Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18

«Χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου»


Στο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν στην Αγία Πετρούπολη η FIFA και η UEFA για την τεχνική αξιολόγηση του Μουντιάλ 2014 πήρε μέρος ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι. 
Μετά το τέλος των εργασιών  ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: «Το συνέδριο είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μέσω των παρουσιάσεων που έγιναν αλλά και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ειδικών του αθλήματος καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου. Οι συνάδελφοι προπονητές μας μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Επίσης μιλήσαμε για το πόσο πιο γρήγορο γίνεται το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και φυσικά για την  ταχύτητα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγώνα, είτε με την μπάλα στα πόδια τους είτε χωρίς αυτήν».
Ο κ. Ρανιέρι το βράδυ της Τρίτης 16/9 παρακολούθησε τηλεοπτικά τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης, στον οποίο αγωνίστηκαν οι Έλληνες διεθνείς Μήτρογλου, Μανιάτης. Την Τετάρτη 17/9 (κι ανάλογα με την ακριβή ώρα άφιξής της πτήσης του) θα παρακολουθήσει στη Ρώμη μεγάλο μέρος του αγώνα Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να παρακολουθήσει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Χολέμπας. Τέλος, την Κυριακή 20/9 ο ομοσπονδιακός προπονητής θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ Τότεναμ-Γουεστ Μπρόμγουιτς, προκειμένου  να παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με τον Γιώργο Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου