Παρασκευή, Αυγούστου 29

Βατοί όμιλοι για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, δύσκολος για Αστέρα Τρίπολης


Στη μάχη για το Europa League πέφτουν οι Ελληνικές ομάδες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μονακό η κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η πρώτη αγωνιστική της οποίας είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ η 6η και τελευταία θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου. 
Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη κλήρωση, καθώς κληρώθηκε με την Τότεναμ, τη Μπεσίκτας και την Παρτιζάν.
Η Τότεναμ επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο με τις Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας. Πρόκειται για έναν όμιλο ανοικτό, με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στο ενδέκατο όμιλο με τις Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ.
Οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ για τη σεζόν 2014-15 έχουν ως εξής:
Στον 5ο όμιλο κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός
Η ολλανδική Αϊντχόφεν, η πορτογαλική Εστορίλ και η ρωσική Ντιναμό Μόσχας θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στο Μονακό. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 11 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες δύο ομάδες από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «32» της διοργάνωσης.
Στον 3ο όμιλο ο Αστέρας Τρίπολης
Η αγγλική Τότεναμ, η τουρκική Μπεσίκτας και η Παρτιζάν Βελιγραδίου από τη Σερβία θα είναι οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στο Μονακό. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 11 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες δύο ομάδες από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «32» της διοργάνωσης.
Στον 11ο όμιλο κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ
Η ιταλική Φιορεντίνα, η γαλλική Γκινγκάμπ και η Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία θα είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στο Μονακό. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 11 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες δύο ομάδες από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «32» της διοργάνωσης.
Δείτε αναλυτικά όλους τους ομίλους του Europa League:
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου