Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25

Η Κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας 2014-2015... από νωρίς τα ντέρμπι για την περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ.


Αμέσως μετά την κλήρωση του τοπικού κυπέλλου στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η αντίστοιχη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας περιόδου 2014-2015.
Συμμετείχαν 12 ομάδες, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, και όπως δείχνουν μέχρι τώρα, όλες είναι αρκετά ενισχυμένες με αποτέλεσμα να μας κάνει να περιμένουμε να δούμε ένα ποιοτικό και πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα από τα προηγούμενα χρόνια.
Το μεγάλο βέβαια πρόβλημα των Σωματείων είναι η κάκιστη κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, όπως και η έλλειψη τάπητα σε κάποια χωριά με αποτέλεσμα πολλές από τις ομάδες μας να ξεσπιτώνονται και να επιβαρύνονται με μεγάλα οικονομικά κόστη λόγω μετακινήσεων και εισιτηρίων.
Τώρα όσον αφορά την κλήρωση πραγματοποιήθηκε όπως αυτή του κυπέλλου πριν από λίγο και πάλι από τον πρόεδρο της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Ηλία Κουρκουμέλη και δυο άλλα δυο μέλη της  κ.κ. Κουράκο Γιώργο και Καλαφάτη Ανδρέα, ενώ στην αίθουσα παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής.
Απουσίαζε ο πρόεδρος κ. Ε. Μαζαράκης βρίσκεται εκτός νησιού.
Η αυλαία του πρωταθλήματος θα ανοίξει με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, ιδιαίτερα αυτά των Προόδου-Α.Ε.Κ., Παγκέ-Διλινάτων και Εικοσιμίας-Σάμης.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Α΄ κατηγορίας:
Οι 12 ομάδες που συμμετέχουν στην Α' κατηγορία είναι:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Α.Ο.Κ.Ι.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Π.Α.Ο.ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Σε λίγο στο sportsthea αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Α' κατηγορίας
Φώτο από τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου