Κυριακή, Αυγούστου 24

Με όνειρα και αισιοδοξία η "πρώτη" του Πάγκε (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου η «πρώτη» ενόψει της νέας χρονιάς και για τον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ κάποιοι απουσίαζαν δικαιολογημένα λόγω εργασίας.
Ο Πάγκε όπως και πέρυσι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης, θα βασιστεί στα «δικά» του παιδιά συνεχίζοντας με τον προπονητή Γιώργο Βασιλάκη την καλή πορεία που ξεκίνησε από πέρυσι και γιατί όχι, βάζοντας και τον πήχη ακόμη παραπάνω σχετικά με τα κεκτημένα της περιόδου που μας άφησε (τερμάτισε 3ος στην κανονική περίοδο)!
Για το λόγο αυτό δείχνοντας εμπιστοσύνη αλλά και σεβασμό σε αυτά δεν πραγματοποίησε καμία νέα μεταγραφή!!!
Βέβαια υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο έως τη λήξη των μεταγραφών να ενισχυθεί η ομάδα με δυο ποδοσφαιριστές πολύ αξιόλογους.
Από τη διοίκηση ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαγδαληνός αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια μίλησε για για τους στόχους τις ομάδας φέτος.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γ. Βασιλάκης ο οποίος αφού καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του τους ποδοσφαιριστές του, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους που έχει βάλει μαζί με τη διοίκηση προκειμένου η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική αλλά και να συνεχίσει να προσφέρει θέαμα στους φίλους της και όχι μόνο. Παράλληλα τους τόνισε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν τις δικές τους ευκαιρίες αφού όπως τόνισε τον ενδιαφέρει η προώθηση τους στη μεγάλη ομάδα.
Φώτο από την πρώτη του Πάγκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου