Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Άργος.... Η Μασκώτ του φετινού Βαλλιανείου αγώνα δρόμου


Σας παρουσιάζουμε τον «ΑΡΓΟ» την μασκώτ του Βαλλιανείου που φέτος θα συντροφεύσει ψυχαγωγικά τους λιλιπούτειους δρομείς μας. Ο Άργος αποτελεί μια ευγενική προσφορά του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την χορηγία του, ενώ ευχόμαστε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του Συλλόγου Σταύρο Σπαθή, ο οποίος θα μας τιμήσει ως συμμετέχοντας στον αγώνα μας.
Ευχαριστούμε επίσης την γραφίστρια Αθηνά Καρούση για το όμορφο σήμα που δημιούργησε για τον Βαλλιάνειο, μας όπως και επίσης όλους τους χορηγούς που στηρίζουν το εγχείρημά μας και οι οποίοι θα αναρτηθούν στην κεντρική πλατεία και στην ειδική αφίσα του αγώνα.
Το πλέον σημαντικό είναι ότι φέτος βραβεύεται η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές οι οποίες θα πρέπει να μας κατατεθούν με την επωνυμία τους. Αυτές μπορεί να είναι σύλλογοι, γυμναστήρια, σχολεία κτλ και οποιοιδήποτε τρέχουν μαζικά με συγκεκριμένη επωνυμία. Εξαιρείται ο σύλλογος δρομέων που συμμετέχει ως συνεργάτης στην προσπάθειά μας.
Οι μαζικές συμμετοχές θα μας δοθούν από τον αρμόδιο φορέα προκειμένου μα περαστούν από εμάς και να καταγραφεί ο αριθμός συμμετεχόντων περισσότερες πληροφορίες στο 6977050224.
Επιπλέον στον αγώνα των δέκα χιλιομέτρων προσθέσαμε μια κατηγορία για παιδιά έως 12 ετών (αγόρια/κορίτσια) ώστε όσα παιδάκια έχουν το σθένος και την διάθεση να λάβουν μέρος στα δύσκολα με την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους πάντα, να λάβουν και αυτά τον αριθμό τους και να κατοχυρώσουν επίσημα την συμμετοχή τους.
Με εκτίμηση
Εκ της οργανωτικής επιτροπής
Διονύσης  Φωκάς     Κατερίνα Φωκά      Σαμόλη Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου