Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27

"Σοβαρεύτηκαν" τα Φωκάτα....... πέρασαν με 3-0 και την πρόκριση από τα Μακρυώτικα


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  0 - 3
                                                      
Μόνο ντέρμπι τελικά δεν ήταν το παιχνίδι των Μακρυωτίκων, τα Φωκάτα κατάφεραν να πάρουν άνετα τη μεγάλη πρόκριση στον επόμενο γύρο απέναντι στην ομάδα της Ερύσου η οποία και πάλι αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της, με σκορ 3-0!!
Χάθηκαν μάλιστα αρκετές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ. Οι γηπεδούχοι στην σημαντικότερη τους φάση είδαν τον Δίλαλο να κάνει εντυπωσιακή όσο και δύσκολη απόκρουση για να πετάξει την μπάλα κόρνερ μετά το σουτ του Tavani J και ενώ προηγούμενα η μπάλα είχε κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
Οι φιλοξενούμενοι "σοβαρεύτηκαν" μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και όντας καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πέρασαν δίκαια και καθαρά στον επόμενο γύρο.
Τα γκολ
Νωρίς νωρίς η ομάδα του Μ. Αθηναίου θα πάρει κεφάλι στο σκορ αφού θα προηγηθεί 0-1 στο 11', κόβοντας την όρεξη των γηπεδούχων για κάτι καλό. Συγκεκριμένα ο Σπ. Παπαδάτος με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μια πολύ όμορφη ενέργεια του Φιλ. Σαλαπάτα στο 60' ουσιαστικά θα σφραγίσει την πρόκριση αφού θα έρθει το 0-2 για την ομάδα του. Συγκεκριμένα αφού απέφυγε τους αντιπάλους του πασάρει στον Αραβαντινό που σουτάρει στην αντίπαλη εστία, ο Σιμάτος αποκρούει προσωρινά για να φτάσει η μπάλα στον Μάστορα που με ωραίο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Το τελικό 0-3 θα πετύχει με εντυπωσιακή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αραβαντινός με την μπάλα πρώτα να βρίσκει στη συμβολή των δοκών της εστίας του Σιμάτου και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Θ. Λυμπερόπουλο. 
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Χρ. Καψάλης, Βασιλάτος (70' Καββαδίας, Αντύπας, Tavani J, Τσιβόλας, Διον. Καψάλης Διον. (37' Πατρίκιος), Papa, Αρώνης (60' Ζαμπέλης), Τραχάνης.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Αθηναίος (λ.τ. 62' Καλογηράς), Μάστορας, Παν. Σέρρας, Ξαξίρης, Φραντζής, Ντουκάι, Αραβαντινός, Σαλαπάτας (75' λ.τ. Μπουγάς),Γεωργόπουλος (λ.τ. 85' Σαρρίδης), Παπαδάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου