Πέμπτη, Αυγούστου 28

Μπαράζ μεταγραφών στον Παλληξουριακό...


Σας είχαμε προειδοποιήσει με προηγούμενο ρεπορτάζ μας να μείνετε συντονισμένοι στο sportsthea μιας και οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Ληξούρι και συγκεκριμένα στον Παλληξουριακό τρέχουν με «χίλια».

Έτσι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με δυο ακόμη αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι από σήμερα πλέον αποτελούν κομμάτι της ομάδας του Διονύση Λιονάτου.
Πρόκειται για τον Διονύση Παπαδάτο από την Ανωγή και τον Αντώνη Μαλλιώρη από τα Διλινάτα. Δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην θέση της άμυνας και συγκεκριμένα πλάγια μπακ.
Ο πρώτος είναι 27 ετών και επιστρέφει στον Παλληξουριακό μετά από αρκετά χρόνια αφού εκεί έμαθε το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε την δική του καριέρα.
Ο δεύτερος είναι 25 ετών και παλαιότερα αγωνίζονταν στην Ανωγή.

Και οι δυο αναμένεται να δώσουν σημαντικές λύσεις στη Ληξουριώτικη ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το Ληξούρι οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται τις προσεχείς ημέρες να εντάξουν άλλους δυο-τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές στη δύναμη τους. Μάλιστα για τον έναν από αυτούς θα είναι το μεγάλο come back.
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Γιώργου Αναλυτή από τα Διλινάτα το θέμα έχει προσωρινά κολλήσει και τους Ληξουριώτες να το παλεύουν μέχρι τελευταία στιγμή με πίστη ότι θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου