Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28

"Ζευγάρωσε" τις νίκες του ο Α.Ο.Κ.Ι. 2-1 τον Οδυσσέα στην Ιθάκη (φώτο)

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                     

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον μετά το 6-1 του πρώτου αγώνα, αλλά μόνο για το γόητρο ο Α.Ο.Κ.Ι. πέρασε από την Ιθάκη επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με σκορ 2-1.
Έτσι η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου και τυπικά πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο έως κακό και με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Σε αυτό φυσικά θεωρούμε ότι συνετέλεσαν τόσο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όσο και το ακτάλληλο της ώρας έναρξης του (10:00).
Τα γκολ
Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει ο Αλέκος Πολλάτος με ωραία κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βουκελάτου, απόκρουση των αμυντικών και νέα σέντρα του ίδιου ποδοσφαιριστή στο δεύτερο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι του Οδυσσέα θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 75’. Ο Π. Κουτσουβέλης θα κλέψει την μπάλα στη μεσαία γραμμή θα μπει στην περιοχή και μόνος απέναντι από τον Αγκούσι θα πλασάρει εύστοχα για το 1-1.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. με τον Κόμητα που θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Φατούρο θα κερδίσει πέναλτι στο 81’,  την  εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γ. Βουκελάτος που δεν αστοχεί αφού θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λιβιεράτου και παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του.
Να σημειώσουμε ότι ο Οδυσσέας στο 75’ έμεινε με «δέκα» στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα  (κόκκινη) που έδειξε ο διαιτητής κ. Κομητόπουλος στον Ε. Μαρούλη.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Ι. Καπογιαννόπουλο
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Πανταζόπουλος (43' λ.τ. Λιβιεράτος), Λεκατσάς, Μαρούλης Ε., Μαλλιακρίδας, Φατούρος, Αργυρακάκης, Μπίσα, Βασιλόπουλος (71' Τριτσαρόλης), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Σέλα (88' Μαρούδας).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Διον. (46' Καππάτος), Κλειτογιάννης (77' Μπενετάτος), Ευτυριάδης (80' Σελενίτσας), Λυκούδης, Κόμητας, Λογώνης, Δεστούνης, Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος, Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου