Παρασκευή, Αυγούστου 22

Άνοιξαν το "χορό" οι Διλινάδες με μια σπουδαία μεταγραφή


Στο χορό των μεταγραφών, έστω και αν καθυστέρησαν μπήκαν και τα Διλινάτα με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Κουρκουμέλη από τους Πρόννους.
Στη φώτο σε φάση με τον Αλ.
Λυκούδη του Α.Ο.Κ.Ι.
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή αφού ο 23χρονος άσσος είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής που ιδιαίτερα διακρίνεται για το αγωνιστικό του πάθος, κάτι που αναμένεται να δώσει δύναμη αλλά και ποιότητα στην ομάδα από τα Διλινάτα.
Ο Σπύρος Κουρκουμέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής «μαχητής» που αγωνίζεται πάνω από όλα για την φανέλα και μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις δίνοντας έτσι λύσεις στην ενδεκάδα.
Στην ουσία αποτελεί το πρότυπο του ποδοσφαιριστή που επιδιώκει να έχει ο κάθε προπονητής στην ομάδα του!
Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής παλαιότερα όταν και αγωνιζόταν στις Μικτές μας ομάδες ήταν από τους βασικούς της πρωταγωνιστές της.
Όσον αφορά το θέμα τεχνικής ηγεσίας, στην «πιάτσα» ακούγεται ότι οι Διλινάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκόνι Ρέντσι με τον οποίο θέλουν να συνεργαστούν και πάλι μετά από κάποια χρόνια.
Πάντως το sportsthea επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Διλινάτων κ. Κώστα Βαρτελάτο ο οποίος έδειξε άγνοια για το γεγονός και δεν το επιβεβαίωσε. 
Εμείς αναμένουμε τα γεγονότα και ο χρόνος θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου