Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21

Στο "κόλπο" της πρόκρισης ο Πυλαριακός 1-0 τον Παπυργιακό (Φώτο)


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  1-0
                                              
Στο  Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το απόγευμα ο τυπικά γηπεδούχος Πυλαριακός επικράτησε με πολύ άγχος του Παπυργιακού  και σκορ 1-0 κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχασε ευκαιρίες μέχρι να φτάσει στο 88’ σε μια αγχωτική νίκη που απλά της δίνει προβάδισμα για δική της πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Φάσεις και γκολ

Στο 19’ ο Κοψίνης θα πιάσει μια σέντρα σουτ από τα αριστερά και η  μπάλα να καταλήγει πάνω άουτ από τα δοκάρια του Μακρή.
Ο Ίνγλις στο 23’ θα εκτελέσει το φάουλ από αριστερά και πάλι με την μπάλα να σκάει μπροστά από τον τερματοφύλακα Μακρή που τελικά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στο 26’ ο Σπ. Στρακάτος θα βγει στην αντεπίθεση θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως θα ανοίξει πολύ την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Μακρή να διώξει την μπάλα μακριά από την εστία του.
Ο Αλυσανδράτος στο 38’ θα βγεί απέναντι από τον Μενεγάτο με τον τελευταίο να βγαίνει έγκαιρα και να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πύλαρος ανέβασε πολύ την απόδοση της προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφερε έστω και λίγο πριν το φινάλε!
Στο 48΄η κεφαλιά του Σολδάτου από καλή θέση ύστερα από την σέντρα του Ορ. Κουλουμπή θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Α. Μενεγάτου άουτ.
Άτυχος ο Πυλαριακός στο 54’ αφού η μπάλα σε πλασέ του Αλυσανδράτου ύστερα από πάσα του Σολδάτου θα σταματήσει στα δοκάρια των τυπικά φιλοξενούμενων. Στην επαναφορά θα αποτύχει ο ίδιος παίκτης και παλι δεν θα τα καταφέρει αφού θα διώξουν έγκαιρα οι αμυντικοί.

Στο 72’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή του Παπυργιακού, ο Λιοσάτος δεν απομάκρυνε σωστά με αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης της μπάλας ο Κουγιανός, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
 Στο 78’ ο Π. Σταμούλης έκλεψε τη μπάλα από τον Τζωρτζάτο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, μπήκε στα καρέ των φιλοξενούμενων από πλάγια θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό και έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια.
Στο 85’ ο Α. Μενεγάτος θα προλάβει και θα διώξει τελευταία στιγμή την μπάλα με τα πόδια σε επικίνδυνη επίθεση του Ν. Σταμούλη.
Η «λύτρωση» για τους γηπεδούχους και το τελικό 1-0 θα έρθει στο 88’ όταν ο Π. Σταμούλης με εξαιρετική ενέργεια θα βρεί τον Αλυσανδράτο στην περιοχή και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα μ.εσα σε πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Βασιλόπουλο
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Γ., Ποταμιάνος, Φούκας (68' Χειμώνας), Κουλουμπής Ο. (82' Σταμούλης Ν.) Παπαδάτος, Κουλουμπής Aθ., Σολδάτος, Κουγιανός, Αλυσανδράτος, Σταμούλης Γ., Γασπαρής Ν. (46' Καλαφατης).
Παπυργιακός:(Απ. Κοκκόσης), Α. Μενεγάτος, Στρακάτος Δ., Σταθάτος (80’ Κουνάβης), Κουμαριώτης, Ιγκλης (70' Ζαρναβέλης), Γκίκα, Κοκκόσης, Τζωρτζάτος, Στρακάτος Σπ., Κοψίνης, Παγουλάτος (59' Λιοσάτος).
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου