Πέμπτη, Αυγούστου 28

Έσκασε η πρώτη "βόμβα" στη Σάμη... Ακολουθεί και δεύτερη!!


Σε χθεσινό μας ρεπορτάζ σας προειδοποιούσαμε για την έλευση δυο μεγάλων μεταγραφών στον Α.Ο. Σάμης. 
Σήμερα λοιπόν είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι «κυανόλευκοι» από τη Σάμη χτύπησαν δυναμικά και έκαναν το πρώτο τους και μεγάλο «μπαμ» εντάσσοντας στο ρόστερ τους ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή από την Αιτωλοακαρνανία.
Πρόκειται για τον 20χρονο Χρήστο Μπεκατώρο ο οποίος έρχεται στο νησί με πολύ καλές συστάσεις για την ποδοσφαιρική του αξία και αγωνίζεται στην θέση του ανασταλτικού μέσου, ενώ τον ίδιο εξαιρετικά μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός.
Ο ποδοσφαιριστής είναι προσωπική επιλογή του προπονητή Γ. Καρελάκη ο οποίος εισηγήθηκε στον πρόεδρο Γ. Πολυχρονάτο την απόκτηση του. Άλλωστε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο λόγος που τον έφερε στο νησί μας ήταν η παρουσία του «δάσκαλου» (Καρελάκης).
Ο Μπεκατώρος έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία για δυο σαιζόν στην Κ-18 του Παναιτωλικού αλλά και σε άλλες ομάδες της Α και Α1 της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.
Έτσι αναμένουμε να δούμε μια πολύ διαφορετική Σάμη αφού αυτό το εγγυάται τόσο η παρουσία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αλλά και ενός ισάξιου που ακολουθεί, μα πολύ περισσότερο αυτή του πάγκου και του Γιώργου Καρελάκη!
Περιμένοντας και το δεύτερο «μπαμ» να είστε συντονισμένοι εδώ στο sportsthea γιατί όπως έχουμε ξαναπεί οι εξελίξεις τρέχουνε και μαζί και εμείς για να καταγράφουμε κάθε γεγονός.
Σε δηλώσεις του στο Kefalonia SportsNews o νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής ανέφερε για την μετακίνηση του στη Σάμη και το νησί μας:
«Ένας είναι ο λόγος και λέγεται ΚΑΡΕΛΑΚΗΣ. Όταν του ζητήσαμε περισσότερες λεπτομέρειες μας είπε ότι: Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να συνεργαστώ με τον «δάσκαλο» αλλά δεν τα κατάφερνα για διάφορους λόγους. Όταν με πήρε τηλέφωνο πριν από 10 ημέρες για να μου κάνει πρόταση να έρθω στο νησί και να παίξω μπάλα του είπα αμέσως το «ΝΑΙ».
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα για το πρωτάθλημα σας αλλά πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και εγώ θα βοηθήσω την ομάδα μου να έχει μια αρκετά καλή παρουσία. Ξέρω ότι την περασμένη περίοδο είχε μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι με την δική μου παρουσία και τον νέων μου συμπαικτών αλλά και την δυναμική παρουσία στον πάγκο της ομάδας μας ενός κατά την γνώμη μου από τους καλύτερους προπονητές της Αιτωλοακαρνανίας. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου