Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19

Σ.Ε.Π.Κ.-Ι.: Μια νέα "ζωντανή" φωνή στο ποδόσφαιρο μας (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο 5Χ5 στο Δράπανο, η πρώτη συγκέντρωση του υπό σύσταση Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές των σωματείων για το «καυτό» θέμα της κατάστασης των γηπέδων του νησιού μας που φαίνεται να παίρνουν στα δικά τους χέρια!!!
Στην αρχή ο υπεύθυνος της δημιουργίας του παραπάνω συνδέσμου Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εμφανώς στεναχωρημένος από την απουσία αρκετών συναδέλφων του αλλά και παραγόντων, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι έχει συνταχθεί ένα έγγραφο με το οποίο ζητάνε από τους αρμοδίους να τους ενημερώσουν πότε θα φτιαχτεί το «ρημάδι» γήπεδο του Αργοστολίου αλλά και ταυτόχρονα όλα τα γήπεδα του νησιού που χρήζουν επισκευής. Και συνέχισε λέγοντας: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση τόσο εσείς σαν ερασιτέχνες παράγοντες όσο και εμείς σαν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τους πιθανούς τραυματισμούς. Έχουν σκεφτεί αν τραυματιστεί κανείς τι θα γίνει; Το μόνο που τους νοιάζει είναι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα σπάσουμε τα πόδια μας.
Η κατάσταση είναι απογοητευτική στο τοπικό ποδόσφαιρο, θα έλεγα τραγική, ίσως το χειρότερο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο όλοι οι παρευρισκόμενοι που τόνισαν την ανάγκη αποκατάστασης και συντήρησης όλων των γηπέδων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Επίσης χαρακτήρισαν ως λάθος να βιαστούν οι υπεύθυνοι να ορίσουν τους αγώνες κυπέλλου.
Κάποιοι μάλιστα έκριναν ακόμη και επικίνδυνες για τους χρήστες τις κτιριακές εγκαταστάσεις.
Για το γήπεδο των Φαρακλάτων.... «που κοιμάται» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, πρέπει να δοθεί στις ομάδες χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, ενώ ένας από τους παράγοντες ανέφερε ότι «κάποιοι τους θεωρούν αγελαδίτσες για άρμεγμα και τους θέλουν μόνο για να πληρώνουν».....
Μια άλλη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν η αποχώρηση ή η αποχή των ομάδων από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Τελικά οριστικές αποφάσεις θα έχουμε στο προσεχές μέλλον και εφ’ όσον γίνει μια εκ νέου συνάντηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αλλά και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ.
Στην αποψινή συνάντηση παραβρέθηκαν οι παράγοντες των Σωματείων, Διλινάτων, Κώστας Βαρτελάτος, Στάθης Αναλυτής, και Παγκεφαλληνιακού Ανδρέας Μαγδαληνός.
Εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών οι, Τζωρτζάτος Χρ. (Δειληνάτα), Ζερβός Ηλ., Λούλουδας Γιωρ. (Παλληξουριακός), Κουμαριώτης Κ. (Εικοσιμίας), Πολλάτος Διον. (Α.Ο.Κ.Ι.), Ζαμπαύτης Σαβ., (Α.Ε.Κ.) και Λιναρδάτος Δ. (Πρόννοι).
Το παρόν στην συζήτηση έδωσε και ο προπονητής του Παλληξουριακού Διονύσης Λιονάτος.
Φώτο από τη σημερινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου