Σάββατο, Αυγούστου 16

Νικητές οι ΑΜΠΑΛΟΙ του 2ου τουρνουά Beach Volley


Με μεγάλη επιτυχία και ύστερα από μιας εβδομάδας σπουδαίου θεάματος, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην μαγευτική παραλία των Λεπέδων στο Ληξούρι το 2ο τουρνουά Beach Volley.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν οι καθηγητές Φ.Α. κ.κ. Γεράσιμος  Μωραίτης και Κοσμάς Μουρελάτος με την στήριξη της ομάδας πετοσφαίρισης του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.
Το θέαμα έφτασε σε υψηλά επίπεδα ειδικά στο δεύτερο σετ του μεγάλου σημερινού τελικού που βρήκε τελικά νικήτρια την ομάδα των ΑΜΠΑΛΩΝ απέναντι σε αυτή των ΔΕΣΜΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Οι Δέσμιοι στο πρώτο σετ δεν πατούσαν καλά στην άμμο και παράλληλα με το τέλειο παιχνίδι του Κουστουμπάρδη από πλευράς των αντιπάλων τους δεν άφησαν κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους και νίκησαν με σκορ 21-11!!
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα άλλαξαν και οι Δέσμιοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους με αποτέλεσμα το θέαμα και οι μάχες στο φιλέ να είναι μοναδικά.
Έτσι το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά για να φτάσουμε στο 20-20 όπου πιο τυχεροί οι Άμπαλοι και εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη τελειώματα των Δέσμιων που τους έδωσαν το δικαίωμα να πετύχουν το 22-20 και να ολοκληρώσουν τον αγώνα κατακτώντας το τρόπαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου