά»……
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ SPORTSTHEA!!!!!!!
     Αγαπητοί μας φίλοι πάρτε το «παιχνίδι στα χέρια σας.
Γίνεται οι πολύτιμοι Συνεργάτες μας, οι ρεπόρτερ μας.
Γράψτε για την ομάδα σας.
Πείτε τις απόψεις ή τις προτάσεις σας.
Δώστε λύσεις στα προβλήματα της ομάδας της περιοχής σας, του χωριού ή της πόλης σας.
Δώστε λύσεις να αναβαθμίσουμε τον τοπικό μας αθλητισμό.
Βοηθείστε. Μπορείτε. Μας ενδιαφέρει να ακούγονται πολλές φωνές!!
Στον sportsthea υπάρχει χώρος για όλους και για όλα τα παραπάνω, για αυτό περιμένουμε την συνεργασία σου.
Επικοινώνησε με το site.
Όλοι μαζί μπορούμε ένας μόνος ΟΧΙ!!!!!

Αυτά για σήμερα… Εις το επανειδείν πατριώτες!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου