Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28

Με "εξάρα" στον επόμενο γύρο τα Διλινάτα


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  6-0
                                            
Εύκολα όπως άλλωστε αναμενόταν, τα Διλινάτα ντουμπλάρισαν τις νίκες τους επί των Πρόννων με σκορ 6-0 και πέρασαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του τοπικού κυπέλλου.
Τα Διλινάτα ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε γενικές γραμμές έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ενώ δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους.
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κουρασμένοι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν δύσκολες καταστάσεις.
Σίγουρα το 4-0 του πρώτου αγώνα έκανε το παιχνίδι αγγαρεία. Όμως τα έξι γκολ ήταν αυτά που αποζημείωσαν τους θεατές που τον παρακολούθησαν.
Στον επόμενο γύρο οι Διλινάδες θα συναντηθούν σε διπλούς αγώνες με την Ανωγή.
Φάσεις και γκολ
Στο 29’ οι γηπεδούχοι με τον Ψαριανό θα πετύχουν το 1-0 ύστερα από ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα του Χρ. Τζωρτζάτου.
Μετά από δυο λεπτά ο Διον. Τζωρτζάτος θα σουτάρει από πολύ κοντά, η μπάλα θα κοντράρει στα πόδια του Π. Ντούκα θα πάρει πορεία προς τα δίχτυα αλλά θα προλάβει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και θα μπλοκάρει την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή.
Στο 40’ τα Διλινάτα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους αφού θα πετύχουν το 2-0 και πάλι με τον Αντ. Ψαριανό, όταν ο τελευταίος απέναντι από τον Π. Ντούκα θα πλασάρει εύκολα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.
Στο 43’ τα Διλινάτα θα χάσουν την ευκαιρία να πετύχουν άλλο ένα τέρμα, όταν το σουτ του Διον. Τζωρτζάτου θα περάσει λίγο άουτ από το δοκάρι του Π. Ντούκα.
Με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη τα Διλινάτα σε έναν επιθετικό μονόλογο θα πετύχουν άλλα τέσσερα γκολ και θα μετατρέψουν το παιχνίδι σε έναν περίπατο απέναντι στους αποκαμωμένους Πρόννους.
Ένα γυριστό σουτ του Τσάκου στο 54΄ θα στείλει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το δεξί «Γ» της εστίας των Πρόννων.
Στο 55’ ο νεαρός Φ. Τζωρτζάτος θα χάσει ένα «άχαστο» γκολ όταν μόνος απέναντι από το κενό τέρμα θα σουτάρει άουτ μετά την ωραία προσπάθεια και την παράλληλη πάσα του Τσάκου.
Η πολύ καλή καλή παρουσία του Τσάκου θα επιβραβευθεί με ένα γκολ στο 63’ με πλασέ, μετά την πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Χρ. Τζωρτζάτου και το 3-0.
Το 4-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει ο Διον. Τζωρτζάτος με ωραίο πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Σπ. Κουρκουμέλη.
Στο 79’ ο Σπ. Κουρκουμέλης και πάλι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Τσάκος θα στείλει με κεφαλιά όμως την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Π. Ντούκα.
Σειρά στο σκοράρισμα, ολοκληρώνοντας παράλληλα τον θρίαμβο της ομάδας του, θα πάρει ένας πρώην ποδοσφαιριστής των Πρόννων, ο Σπ. Κουρκουμέλης ο οποίος θα πετύχει το 5-0 στο 84’ με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα αυτή την φορά του Χαραλαμπόγλου.
Το 6-0 θα πετύχει ο ίδιος παίκτης, στο 87’ με νέο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Ενδιάμεσα ο Κατσιλίδης των φιλοξενιούμενων θα σουτάρει από καλή θέση αλλά ο Γαβριελάτος θα πει όχι μπλοκάροντας την μπάλα.
Τέλος στο 89’ οι Πρόννοι θα ζητήσουν πέναλτι παράλληλα με την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Γαβριελάτου πάνω στον Χιόνη αλλά ο διαιτητής κ. Βασιλόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Θ. Λυμπερόπουλο.
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Γαβριελάτος, Καλιακούδας, Μίρτο, Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον. Κατσούρης (46' Κουρκουμέλης Σπ.), Ψαριανός (46' Τσάκος), Τζωρτζάτος Χρ.,Τζωρτζάτος Φ. (68' Κίργιο).
Πρόννοι:(Γεράσιμος Κουρκουμέλης), Ντούκας Π., Παππάς (64' Μαγουλάς), Ζαπάντης Κ., Κουτροκόης, Κατσιλίδης, Χιόνης, Μαράτος, Σολωμός Γ., Κουρκουμέλης Π. (71' Σολωμός Ηλ.), Ντούκας Ι., Λιναρδάτος (74' λ.τ. Ζαπάντης Δ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου