Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ


Προπόνηση, αξιολόγηση και εργομετρικά στην πιο ιστορική έδρα
Περισσότεροι από 100 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν στη Λεωφόρο το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του 4ου Προγράμματος Αξιολόγησης  των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.
Από την Κέρκυρα, τη Χαλκίδα, την Καβάλα, το Αίγιο και πολλές ακόμα Σχολές, θα ταξιδέψουν τα παιδιά της ηλικιακής  κατηγορίας 2004 και 2005 για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γιάννη Σαμαρά και των συνεργατών του.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο Πρόγραμμα,  θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις με την καθοδήγηση του Βιοχημικού-Εργοφυσιολόγου κ. Γιάννη Τσεκούρα που ανήκει στο επιτελείο της Α’ ομάδας του Παναθηναϊκού.   
Οι υπεύθυνοι των Σχολών Ποδοσφαίρου, με τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα τύχουν καλωσορίσματος από μέλη του Παναθηναϊκού και τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.
Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Πίστη και την i-med για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών μας και τις pizzafanκαι 3E για την ευγενική χορηγία τους.
Ραντεβού στην πιο ιστορική έδρα, ραντεβού για μια μεγάλη εμπειρία!
Από την ακαδημία του Παναθηναϊκού της Κεφαλονιάς θα πάρουν μέρος 9 αθλητές. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου