Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

Εύκολα ο Παλληξουριακός 8-0 τον Πυλαριακό που αποχαιρέτησε την Α' κατηγορία (Φώτο)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  8-0
                                    
Παρέμειναν 2οι οι "ερυθρόλευκοι" και ελπίζουν σε δώρο από τους Θιακούς
Σίγουρα σε ένα παιχνίδι που η μια ή η άλλη ομάδα έχει πετύχει οκτώ τέρματα δεν έχεις και πολλά να κρατήσεις ή να κάνεις μια ιδιαίτερη κρητική.
Εμείς απλά να τονίσουμε ότι ο Παλληξουριακός σήμερα ήταν πολύ καλός και την πλήρωσε ο Πυλαριακός που παρεπιμπτόντως αποχαιρέτησε την Α’ κατηγορία, αλλά και την αποχώρηση μιας σπουδαίας προσωπικότητας του Ληξουριώτικου αθλητισμού, όπως είναι αυτή του Χάρη Πρεντάνου που σήμερα αποφάσισε ότι έφτασε η ώρα να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του υποδήματα.
Μάλιστα στο τέλος του αγώνα έτυχε ιδιαίτερης αγάπης και σεβασμού από τους συμπαίκτες του, αποχαιρετώντας τον με τον καλύτερο τρόπο και τον ποδοσφαιριστή να δείχνει πολύ συγκινημένος.
Όλα τα υπόλοιπα τα λέει αυτό το 8-0 των «ερυθρόλευκων» του Ληξουριού.
Με τη νίκη τους αυτή οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν μόνοι τους πια στην 2η θέση της γενικής κατάταξης, αφού εκμεταλλεύτηκαν το «Χ» στο ντέρμπι των Κεραμειών μεταξύ Παγκεφαλληνιακού – Α.Ε.Κ. και περιμένουν μήπως και πάρουν κανένα.... δωράκι από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ Εικοσιμίας-Προόδου Ιθάκης και βρεθούν ξαφνικά στην 1η θέση της τελικής κατάταξης!
Φάσεις και γκολ
Ένα σουτ του Σωκ. Μαρκάτου μόλις στο 4’ θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Πυλαριακού.
Στο 6’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με κεφαλιά του Χασάι μετά την σέντρα του Αντωνάτου.
Οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν στο 7’ με ένα σουτ του Άννινου που ελέγχεται από τον Καραίσκο.
Στο 13’ το σουτ του Χασάι από καλή θέση θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Παλληξουριακού θα είναι εύστοχος, αφού με ένα δυνατό σουτ μέσα και πάλι από την περιοχή, θα πετύχει το 2-0 για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του.
Στο 19’ ο Κόμητας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια θα φτάσει απέναντι στον Ξύγκα, αλλά το σουτ που επιχειρεί αποκρούεται από τον νεαρό τερματοφύλακα της Πυλάρου. Όμως στην επαναφορά της ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα την στείλει στα δίχτυα για το 3-0.
Ένα σουτ του Κόμητα στο 30’ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία να μειώσουν, αφού το σουτ του Τουλάτου αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Καραίσκο.
Το 3-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο και με την έναρξη του, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 4-0 με διπλή προσπάθεια του Σπ. Μαρκάτου μετά την πάσα του Κόμητα.
Παραλίγο αυτογκόλ στο 59’ από τον Γρ. Σταμούλη που στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα θα την στείλει στο δοκάρι του Ξύγκα.
Στο 60’ ο Κόμητας θα εκμεταλλευτεί το αμυντικό λάθος του Άννινου και εύκολα από κοντά θα πετύχει το 5-0 για την ομάδα του.
Στο 68’ ύστερα από μια περιπετειώδη φάση στην εστία του Ξύγκα θα έρθει και το 6-0 με πλασέ του Χασάι, που κάνει χατ τρικ, και ενώ προηγουμένως σε διαδοχικά σουτ την μια η μπάλα σταματάει στο δοκάρι και στην άλλη αποκρούει προσωρινά ο Ξύγκας.
Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 70’ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Μπράτι.
Στο 72’ ο Μπράτι θα δώσει έξυπνα στον Χασάι και αυτός χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το δικό του «καρέ» και το 7-0 της ομάδας του.
Τέλος το 8-0 θα έρθει στο τέλος από τον Χάρη Πρεντάνο ύστερα από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ξύγκα, γράφοντας το πιο ωραίο φινάλε στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Καραΐσκος, Αντωνάτος, Αδηλίνης, Βολνίσκι, Μαρκάτος Σωκ. (63’ Συριάτος), Λούλουδας, Ζερβός (50’ Πρεντάνος), Κόμητας, Μαρκάτος Σπ. (61’ Μπράτι), Καμινάρης, Χασάι.
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Ξύγκας, Μιχελής, Τουλάτος, Σταμούλης Γρ. (69’ Χρυσανθακόπουλος), Βασιλόπουλος, Φάντης, Κουλουμπής (50’ Ντελάι), Σταμούλης Ν., Άννινος, Σταμούλης Π., Σολδάτος (72’ Πάπα).
Φώτο από το παιχνίδι












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου