Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

Πανέτοιμος και παθιασμένος ο ΑΣΚ!


Πανέτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα του κόντρα στην Αχαγιά είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά.

Ο ΑΣΚ, ο οποίος βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αντιμετωπίζει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (1.30 μ.μ.) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την Αχαγιά ’82 και θέλει να συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα που τον έχουν φέρει σε τροχιά πλέι οφ, στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.
Ο ΑΣΚ, καλεί τους φίλους του μπάσκετ να βρεθούν δίπλα του, σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος και να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας.
Η βαθμολογία
Ολοκληρώθηκε μία υπέροχη πορεία για τους Παίδες!
 
Μια υπέροχη πορεία για του παίδες, ολοκληρώνεται και επισήμως αύριο. Οι Παναχαΐκή, δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο Αργοστόλι, και τα πιτσιρίκια του Γιάννη Βουργίδη θα πάρουν το παιχνίδι με 20-0 άνευ αγώνα.
Η ομάδα μας, έφτασε με το «σπαθί» της στην γ’ φάση της ΕΣΚΑ-Η, δηλαδή στις 8 καλύτερες ομάδες, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές της ομάδας τον Γιάννη Βουργίδη και τον Πάνο Ματιάτο, για την – για μία ακόμη φορά – εξαιρετική δουλειά τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Χαζομπαμπάς ο Νικόλας Βαλλιανάτος!
Μεγαλώνει η μπασκετική οικογένεια του ΑΣΚ. Για το πιο σημαντικό… καλάθι της ζωής του, πανηγυρίζει ο σέντερ της ανδρικής ομάδας Νικόλας Βαλλιανάτος, καθώς η σύζυγος του Μαρία έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!   Νικόλα και Μαρία να σας ζήσει!

Με την ευκαιρία το sportsthea εύχεται στον Νικόλα και τη Μαρία να τους ζήσει το νεογέννητο να είναι γερό και τυχερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου