Δευτέρα, Μαρτίου 20

«Πλήρωσε» ένα κακό πεντάλεπτο ο ΑΣΚ κόντρα στην Αγυιά – Σημαντική παρουσία Μίνι, Προμίνι, Κορασίδων στην Πάτρα


Ένα κακό πεντάλεπτο στο ξεκίνημα του 4ου δεκάλεπτου, ήταν καταλυτικό στην ήττα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κόντρα στην Αγυιά στην Πάτρα με 58-50. 
Η ομάδα μας, δέχθηκε σε εκείνο το χρονικό ένα σερί 14-0 που μετέτρεψε το 35-42 υπέρ του ΑΣΚ, σε 49-42 υπέρ της Αγυιάς.
Παράλληλα, τα πολλά ριμπάουντ, κυρίως επιθετικά που χάθηκαν, έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων, που έφτασαν στην τελική επικράτηση 
Η ομάδας μας, θα επιστρέψει στην δράση το Σάββατο 25 Μαρτίου, κόντρα στην ομάδα Νέοι Εσπερος ΑΟΠΑ στο Αργοστόλι (13.00).
Διαιτητές: Καρακάσης – Καρπάνος
Δεκάλεπτα: 14-11, 21-24, 35-38, 58-50
ΑΓΥΙΑ (Βελλής): Μπουμπούλης 10 (2), Μούτσιος 14 (2), Μπίρμπας 5 (1), Κόλλιας 1, Αποστολόπουλος 18 (3), Χρυσανθόπουλος 5 (1), Χατζηβασιλείου 5.
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Φίλιππος Ροδόπουλος): Μουίκης, Γιαννάτος, Καβαλλιεράτος, Βαλλιανάτος 19, Ακτύπης 9, Μπαχός 5 (1), Θεοδωράτος 6, Λιάκος 8 (2), Καραπέτσας 3 (1), Μητρόπουλος, Χρηστάτος, Βλασσόπουλος. 
Σημαντική παρουσία των υποδομών του ΑΣΚ στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 
Πολύ σημαντική παρουσία για τις υποδομές του ΑΣΚ το Σάββατο 18 Μαρτίου στην Πάτρα. 
Με συνολικά 45 παιδιά, από τα τμήματα, Μίνι, Προμίνι και Κορασίδες, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες. 
Πιο συγκεκριμένα το τμήμα των Μίνι αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα Τρία Αστέρια Αχαΐας και σε ένα  πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι επικράτησε με τελικό σκορ 58-25. 
Παράλληλα, οι Κορασίδες του ΑΣΚ αγωνίστηκαν και αυτές σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε ένα μεικτό τμήμα από τα Τρία Αστέρια Αχαΐας. Στο παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ, όμως οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν πολύτιμες. 

Τα Προμίνι της ομάδας μας αγωνίστηκαν με τον Προμηθέα, σε ένα παιχνίδι που  δεν κρατήθηκε σκορ, έκαναν όμως πολύ καλή εμφάνιση. 
Η συνεργασία του ΑΣΚ με την καλύτερη ομάδα της Πάτρας όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, είναι πλέον συνεχής με αγώνες και στην Κεφαλονιά και στην Πάτρα, με την τεχνογνωσία της ομάδας από την Πάτρα σε αυτές της ηλικίες να είναι σημαντική για την ομάδα μας. 
Ο ΑΣΚ μέσα από την ποσότητα και την κυρίως ποιότητα των αθλητών που διαθέτει, έχει την δυνατότητα με τα τμήματά του να παίζει με ιστορικά σωματεία της περιφέρειάς μας και να στέκεται ως ίσος προς ίσο.
Τα παιδιά συνειδητοποιούν πως μεγάλο ρόλο στην ατομική τους βελτίωση, εκτός από τις δυνατές προπονήσεις, παίζει το να έχουν καλούς συμπαίκτες και να παίζουν απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, όντας πρωταγωνιστές στις αντίστοιχες ηλικίες τους. 
Στα Μίνι προπονητής ήταν ο Γιάννης Βουργίδης, στις Κορασίδες η  Ράνια Πολλάκη, και στα Προμινι ο Λεωνίδας Παπαδάτος. 
Συνοδός των αποστολών ήταν ο Έφορος Γιώργος Κουράκος. 
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί την ομάδα του Προμηθέα Πατρών και την ομάδα Τρία Αστέρια Αχαΐας για την άψογη φιλοξενία τους









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου