Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Δυο "στροφές" απόμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ακόμη η κατάσταση στην κορυφή παραμένει ρευστή. Ναι μεν η Εικοσιμία διατήρησε την διαφορά του 1 βαθμού στην κορυφή από Α.Ε.Κ. - Παλληξουριακό, όμως αυτό δεν την εξασφαλίζει στη συνέχεια.
Όσον αφορά την "ουρά" εκεί μάλλον έχει κριθεί για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Αυτή είναι η συμπαθής ομάδα του Πυλαριακού, που μπορεί μαθηματικά να έχει κάποιες πιθανότητες παραμονής, ουσιαστικά όμως μόνο με ένα μεγάλο θαύμα θα το καταφέρει.
Η Σάμη "αυτοκτόνησε" με την εντός έδρας ήττα της από τα Διλινάτα, αλλά και ο Παγκέ από την άλλη δεν το εκμεταλλεύτηκε, αφού έχασε και αυτός από την Εικοσιμία και πλέον όλα θα κριθούν στις επόμενες δυο αγωνιστικές. Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας το πάνω χέρι θα το έχουν οι Σαμικοί.
Η φιναλίστ του τελικού και πρωτοπόρος Εικοσιμία... Στο "χέρι" της βρίσκεται η πρωτιά
Οι πρωτοπόροι επανήλθαν στις νίκες επικρατώντας του δυνατού Παγκεφαλληνιακού, που το πάλεψε πολύ, με σκορ 1-0, πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Αλ. Πολλάτο, λίγο πριν το τέλος και συνεχίζουν να κρατούν την τύχη τους, για την κατάληψη της πρωτιάς και το πλεονέκτημα που της δίνει αυτό στα playoffs στα δικά τους χέρια .
Η κυπελλούχος Α.Ε. Κεφαλονιάς, όπως αναμενόταν επικράτησε των Φωκάτων που κράτησαν 45'  με σκορ 4-1 και συνεχίζει "αγκαλιά" στην 2η θέση με τον Παλληξουριακό.
Οι "ερυθρολευκοι" του Ληξουριού, χωρίς να εντυπωσιάσουν, επικράτησαν της Προόδου Ιθάκης που αντιστάθηκε αρκετά 2-0 και συνεχίζουν το "κυνήγι" της πρωτιάς και την καταδίωξη της Εικοσιμίας περιμένοντας ένα στραβοπάτημα της.
Σημειώνουμε ότι αν ισοβαθμήσουν, είτε στην 1η, είτε στην 2η θέση Α.Ε.Κ. - Παλληξουριακός οι ομάδες αυτές, θα δώσουν αγώνα μπαράζ για το ποια θα πάρει την ανώτερη θέση. 
Η Σάμη έθεσε σε αμφιβολία την 4η θέση, αφού ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της στα Φαρακλάτα, από τα αδιάφορα βαθμολογικά Διλινάτα και εκεί που περίμενε το τρίποντο για να κλείσει το εισιτήριο της 4ης ομάδας των playoffs, βρέθηκε να συνεχίζει με την αβεβαιότητα. Να αναφέρουμε και εδώ ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας Σάμης-Παγκέ το πλεονέκτημα είναι με το μέρος των Σαμικών μιας και στα μεταξύ τους παιχνίδια  η πρώτη έχει δυο νίκες (3-1 και 1-0).
Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Οδυσσέας Ιθάκης που επιβλήθηκε εκτός έδρας, στα Φαρακλάτα, του Πυλαριακού με σκορ 2-1, κερδίζοντας έτσι και μαθηματικά την παραμονή του στην Α' κατηγορία για τρίτη συνεχή χρονιά και μάλιστα δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε! Εμείς το γράφαμε εδώ και καιρό, ότι ο Οδυσσέας θα είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτή του πρώτου γύρου και τώρα μας επιβεβαιώνουν τα γεγονότα. Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης μάλιστα θα παλέψει στη συνέχεια, αν και φαντάζει πολύ δύσκολο, να κατακτήσει ακόμη και την 6η θέση!!
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια καλή εικόνα, τόσο για την 4αδα, όσο και την ουρά, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Στην κορυφή Εικοσιμία, Α.Ε.Κ., Παλληξουριακός μένει να δουν την τελική τους κατάταξη. Η Σάμη και ο Παγκέ πρέπει να περιμένουν και ίσως μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να δουν αν το όνειρο τους γίνει πραγματικότητα. Για να δούμε πόσο θα αγωνιούμε ακόμη; Τελικά Σάμη ή Πάγκε;
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
1 - 2
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
2 - 0
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4 - 1
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1 - 0
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1 - 2
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  1-2
Ο Πυλαριακός και ο Οδυσσέας, συναντήθηκαν στα Φαρακλάτα, σε ένα κρίσιμο σημείο της διαδρομής του φετινού πρωταθλήματος. 
Ακριβώς εκεί που ο Πυλαριακός με νίκη, βασιζόμενος και σε μαθηματικές ελπίδες, αλλά και συγκυρίες, θα ήθελε να συνεχίσει να κυνηγάει την παραμονή και ο Οδυσσέας που πλέον έχει βλέψεις καθιέρωσης στις πρώτες έξι ομάδες, δεν θα ήθελε να σταματήσει αυτή την εξαιρετική του πορεία προς την καταξίωση.
Έτσι, οι μεν και οι δε, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Ο Πυλαριακός με το ανασταλτικό παιχνίδι που τον χαρακτηρίζει, αλλά και μεταμορφωμένος προς το καλύτερο από το κέντρο και μπροστά, εκεί που ο Άννινος ξεχώριζε με την παρουσία του. Μετά το γρήγορο γκολ, ο Πυλαριακός ήταν πολύ καλός και βγαίνοντας με ωραίες οργανωμένες ενέργειες σωστές πάσες, έδινε μια εικόνα που δεν μας είχε συνηθίσει. 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  4-1
Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά καλό στο δεύτερο, μιας και η κυπελλούχος «σοβαρεύτηκε», τελικά η Α.Ε.Κ. επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα στα Φαρακλάτα, των Φωκάτων με σκορ 4-1.
Οι γηπεδούχοι με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό τους σχήμα, δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με μια φιλότιμη προσπάθεια, να κρατήσουν χωρίς γκολ τους γηπεδούχους για 53’ ολόκληρα λεπτά. Μια ομάδα σαφώς ποιοτικότερη τους και με πολύ περισσότερες επιλογές.
Η Α.Ε.Κ. πατούσε καλύτερα, είχε μια μικρή υπεροχή, αλλά φλύαρη, ενώ βρήκε και απέναντι της μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα που την προβλημάτισε αρκετά μέχρι να έρθει το 57’. Χρονικό σημείο στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα ανοίξουν το σκορ και στη συνέχεια με τις αλλαγές και την παρουσία πρωτοκλασάτων παικτών της, θα είναι καλύτερη και θα ολοκληρώσει τον αγώνα με μια άνετη επικράτηση με σκορ 4-1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  2-0
Σε ένα μέτριο, αρκετά νευρικό και με πολύ λίγες φάσεις παιχνίδι, το πρωί Κυριακής στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός επικράτησε της Προόδου Ιθάκης με σκορ 2-0 και βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ισόβαθμος της Α.Ε. Κεφαλονιάς, αλλά με ένα παιχνίδι παραπάνω.
 
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-0
Σε ένα πολύ μέτριο, στο πρώτο ημίχρονο και καλό στην επανάληψη παιχνίδι, την Κυριακή το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία κατάφερε να ξεπεράσει την απογοήτευση από την απώλεια του κυπέλλου στον τελικό με την Α.Ε.Κ. και να πάρει μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη, που της ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την κατάκτηση της πρωτιάς στην τελική κατάταξη.
 
Α.Ο ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-2
Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική, στα Φαρακλάτα, η Σάμη ιδανική αυτόχειρας απέναντι στα αδιάφορα Διλινάτα, «κατάφερε» να χάσει με σκορ 2-1 και να μην εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε, το "δώρο" της Εικοσιμίας και τη νίκη της επί του Παγκέ, που αν ήταν η νικήτρια θα είχε ουσιαστικά καπαρώσει την 4η θέση και την είσοδο της σταplayoffs.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά καθόλου ουσιαστικοί, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Τα Διλινάτα επανήλθαν μετά από οκτώ αγωνιστικές στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή, αφού έχαναν στο πρώτο 45λεπτο με 1-0, αν και παρατάχθηκαν με πολλές και σημαντικές, πάλι απουσίες. Πρόσεξαν πολύ την άμυνα τους και «σκότωσαν» την αντίπαλο τους στις αντεπιθέσεις.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
16
30 - 12
38
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
16
28 - 04
37
-.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
16
42 - 09
37
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
16
26 - 12
27
-.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
16
37 - 17
27
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
16
16 - 21
17
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
16
21 - 26
15
-.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
16
20 - 49
15
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
16
19 - 48
10
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
16
09 - 50
05
 
Οι σκόρερ
α/α
Ονοματ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
10
2.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
10
3.
ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
10
4.
ΤΟΥΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
8
5.
ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
7
6.
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
7
7.
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
7
8.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6
9.
ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
6
10.
ΚΛΕΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
* Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με έξι γκολ ή λιγότερα
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(17η  27-28-29/2/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Β'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
0 - 1
2.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
1 - 2
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
0 - 2
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  0-1
Ένας σοβαρός και αποφασιστικός Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς πέρασε από το Ληξούρι επικρατώντας στον Άγιο Αντώνη του Εθνικού Κεφαλονιάς δίκαια και καθαρά με σκορ 1-0 και βρίσκεται πλέον με το ενάμισι πόδι στην τελική 4αδα και τα playoffs του πρωταθλήματος της "μικρής" κατηγορίας.
Από την άλλη η ομάδα του Εθνικού έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ήθελε την νίκη, η οποία θα συνέβαλε τόσο στην τόνωση της ψυχολογίας όσο και σε μια υψηλή συγκομιδή βαθμών στο τέλος του πρωταθλήματος.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  1-2

Τα Ομαλά με εξαιρετική αντεπίθεση και πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο πήραν ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Έρυσσο και στα Μακρυώτικα.
Έτσι εξασφάλισαν την δεύτερη θέση της κατάταξης και πάνε με ένα καλό αβαντάζ στα playoffs του πρωταθλήματος στη συνέχεια.
 
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  0-2
Μεγάλη κερδισμένη του τοπικού ντέρμπι στα Τζαννάτα τελικά αναδείχθηκε η ομάδα του Ηρακλή, τυπικά φιλοξενούμενη των Πρόννων, με σκορ 2-0.
Τα "μπαμ" λοιπόν στο πρωτάθλημα των «μικρών» συνεχίστηκαν και σήμερα και έτσι η ομάδα του Ηρακλή θα διεκδικήσει την είσοδο της στην 4αδα, την επόμενη αγωνιστική από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο μεταξύ τους παιχνίδι στις Κεραμειές, όπου ακόμη και με ισοπαλία το πετυχαίνει.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με λίγες φάσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο,  δύναμη και πολύ πάθος, κυρίως από πλευρά φιλοξενούμενων, που καίγονταν για το τρίποντο της νίκης.
Είχαν δε, σήμερα έναν καταπληκτικό Κυρ. Στάβερη που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δυο γκολ για την ομάδα του.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
9
19 - 05
21
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
9
15 – 10
16
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
9
09 - 12
12
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
9
09 – 16
10
5.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
9
13 – 12
09
0
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
9
10 - 20
06
Ο Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2  βαθμούς
 
Οι σκόρερ
α/α
Ονοματ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ
7
2.
ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
7
3.
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
6
4.
ΣΤΑΒΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
6
5.
TOROMANI AMARILDO
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ
4
6.
ΒΑΛΕΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
3
7.
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
3
8.
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
3
9.
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ
2
10.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
2
* Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με δύο γκολ ή λιγότερα
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(10η  (27-29/2/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρώτοι στις νίκες οι γηπεδούχοι
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Πρώτη παραμένει και πάλι η Εικοσιμία μετά τη νίκη της επί του Παγκεφαλληνιακού διατηρώντας την διαφορά στον 1 βαθμό
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τρεις (3) και οι φιλοξενούμενοι δυο (2). Αυτή την αγωνιστική δεν είχαμε κάποια ισοπαλία. Ότι δηλαδή και την προηγούμενη.
Δώδεκα (12), ένας (1) περισσότεροι από την προηγούμενη, ήταν οι ποδοσφαιριστές που αυτή την αγωνιστική "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά καλό, αφού είχαμε μόνο μια κόκκινη κάρτα στα 5 παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής. 
Επίσης, αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 30 κίτρινες κάρτες!!!! 6 περισσότερες από την προηγούμενη!! Οι περισσότερες, έντεκα (11), στο παιχνίδι μεταξύ Παλληξουριακού-Προόδου Ιθάκης στο Ληξούρι με διαιτητή τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο. 
Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 5 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας για την 16η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ και αυτή η αγωνιστική με τους πέντε αγώνες της, ήταν καλή.
Σημειώθηκαν συνολικά 14 τέρματα, όσα και την προηγούμενη. 
Σκορ είχαμε και στα 5 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ της κυπελλούχου Α.ΕΚ. και των Φωκάτων (4-1) στα Φαρακλάτα, συνολικά 5.
Στα γκολ, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 9 έναντι 5 των φιλοξενούμενων. 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,8 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα της Α.Ε.Κ. με 42 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα ο Παλληξουριακός με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα του Πυλαριακού με γκολ στο ενεργητικό του!
Χειρότερη άμυνα, του ουραγού Πυλαριακού με 50 τέρματα παθητικό.
Πολυνίκης ομάδα, ο Α.Ο. Εικοσιμίας που έχει πετύχει 12 νίκες, έναντι 11 των Α.Ε.Κ., Παλληξουριακού σε 15 αγώνες.
Περισσότερες ισοπαλίες, τα Διλινάτα με 5 στα 15 παιχνίδια.
Λιγότερες ήττες Α.Ε.Κ.-Παλληξουριακός με 1!
Λιγότερες ισοπαλίες Παγκεφαλληνιακός-Οδυσσέας 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 30!!!!!!! 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν καλό, αφού είχαμε μόνο μία κάρτα τέτοιου χρώματος.
Απέκτησε "συγκάτοικους" στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο Ι. Αμούργης της Σάμης τον Ι. Βουκελάτο της Α.Ε.Κ. και τον Π. Κουτσουβέλη του Οδυσσέα Ιθάκης με 10 γκολ. Ακολουθεί με 8 ο Θανάσης Τούρλας του Παγκεφαλληνιακού. 
Τα αξιοσημείωτα της 16ης αγωνιστικής
Η μεγάλη νίκη των Διλινάτων, στα Φαρακλάτα επί της Σάμης, μετά μάλιστα από 8 αγωνιστικές!!
Η... σωτηρία της ομάδας της Βόρειας Ιθάκης, του Οδυσσέα δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Η νέα ήττα του Πυλαριακού, που αν δεν γίνει το μεγάλο "θαύμα", τον φέρνει στην Β' τοπική κατηγορία, μετά δυο συνεχείς παρουσίες στο πρωτάθλημα της "μεγάλης" κατηγορίας.
Το πλασάρισμα των επιθετικών, της Α.Ε.Κ. Γ. Βουκελάτου και Π. Κουτσουβέλη του Οδυσσέα Ιθάκης, στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ φτάνοντας εκεί τον Ι. Αμούργη της Σάμης στα 10 γκολ!

Β'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φουλ του "2" στην Β' κατηγορία
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "2"
Αγωνιστική των εκπλήξεων.... Κρίθηκαν οι τρεις πρώτες θέσεις
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατέκτησαν καμία και οι φιλοξενούμενοι τρεις (3). Αυτή την αγωνιστική δεν είχαμε κάποια ισοπαλία.
Τέσσερις (4), έξι (6) λιγότεροι από την προηγούμενη, ήταν οι ποδοσφαιριστές, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν αυτή την αγωνιστική.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν άριστο, αφού δεν είχαμε δυο κόκκινες κάρτες στα 3 παιχνίδια που διεξήχθησαν αυτή την αγωνιστική. 
Επίσης, αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, (10) κίτρινες κάρτες, πέντε (5) λιγότερες από την προηγούμενη!! Οι περισσότερες, έξι (6), στο παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Πρόννων - Ηρακλή Πρόννων στα Τζανάτα με διαιτητή τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 3 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας για την 9η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
0 νίκες για τους γηπεδούχους, 3 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους τρεις αγώνες της, ήταν μέτρια.
Σημειώθηκαν συνολικά 6 τέρματα, λιγότερα από την προηγούμενη
Σκορ είχαμε και στα 3 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Ερύσσου - Ομαλών στα Μακρυώτικα (2-1), συνολικά 3. 
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που σημείωσαν έναντι των γηπεδούχων. 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2 ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Εθνικού Κεφαλονιάς με 19 τέρματα στο ενεργητικό του.
Καλύτερη άμυνα επίσης του Εθνικού με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα των Ηρακλή Πρόννων και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με 9 γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, της Ερύσσου με 20 τέρματα παθητικό.
Πολυνίκης ομάδα, ο Εθνικός Κεφαλονιάς που έχει πετύχει  7 νίκες σε αγώνες.
Περισσότερες ισοπαλίες οι 3 στα 9 μέχρι τώρα παιχνίδια Έρυσσος, και Α.Ο. Πρόννοι.
Λιγότερες ήττες Εθνικός Κεφαλονιάς 2!
Λιγότερες ισοπαλίες Εθνικός 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 10!!!  
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών, αυτή την αγωνιστική ήταν άριστο, μιας και δεν είχαμε κόκκινες στην 9η του πρωταθλήματος.
Στους σκόρερ, ο Κ. Αραβαντινός-Ζαφείρης του Εθνικού Κεφαλονιάς και ο Δημ. Περαμαντζής συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα με 7 γκολ.
Ακολουθεί ο Αγγ. Γεωργόπουλος των Ομαλών και ο Κυρ. Στάβερης του Ηρακλή με 6.
Τα αξιοσημείωτα της 9ης αγωνιστικής
Τα μεγάλα "μπαμ", που έδωσαν στους φιλοξενούμενους νίκη, σε όλα τα παιχνίδια, και παράλληλα παρέτειναν την αγωνία στο ποια θα είναι η 4η ομάδα των playoffs. 
Ηρακλής Πρόννων ή Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς;
Η φανταστική αντεπίθεση των Ομαλών στον β' γύρο που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού με συνολικό απολογισμό, αυτό το διάστημα, 4 νίκες σε 4 παιχνίδια και το απόλυτο των 12 βαθμών.
 
Τα + & Τα - 
Στα συν της εβδομάδας


 * Η κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της από την Α.Ε.Κ., σε έναν τελικό που για να αναδειχθεί ο τροπαιούχος δεν έφτασαν τα 90' του κανονικού αγώνα, ούτε τα 30' της παράτασης, αλλά η εκτέλεση πέναλτι. Οι "κιτρινόμαυροι", σαφώς πιο έμπειροι και τυχερότεροι, σήκωσαν τελικά την κούπα στον Φαρακλαίϊκο "ουρανό" γράφοντας ιστορία και το όνομα τους στο βιβλίο των.... κατακτητών του τοπικού κυπέλλου.
Και βέβαια συγχαρητήρια αξίζουν και στην άλλη φιναλίστ την Εικοσιμία. Η ομάδα από την Λειβαθώ πάλεψε, έφτασε στην πηγή χωρίς να πιει νερό και αυτό ίσως να δίνει μια στεναχώρια. Όμως η παρουσία της και μόνο, παράλληλα με το "ζεστό" χειροκρότημα, θεατών-αντιπάλων, "γλύκανε" λίγο το άτυχο αποτέλεσμα για αυτούς και την απώλεια της κούπας.
* Στην παρουσία του επιθετικού της Α.Ε. Κεφαλονιάς Γιάννη Βουκελάτου για 11η φορά σε τελικό κυπέλλου και μάλιστα, αν και δεν αγωνίστηκε, πολύ πετυχημένη, αφού ήταν αυτός που μαζί με τους συμπαίκτες του πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο. Έναν τίτλο που αντιστοιχεί στο 10ο της καριέρας τους!!!!!
Πραγματικά άξιο αναφοράς κατόρθωμα, για έναν ποδοσφαιριστή μάλαμα και ικανότατο σκόρερ που με την παρουσία του κοσμεί τα γήπεδα μας.
Στην φανταστική αντεπίθεση των Ομαλών στον β' γύρο, όπως προαναφέραμε, που έκαναν πορεία πρωταθλητισμού με συνολικό απολογισμό αυτό το διάστημα, 4 νίκες σε 4 παιχνίδια και το απόλυτο των 12 βαθμών. Μια παρουσία που δείχνει ότι στα μπαράζ που ακολουθούν, θα είναι μια εκ των διεκδικητριών ομάδων για άνοδο στην Α' κατηγορία.
Κρίμα γιατί αυτό το άσχημο ξεκίνημα του πρώτου γύρου τους στέρησε την πρωτιά και τους στέλνει με μειονέκτημα δυο βαθμών απέναντι στον πρωτοπόρο Εθνικό Κεφαλονιάς.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι η παρουσία αυτών των ομάδων στα playoffs μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις
* Όλα ήταν όμορφα στον τελικό. Εμείς θα κρατήσουμε κάποιες εικόνες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων οι οποίοι παρέδωσαν μαθήματα αθλητικού πολιτισμού.
Ήταν πολύ συγκινητικό μετά από 120' αγώνα, μετά από μια σκληρή διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι, να βλέπεις τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων αγκαλιασμένους να αλληλοσυγχαίρονται. 
Ακόμη και κάποιους από τους νικητές να δίνουν κουράγιο στους χαμένους και να τους λένε έναν καλό λόγο. 
Αυτά όλα πρέπει να καταγραφούν στα θετικά του ποδοσφαίρου μας. Στα συν των ποδοσφαιριστών!
Το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο μπορεί να μην έχει τον ανάλογο σεβασμό εκτός νησιού, όμως νιώθουμε σίγουροι ότι είμαστε πρωταθλητές στον αθλητικό πολιτισμό και σίγουρα αυτό είναι το πιο σπουδαίο!! 
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Είμαστε σίγουροι ότι ανάλογες εικόνες θα δούμε και στα playoffs του πρωταθλήματος σε λίγες ημέρες.
Στα πλην της εβδομάδας
---------------------------------
ΑΝΔΡΕΣ

Ο ΑΣΚ «τσίμπησε» την Σφήκα! Μεγάλη νίκη στην Πάτρα και πλέον βλέπει πλέι οφ

Μεγάλο διπλό στην Πάτρα για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, καθώς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η,  νίκησε καθαρά και δίκαια τη Σφήκα με 69-59.
Πρόκειται για μία σπουδαία νίκη, που βάζει πλέον τον ΑΣΚ σε τροχιά πλέι οφ! Αν και η ομάδα μας, ξεκίνησε μουδιασμένα την αναμέτρηση και βρέθηκε πίσω στο σκορ, εν συνεχεία ανέβηκε και  σε άμυνα και σε επίθεση, ήλεγξε τα ριμπάουντ  και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη.
Μάλιστα, οι παίκτες του Ανδρέα Κολυρόπουλου, πήραν και την διαφορά που είχαν χάσει στον πρώτο γύρο μέσα στο Αργοστόλι.
Για τον ΑΣΚ εξαιρετικός ήταν ο Μπαχός, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, ωστόσο, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν έδωσαν και την ψυχή τους για να έρθει η σημαντική αυτή νίκη.

Η βαθμολογία
α/α

Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.

1.
Ε.Α.Π. (2β.)

37

18-1

1382-1071
2.
Παναχαϊκή (1β.)

37

18-1

1350-1124
3.
Αχαγιά '82

34

15-4

1427-1243
4.
Ήφαιστος Αιγίου

31

12-7

1299-1258
5.
Αγυιά (2β.)

30

11-8

1357-1312
6.
Αραχωβίτικα (1β.)

30

11-8

1294-1288
7.
Νέοι Εσπέρου Α.Ο.Π.Α.

27

8-11

1201-1258
8.
Α.Σ. Κεφαλονιά (2β.)

26

7-12

1204-1267
9.
Νέοι Προμηθέα (1β.)

26

7-12

1361-1424
10.
Ολυμπιονίκης (2β.)

25

6-13

1118-1232
11.
Σφήκα (1β.)

25

6-13

1235-1307
12.
Κρήνη '97 (+9)

24

5-14

1216-1335
13.
Ε.Α. Παραλίας (-9)

24

5-14

1115-1313
14.
Προφήτης Ηλίας

23

4-15

1149-1276
Η επόμενη αγωνιστική  (20η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
29/02/16
19:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ
29/02/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
29/02/16
20:30
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
29/02/16
21:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
29/02/16
20:00
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
28/02/16
15:00
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΧΑΓΙΑ 82
29/02/16
21:15
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ  - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ
ΠΑΙΔΕΣ
 Δεν απέφυγαν την ήττα οι παίδες που έχασαν στην παράταση 
65-60 από την Παναχαϊκή
Αξιόλογη προσπάθεια και εμφάνιση για το παιδικό του ΑΣΚ στην Πάτρα, καθώς στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, ηττήθηκε στην παράταση με 65-60 από την Παναχαΐκή (54-54 κ.α.).
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

Ήττα στο τέλος για το ΝΕΟΛ στη Ζακυνθο...... Πολλά τα φάλτσοσφυρίγματα

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου ηττήθηκε από την ΑΓΕΖ στην Ζάκυνθο 72-71.
Η ομάδα του Ληξουριού σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο, ενώ υπάρχουν και παράπονα από τους ανθρώπους της, για κάποια σφυρίγματα των διαιτητών! 
Η βαθμολογία



Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.
1.
Ολυμπιάδα

34

16-2

1207-996
2.
Απολλωνιάδα (+4)

33

15-3

1223-966
3.
Αίολος Αγυιάς (-4)

33

15-3

1178-977
4.
Δύμη

32

14-4

1146-1011
5.
N.E.O. Ληξουρίου (2β.)

29

10-9

1302-1258
6.
Αχαιός '47 (1β.)

28

10-8

1080-1057
7.
Ζάκυνθος (1β.)

28

9-10

1071-1092
8.
Παναχαϊκός

27

9-9

1043-981
9.
Ε.Φ.Α. Αιγίου (2β.)

26

8-10

1050-1134
10.
Κρόνος Πατρών (2β.)

25

7-11

1080-1146
11.
Νίκη Προαστίου (1β.)

25

7-11

1126-1173
12.
Υπερίων Αμαλιάδας

22

4-14

970-1150
13.
Πατρέας

18

0-18

736-1141
14.
Πύργος '99

18

3-12

865-995
Η επόμενη αγωνιστική  (20η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
02/03/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
02/03/16
21:15
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΝΙΚΗ ΑΣ
02/03/16
20:00
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ
02/03/16
21:00
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
19:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99
28/02/16
14:00
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
28/02/16
12:30
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΣ
Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 21-60
Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Κεφαλληνιακός Α.Ο. στο πρωτάθλημα της Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., αφού επικράτησε εκτός έδρας του Γαλαξία Δεμενίκων, στο Κλειστό των Ροϊτίκων με σκορ 60-21 δείχνοντας από την αρχή τις φετινές τους αρετές
Η επόμενη αγωνιστική  (2η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
28/02/16
18:30
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ - ΑΧΑΙΚΟΣ ΓΣ
28/02/16
21:00
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΟ ΒΡΑΧΝ. - ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΟ ΑΧΑΙΑΣ
27/02/16
12:00
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 201 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
02/03/16
19:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞ.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΥΙΑΣ Α.Σ. - ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΔΕΜΕΝΙ
28/02/16
16:00
Β.ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΗΛΙΔΑ ΑΣ - ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου