Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26

Pre game τοπικού κυπέλλου.... Το Σαββατοκύριακο οι επαναληπτικοί αγώνες


Η αγωνία της πρόκριση στους "εννιά" παίρνει τέλος το Σαββατοκύριακο
Η ώρα της κρίσης ή αν θέλετε της πρόκρισης στον επόμενο γύρο για τις εννιά από τις δεκαοχτώ ομάδες του τοπικού κυπέλλου κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο όπου τουλάχιστον υπάρχουν τέσσερις αγώνες που στην κυριολεξία "καίνε"!
Συγκεκριμένα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. ύστερα από το 0-1 των Κεραμειών να κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό από την Εικοσιμία.
Ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι είναι και αυτό των Μακρυωτίκων όπου μετά την "μοιρασιά" και το 1-1 των Κεραμειών, Έρυσσος και Φωκάτα θα δώσουν "μάχη" για την πρόκριση και όλα είναι ανοικτά σύμφωνα με όσα είδαμε στον πρώτο αγώνα.
Σπουδαίο παιχνίδι και αυτό της Ιθάκης με την Πρόοδο πανέτοιμη να υπερασπιστεί την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της 1-0 στο Αργοστόλι επί του Παγκεφαλληνιακού και να πανηγυρίσει στην έδρα της την πρόκριση  στον επόμενο γύρο με τον Πάγκε όμως να έχει άλλη άποψη.
Τέλος στο Αργοστόλι ο πεισματάρης Παπυργιακός δεν θα πέσει αμαχητί απέναντι στον Πυλαριακό της Α' κατηγορίας μιας και το 0-1 του πρώτου αγώνα κάθε άλλο απαγορευτικό φαίνεται για αυτούς.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια λίγο πολύ τα φαβορί είναι γνωστά και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να σφραγίσουν το "εισιτήριο" της πρόκρισης τους στον επόμενο γύρο.
Συγκεκριμένα είναι τα παρακάτω ζευγάρια (σε παρένθεση το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα:
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Παλληξουριακός (0-5)
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Σάμης (1-3)
Α.Ο. Ανωγής - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων (2-4)
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Πρόννοι (0-4)
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο.Κ.Ι. (1-6)
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
2η αγωνιστική 1ης φάση 1ης σειράς
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  27-9-2014 ώρα 14:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ
Μουζακίτης 
Βασίλης
Γασπαράτος Γ. Αντωνάτος Γ.
2.
Σάββατο  27-9-2014 ώρα 17:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Κομητόπουλος Π.
Λυμπερόπουλος Θ.
3.
Σάββατο  27-9-2014 ώρα 17:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Μουζακίτης Β.
Καπογιαννόπουλος Ι.
4.
Σάββατο  27-9-2014 ώρα 17:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Αντωνάτος Γ.
5.
Κυριακή  28-9-2014 ώρα 10:00
Δημοτικό Βαθέως
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Κομητόπουλος
Παναγής
Μουζακίτης Β.
Καπογιαννόπουλος Ι.
6.
Κυριακή  28-9-2014 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Μενεγάτος Ε.
Λυμπερόπουλος Θ.
7.
Κυριακή  28-9-2014 ώρα 12:30
Δημοτικό Βαθέως
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Μουζακίτης 
Βασίλης
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.
8.
Κυριακή  28-9-2014 ώρα 14:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Λυμπερόπουλος Θ.
Μενεγάτος Ε.
9.
Κυριακή 28-9-2014 ώρα 17:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Βασιλόπουλος Δ.
Λυμπερόπουλος Θ.
 
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                       
Η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου ανοίγει το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:30, όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Παλληξουριακό στη ρεβάνς του 0-5 του Αγίου Αντωνίου έχοντας σαν στόχο μια καλή εμφάνιση μιας και λόγος για πρόκριση των "πράσινων" του Τ. Φωή είναι φυσιολογικά ανέφικτος.
Ο Παλληξουριακός από την πλευρά του, σε ένα παιχνίδι, που αναμένεται τυπικής διαδικασίας, κατεβαίνει στο Αργοστόλι να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που θέλουν όλοι στη Ληξουριώτικη ομάδα.
Σίγουρα το σκορ του πρώτου αγώνα είναι τέτοιο που προσφέρει τη δυνατότητα στον Διονύση Λιονάτο να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που θέλει να δει αγωνιζόμενους στην βασική ενδεκάδα ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει άμεσα.
Όπως και να έχει όμως θέλει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να είναι σοβαροί και να προσφέρουν θέαμα ανάλογο της φετινής της αξίας.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Γ. Αντωνάτο. 
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                                      
Συνέχεια της αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 5 μ.μ.  στα Μακρυώτικα, όπου η Έρυσσος απέναντι στα Φωκάτα θέλει να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας τον αντίπαλο της, ομάδα ανώτερης κατηγορίας αφήνοντας τον εκτός συνέχειας του τοπικού κυπέλλου.
Μετά την "παλικαρίσια" ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, όλοι στην ομάδα του Γ. Κατσαμπίρη πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και είναι αποφασισμένοι στον επαναληπτικό στην έδρα τους, να πουλήσουν ακριβά το "τομάρι" τους για την μεγάλη πρόκριση.
Δύσκολα ωστόσο θα βρεθεί και σε αυτόν τον αγώνα "μικρός" για να στελεχώσει την βασική ενδεκάδα και όπως φαίνεται και στον επαναληπτικό θα αγωνιστεί και πάλι με "δέκα"!!
Από την άλλη στην ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί τα Φωκάτα της Α' κατηγορίας θα πέσουν "θύμα" μιας μεγάλης έκπληξης και θα αποχαιρετήσουν νωρίς-νωρίς τη συνέχεια του θεσμού.
Εκτός της ανωτερότητας, ίσως ο εγωισμός περισσότερο από κάθε τι να δώσει στην ομάδα της Λακήθρας το κίνητρο που της έλειπε στον πρώτο αγώνα και να αλλάξει την κατάσταση σε ότι αφορά την παρουσία της στη συνέχεια του θεσμού.
Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα δυνατό όσο και αμφίρροπο παιχνίδι με πολλές μάχες στο "ξερό" των Μακρυωτίκων.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Θ. Λυμπερόπουλο.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
                                                     
Η αγωνιστική συνεχίζεται την ίδια ώρα (5 μ.μ.) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Η Σάμη τυπικά φιλοξενούμενη των Ομαλών με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Η ομάδα του Γ. Καρελάκη μπορεί στον πρώτο αγώνα να μην δικαίωσε τις προσδοκίες των φίλων της με την εμφάνιση αλλά και την δύσκολη επικράτηση της, εντούτοις οι δικαιολογίες είναι πολλές αφού είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του φαίνονται αρκετά κουρασμένοι για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που πολύ καλά ξέρουν και μπορούν.
Πάντως δύσκολα μπορεί να μείνουν έξω από τη συνέχεια αφού και ανώτεροι αλλά και πιο ποιοτικοί από τον αντίπαλο τους είναι.
Οι «μελανόλευκοι» τώρα από τα Ομαλά προσπάθησαν πολύ στον πρώτο αγώνα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στη Σάμη και αν δεν είχαν δεχθεί το 3-1 στο τέλος, ίσως το ενδιαφέρον στο παιχνίδι του Σαββάτου να ήταν μεγαλύτερο.
Όπως και νάχει σαν μια ομάδα «μαχητών» αλλά και συνόλου, αφού δεν έχει κάτι να χάσει θα παίξει ανοικτά για το καλύτερο.
Φαβορί είναι οι Σαμικοί και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στην ομάδα του Γ. Μεσολωρά.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
                                                                                  
Την ίδια ημέρα και ώρα (5 μ.μ.) επίσης, στο Ληξούρι και στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου, η Ανωγή με τον αέρα του υπέρ της 4-2 του πρώτου αγώνα, φυσιολογικά δεν μπορεί να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή.
Το αποτέλεσμα λοιπόν στο πρώτο παιχνίδι και το 2-4 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην ομάδα από τους Πρόννους με αποτέλεσμα να χρήζει τους γηπεδούχους της Ανωγής  το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση ενός από τα εννιά εισιτήρια που οδηγούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε στα Τζανάτα η Ανωγή δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Αλ. Γαβαλά που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Ηρακλής τώρα ο οποίος αυτή την φορά αναμένεται ενισχυμένος με τον έμπειρο στράικερ της ομάδας Λεωνίδα Βανδώρο, δε θα τα παρατήσει εύκολα και πάει στο Ληξούρι αισιόδοξη ότι μπορεί να τα καταφέρει!
Σίγουρα όμως όλοι στην  ομάδα, δεν μένουν αποκλειστικά στο όνειρο της πρόκρισης, αφού περισσότερο τους ενδιαφέρει μια καλή εμφάνιση, μετρώντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο τις δυνάμεις τους ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθό τον κ. Γ. Αντωνάτο (δεν έχει οριστεί β').
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                     
Η αγωνιστική μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή όπου στις 10 το πρωί στο Βαθύ, σε ένα παιχνίδι περισσότερο γοήτρου, με πολύ μικρό ενδιαφέρον μιας και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι τέτοιο που είναι αδύνατον να αλλάξει την κατάσταση, ο Οδυσσέας Ιθάκης φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ.Ι..
Οι «μαυρόασπροι» του Αργοστολιού μετά το θριαμβευτικό 6-1 του πρώτου αγώνα στο Αργοστόλι, θα ταξιδέψουν άνετοι στο Βαθύ με στόχο μια καλή εμφάνιση και την επιθυμία να συνοδευτεί με μια ακόμη νίκη αφού το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του θεσμού το έχουν ήδη εξασφαλίσει.
Οι «κιτρινόμαυροι» τώρα της Βόρειας Ιθάκης γνωρίζουν πολύ καλά, με τη σειρά τους, ότι ελπίδες όσον αφορά την πρόκριση, έχουν χαθεί από το πρώτο παιχνίδι του Αργοστολιού και με το σκορ στο 1-6 είναι αδύνατον να ανατραπεί.
Έτσι θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο μπροστά στο κοινό τους, περισσότερο για το θέαμα, την καλή εμφάνιση αλλά και μια νίκη γοήτρου. Μια νίκη που θα βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά την ομάδα του Σπ. Ζερβού ενόψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας στο οποίο επέστρεψε και θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια.
Εν ολίγοις περιμένουμε ένα ανοικτό και θεαματικό παιχνίδι αφού δεν υπάρχουν σκοπιμότητες για να συμβεί κάτι διαφορετικό!
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Ι. Καπογιαννόπουλο.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΟΚΑΠ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                           
  
Παιχνίδι με σπουδαίο ενδιαφέρον το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Παπυργιακού-Πυλαριακού.
Το 1-0 του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου, αφού ο Παπυργιακός όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος και θα παλέψει με νύχια και με δόντια να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση. 
Θα πάει δυνατά από την αρχή και χωρίς άγχος για την ανατροπή, βάζοντας παράλληλα σαν στόχο το γρήγορο γκολ που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια.
Ο Πυλαριακός βέβαια, από την άλλη, έδειξε πιο ομάδα στο πρώτο παιχνίδι και στο ίδιο γήπεδο, είναι μια κατηγορία παραπάνω από τον αντίπαλο του και θα κατέβει με υπομονή και σκοπό να διαφυλάξει το εύθραυστο 1-0 αλλά και να πετύχει κάποιο γκολ που θα βοηθήσει να φτάσει χωρίς άγχος σε μια δεύτερη νίκη-πρόκριση.
Θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι ανοικτό με τον Πυλαριακό να είναι το φαβορί για την πρόκριση κάτι που μένει βέβαια να το αποδείξει και στο γήπεδο.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Λυμπερόπουλο Θ.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
                                            
Στο Βαθύ της Ιθάκης μεταφέρεται ο παλμός της αγωνιστικής των επαναληπτικών αγώνων όπου στις 12:30 το μεσημέρι η πολύ καλή φέτος Πρόοδος φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό στον αγώνα ρεβάνς της εκτός έδρας νίκη της 1-0 στο Αργοστόλι.
Μια νίκη που οι γηπεδούχοι θέλουν και πιστεύουν να «ζευγαρώσουν» για να περάσουν στον επόμενο γύρο του θεσμού, έστω και αν τους αρκεί ακόμη και η ισοπαλία για τον συγκεκριμένο στόχο!
Σίγουρα η νεανική ομάδα του Παγκεφαλληνιακού δε θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και θα ταξιδέψει στο νησί του Οδυσσέα με στόχο να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα δικής της πρόκρισης, επιστρέφοντας στην Κεφαλονιά με το εισιτήριο της πρόκρισης στα «χέρια».
Οι ομάδες πάνω κάτω είναι ισοδύναμες και αυτό από μόνο του μας κάνει να πιστεύουμε ότι στο Βαθύ θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο ντέρμπι με μεγάλη αγωνία για την πρόκριση.
Η Πρόοδος και πάλι θα στερηθεί κάποιους βασικούς της ποδοσφαιριστές αλλά στο γήπεδο της κάτι τέτοιο περνάει σχεδόν απαρατήρητο. Άλλωστε «συνηθισμένο το βουνό από τα χιόνια»!  
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο. 
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                            
Σε ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, αφού το σκορ και το 0-4 του πρώτου αγώνα δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, την Κυριακή στις 2:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα φιλοξενούν τους Πρόννους με στόχο μια καλή εμφάνιση αλλά και το 2Χ2 στην σειρά.
Οι Διλινάδες μετά το πέρασμα τους και την μεγάλη τους νίκη με διαφορά τεσσάρων τερμάτων από τα Τζανάτα και τους Πρόννους μπορούν να περιμένουν χωρίς άγχος τον αντίπαλο τους στον επόμενο γύρο.
Οι φιλοξενούμενοι του Γ. Κουρκουμέλη θέλουν στο παιχνίδι αυτό να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την βαριά τους ήττα στην  πρεμιέρα και θα κατέβουν χωρίς άγχος στο Δ.Α.Κ. για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτό. 
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                   
Με το μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αμέσως μετά (5 μ.μ.), ανάμεσα σε Α.Ε. Κεφαλονιάς και Εικοσιμία ολοκληρώνεται η αγωνιστική των επαναληπτικών αγώνων της 1ης σειράς του τοπικού κυπέλλου.
Ένα σπουδαίο παιχνίδι για γερά νεύρα στο οποίο, παρά το προβάδισμα πρόκρισης της Εικοσιμίας, μετά το υπέρ της 1-0 στις Κεραμειές στο πρώτο παιχνίδι, ουσιαστικά τίποτε δεν έχει κριθεί και αναμένεται να γίνει "μάχη" για την ομάδα που θα περάσει στους "εννιά"!
Η Εικοσιμία μετά και την απόκτηση του Μάκου Μοσχονά έχει ενισχυθεί σημαντικά, και αν τελικά τον χρησιμοποιήσει ο Δ. Ζησιμάτος (δύσκολο), τότε ισχυροποιείται σημαντικά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου μιας και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός ρολίστας στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Η Α.Ε.Κ. με το "μέταλλο" της δις πρωταθλήτριας θα παλέψει για την ανατροπή της εις βάρος της κατάστασης και το σίγουρο είναι ότι στην έδρα της θα παλέψει πολύ για αυτό.
Το μεγάλο πρόβλημα για τον Γ. Τόγια, τον σπουδαίο προπονητή της Αργοστολιώτικης ομάδας, είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα αναγκαστεί να κατεβάσει 10αδα!! αφού στην Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει "μικρός, σύμφωνα με το "γράμμα" που επιτάσσει η σχετική προκήρυξη.
Όμως όπως και να έχει, αυτός προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο την πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο και στην συνέχεια του κυπέλλου, ενός από τους αρχικούς της στόχους.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Θ. Λυμπερόπουλο.
Ας θυμηθούμε τι έγινε στους πρώτους αγώνες
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
6 - 1
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3 - 1
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1 - 1
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2 - 4
5.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0 - 1
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1 - 0
7.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
1 - 0
8.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 - 4
9.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5 - 0
Η επόμενοι αγώνες
(1η φάση 2η σειρά)
α/α
Αγώνας
1.
Πρόοδος Ιθ.-Παγκεφ-κός / Π.Α.Ο. Κεφ-νιάς-Παλληξουριακός
2.
Παπυργιακός-Πυλαριακός / Α.Ε.Κ. Κεφαλονιάς-Α.Ο. Εικοσιμίας
3.
Οδυσσέας Ιθ.-Α.Ο.Κ.Ι. / Ομαλά-Σάμη
4.
Διλινάτα-Πρόννοι / Ανωγή-Ηρακλής
*** Χωρίς αγώνα στην επόμενη σειρά θα περάσει μια εκ των ομάδων Ερύσσου - Φωκάτων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου