Δευτέρα, Μαρτίου 20

4 μετάλλια και 2 απευθείας προκρίσεις οι μαθητές-σκακιστές της Κεφαλονιάς (Φώτο)


Την Κυριακή 19 Μαρτίου έγινε στην Πάτρα (Πανεπιστημιούπολη – Πάρκο Ειρήνης) το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών – Μαθητριών της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, που περιλαμβάνει τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας και από φέτος και Ζακύνθου.
      Ο Σ.Σ.Κ. συμμετείχε με 15 παιδιά, και κατέκτησε 4 μετάλλια και  2 απευθείας προκρίσεις για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα μαθητών μαθητριών που θα γίνει στο Λουτράκι 9 – 10 Απριλίου.
        Η χρονιά ανήκει στα κορίτσια που πρώτευσαν:
       Δέσποινα Λουκάτου, Ε΄ Τάξη  6ο Δημοτ. Σχ. Αργοστολίου, με 5 βαθμούς σε 7 παρτίδες, 1ο κορίτσι και
        Τζένη Μαγουλά, Δ΄ Τάξη Δημ. Σχ. Κεραμειών, 2ο κορίτσι με 4½ βαθμούς.
        Επιλαχόντες οι :
     Γιώργος Παπαδημητράτος, Β΄ Τάξη 6ο Δημ. Σχ. Αργοστολίου, 1ος στους παίκτες χωρίς αθλητικό δελτίο, με την καλύτερη επίδοση από όλα τα παιδιά, 5½ βαθμοί.
       Άρης Γιαλούμης Β΄ Τάξη, 3ο Γυμν. Αργοστολίου, 1ος στους παίκτες χωρίς αθλητικό δελτίο, βελτιωμένος με 4½ βαθμούς.
       Δημήτρης Τζουγανάτος, Α΄ Τάξη, 4ο Δημ. Σχολ. Αργοστολίου, που βγήκε από το νοσοκομείο και ρίχτηκε στην μάχη, με 4½ βαθμούς, και οι
Γιάννης και Παναγιώτης Αναλυτής.
Στα ίδια επίπεδα οι :
Γιάννης Αναλυτής και Γεράσιμος Χάλδας, Στ΄ Τάξη, 4ο Δημ. Αργοστολίου με 4 βαθμούς ο καθένας, και ο Νίκος Δημάτος, Α΄ Τάξη 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου, με 3½ βαθμούς.
Λίγο κάτω από τις δυνατότητες τους:
Παναγιώτης Αναλυτής και Λυδία Χάλδα, Δ΄ Τάξη 4ο Δημ. Αργοστολίου, με 4½ και 3 βαθμούς αντίστοιχα.
Από τα νέα παιδιά που ήρθαν στον Σύλλογο Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Αντώνης Δούλιας, Ε΄ Τάξη 2ο Δημ, Σχ. Αργοστολίου, με 4 βαθμούς.
Ακολούθησαν οι :
Χρήστος Πανέρης, Α΄ Τάξη Δημ. Σχ, Κεραμειών με 3½ , Άγγελος Ανδρεάτος. Β΄ Τάξη 1ο Δημ Σχ, Αργοστολίου με 3, Παναγής Μαγουλάς, Νηπ. Κεραμειών με 2½, και η Μαριάννα Λούκα… της τελευταίας στιγμής, Δ΄ Τάξη 4ο Δημ, Σχ. Αργοστολίου με 1 βαθμό. 
Από τα 11 παιδιά, εκτός Συλλόγου, που προκρίθηκαν στο Περιφερειακό, από το τοπικό πρωτάθλημα μαθητών – μαθητριών, δυστυχώς δεν είχαμε καμία συμμετοχή.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, και τα 4 μετάλλια που κατέκτησαν, και καλή συνέχεια.
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου