Τρίτη, Αυγούστου 26

Φουλ τα "γκάζια" και από τον Α.Σ.Κ. (φώτο)


Πρώτα πάτησε παρκέ το παιδικό
Ξεκίνησαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» τόσο το ανδρικό όσο και το παιδικό τμήμα του Α.Σ.Κ..
Πρώτη πήραν «γεύση» από παρκέ οι αθλητές του Μάκη Μαρκάτου πανέτοιμοι όπως έδειξαν και «διψασμένοι» για νέες διακρίσεις.
Το ρόστερ συμπληρώνουν παιδιά γεννηθέντα το 1999 και 2000. Εδώ να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τμήμα συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ.
Δήλωση Γενικού διευθυντή Α.Σ.Κ. κ. Θανάση Μουίκη:
«Ο Α.Σ.Κ. ξεκινάει και αυτή τη χρονιά με όνειρα, φιλοδοξίες και σωστό προγραμματισμό την προετοιμασία του με περισσότερα αγωνιστικά τμήματα.
Καλούμε τα νέα παιδιά και τα προτρέπουμε να έρχονται από μικρές ηλικίες στα τμήματα του Α.Σ.Κ. αφού τους προσφέρει ένα όμορφο αθλητικό πλαίσιο μέσα από το οποίο θα μεγαλώσουν και θα διακριθούν παράλληλα με το σχολείο τους.
Καλή χρονιά σε όλους, προπονητές, αθλητές με την ευχή να πάνε όλα καλά και όλοι τους να τιμήσουν τη φανέλα του Α.Σ.Κ. που τόσες χαρές και συγκινήσεις έχει προσφέρει σε αυτό το νησί».
Σκυτάλη στο παρκέ το ανδρικό
Στη συνέχεια σειρά είχε το ανδρικό τμήμα με το Λεωνίδα Παπαδάτο από την πρώτη στιγμή να πατάει «γκάζι» για σκληρή δουλειά μιας και φέτος στην Α2 κατηγορία τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα.
Στόχος της ομάδας του Α.Σ.Κ., που ενισχύθηκε σημαντικά από δυο πολύ καλούς αθλητές, τον Μάκη Χατζή και τον Λεωνίδα Αραβαντινό, να παραμείνει στη κατηγορία κάνοντας παράλληλα μια καλή πορεία.
Στα ευχάριστα η επιστροφή μετά από πολύ καιρό του Δημήτρη Βουτσινά που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Λεωνίδα Παπαδάτου.
Ρόστερ ΑΣΚ 2014-2015
Πάνος Σαρρής 1.81 μ.
Νικόλας Βαλλιανάτος 2μ.
Λευτέρης Κρητικός 1.78 μ.
Γιάννης Κανούτας 1.80 μ.
Ιορδάνης Γεμενετζής 1.85μ.
Μπάμπης Καβαλλιεράτος 2.02μ.
Βαγγέλης Καραπέτσας 1.90μ.
Δημήτρης Μητρόπουλος 1.88μ.
Ηλίας Αγγελάτος 1.93μ.
Δημήτρης Βουτσινάς 1.87μ.
Νίκος Καναλάτος 1.88μ.
Μάκης Χατζής 1.80μ.
Λεωνίδας Αραβαντινός 1.78 μ.
Παντελής Αγγούριας 1.82μ.
Γεράσιμος Καλαφάτης 1.78μ.
Γεράσιμος Μουϊκης 1.88μ.
Προπονητής: Λεωνίδας Παπαδάτος
Φώτο από την έναρξη της προετοιμασίας του Α.Σ.Κ.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου