Τρίτη, Μαρτίου 28

Κύπελλο Ερασιτεχνών... Γνωρίστε τον αντίπαλο της Σάμης (Δηλώσεις)


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η κλήρωση των αγώνων της 2ης Φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων, περιόδου 2016-2017.
Στην κληρωτίδα του 7ου ομίλου τοποθετήθηκε και η εκπρόσωπος του τοπικού ποδοσφαίρου, κυπελλούχος 2017-2018, Α.Ο. Σάμης.
Ας δούμε τον όμιλο:
7ος Όμιλος
Α.Ο. Σάμης Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Α.Ο. Κατασταρίου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
Καλαμάτας Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
Πανηλειακός Ε.Π.Σ. Ηλείας
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ηρακλής Ξυλοκάστρου Ε.Π.Σ. Κορινθίας
Η κληρωτίδα φέρνει σε αγώνα νοκ-άουτ, στις 5 Απριλίου, τους "κυανόλευκους" της Σάμης Κεφαλονιάς, αντιμέτωπους με μια ιστορική ομάδα, με μεγάλη παρουσία στα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τον κυπελλούχο Ηλείας Πανηλειακό, όπου μετά την προπέρσινη περιπέτεια του στην Footballeague, επανήλθε δριμύτατος και, έκτος συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο πρωταθλητής ή καλύτερα ο νταμπλούχος της Ε.Π.Σ. Ηλείας (το τυπικό απομένει).
Όποια ομάδα προκριθεί, θα βρει στον δρόμο της στον επόμενο γύρο το νικητή του αγώνα, ανάμεσα στον Α.Ο. Κατασταρίου και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Ποιος είναι ο Πανηλειακός
Η ομάδα του Πύργου βρίσκεται 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 της Ε.Π.Σ. Ηλείας, μετά από 28 αγώνες. Δεκατρείς (13) βαθμούς πάνω από τη Νίκη Τραγανού, που ακολουθεί στην 2η με 65 βαθμούς και ένα παιχνίδι παραπάνω.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου έχουν, μόνο δυο ήττες μέχρι τώρα, καμία ισοπαλία και 26 νίκες!!
Έχουν πετύχει 87 τέρματα και έχουν δεχθεί 11.
Η ομάδα του Σπ. Αντωνόπουλου, στο μεγάλο τελικό της Ε.Π.Σ. Ηλείας, επικράτησε 3-0 στο Ενωσιακό της Σπιάτζας του Ξενοφώντα Κρεστένων.
Σκόρερ των τριών τερμάτων του τελικού οι:Χατζηστάμου, Βλαχόπουλος και Στούπης.
Η ενδεκάδα που αγωνίστηκε στον τελικό της Ε.Π.Σ. Ηλείας με τον Ξενοφώντα Κρεστένων ήταν η παρακάτω:
Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Χατζηστάμου, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Πλαστουργός (77' Παναγόπουλος), Στούπης, Μπεγλεκτσής (73' Σκοζάι), Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος (82΄ Χατζηαράπης).
Και η παράταξη από τον προπονητή του Σπ. Αντωνόπουλο:
Ο Σπύρος Αντωνόπουλος παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Ο Θεοδωρακόπουλος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, Παναγιωτόπουλος και Τσουκαλάς στο κέντρο της άμυνας, ο Παπαπέτρου δεξιά και ο Σωτηρόπουλος αριστερά στην άμυνα, αμυντικά χαφ ήταν οι Νιφορόπουλος, Στούπης και η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μπεγλεκτσή, αποτελούνταν από τους Πλαστουργό (αριστερά), Χατζηστάμου (δεξιά) και τον Κώστα Βλαχόπουλο στο κέντρο.
Αναλυτικά η κλήρωση όλων των ομάδων που μετέχουν (δήλωσαν όλες).
1ος όμιλος
Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως
ΑΕ Διδυμοτείχου – ΓΣ Προσοτσάνης
Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟΚ Κοσμίου
2ος όμιλος
Μακεδονικός Βεύης – ΠΟ Τριγλίας
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΕ Αλεξάνδρειας
Εδεσσαϊκός – ΠΑΟ Κουφαλίων
3ος όμιλος
ΑΕ Λευκίμμης – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Ερασιτέχνες ΠΑΣ Γιάννινα – Πυρσός Γρεβενών
Καστοριά – Θύαμις Καστρίου
4ος όμιλος
Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός Λαμίας
ΑΟ Σελλάνων – ΓΣ Αλμυρός
ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ – Αχιλλέας Φαρσάλων
5ος όμιλος
Απόλλων Πάργας – Φωκικός
Σκουφάς Κομποτίου – ΑΕ Μεσολογγίου
Αίολος Καρπενησίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου
6ος όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών – Αστέρας Βλαχιώτη
Αργοναύτης Νέας Κίου – ΑΟ Ατλαντίς
Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας – Λεωνίδιο
7ος όμιλος
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Καλαμάτα
ΑΟ Κατασταρίου – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου
Α.Ο. Σάμης – Πανηλειακός
8ος όμιλος
ΑΟ Σουρμένων – ΑΨΕΣ Πυθαγόρας
ΑΟ Σύρου – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Ηρακλής Θυμιανών – Διαγόρας Ρόδου
Χωρίς αγώνα ο ΑΠΟ Κερατσίνι
9ος όμιλος (οι αγώνες είναι για τη 2η αγωνιστική, 12/4)
Ερασιτέχνες Πλατανιά – Ηρόδοτος
Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας
Σίγουρα το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να αποτελέσει συνέχεια του ονείρου της ομάδας της Σάμης και με το πάθος που διαθέτει να έχει την καλύτερη εκπροσώπηση του Κεφαλονίτικου και Θιακού ποδοσφαίρου και γιατί όχι να μην πάρει και το εισιτήριο του επόμενου γύρου κάνοντας την υπέρβαση;
Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι. Δύσκολα ναι θα συμφωνήσουμε! Όμως με λίγη τύχη όλα γίνονται.
Καλή επιτυχία Σάμη!!
Δηλώσεις 
Νίκος Ρασσιάς πρόεδρος Α.Ο. Σάμης
«Η Σάμη ζει το δικό της EURO 2004, γιατί η χαρά και η συγκίνηση που βίωσε ο κόσμος της αυτές τις μέρες, μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου, μόνο με αυτές μπορούν να συγκριθούν!!!
Απλά τότε το ονόμασαν το πειρατικό ενώ στη δίκη μας περίπτωση θα το παρομοίαζα με το Γαλατικό χωριό γιατί έτσι νοιώθουμε την έδρα μας και στη προκειμένη, ο μαγικός ζωμός είναι η συμπαράσταση του κόσμου μας!! 
Από εκεί και πέρα ένα παιχνίδι είναι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως ο Πανηλειακός που εμείς (ανεξάρτητου αποτελέσματος) μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε, γιατί κάθε λεπτό διεξαγωγής του αγώνα γράφεται στην ιστορία μας!!!
Εξάλλου ένα παιχνίδι είναι μέσα στο σπίτι μας και για εμάς ανεξάρτητου αντιπάλου (σεβόμενοι πάντα και όχι φοβούμενοι) όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε από το μηδέν και όπως αποδείξαμε πρόσφατα τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι ομάδες που έχουν ΨΥΧΗ !!!!
Η γιορτή συνεχίζεται. Για αυτό σας καλούμε όλους τη Τετάρτη να μας συμπαρασταθείτε στην ιστορική μας συνάντηση στο γήπεδο του Καραβομύλου»!!!
Βαγγέλης Μιχαλάτος προπονητής
«Η όμορφη ιστορία που ξεκινήσαμε την Κυριακή 26 Μαρτίου, με την κατάκτηση του τοπικού Κυπέλλου, συνεχίζεται 9 μέρες μετά, αυτή την φορά στην φυσική μας έδρα, με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ. Ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι ιστορικό και για τον Α.Ο.Σ..
Αυτό που θελουμε να δηλώσουμε εμείς είναι ότι για 90 λεπτά θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε για μια ακόμα φορά την περιοχή να μείνει "ξύπνια".
Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο η ομάδα και τα παιδιά θα πάρουν μόνο θετικές εμπειρίες».
Γιάννης Αμούργης ποδοσφαιριστής
«Από τη μεριά μου και εγώ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που και αυτός με την βοήθεια του συνέβαλε στο θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Ο στόχος μας ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τώρα σειρά έχει ένα ακόμα βήμα.
Την Τετάρτη 5/4 και σε εντός έδρας αγώνα, η κλήρωση έδειξε αντίπαλο μας την κυπελλούχο ομάδα Ηλείας, τον Πανηλειακό.
Για μας είναι μια ακόμη πρόκληση και όλοι μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο κόσμος και η έδρα μας, πιστεύω ότι θα παίξουν μεγάλο ρόλο για εμάς και θα προσπαθήσουμε για μια ακόμη φορά να δώσουμε το 100% και να απολαύσουμε το παιχνίδι.
Πάμε για ένα ακόμη βήμα όλοι μαζί».
Κώστας Βιτωράτος ποδοσφαιριστής
«Καταρχάς να ευχηθώ να γίνει ένα όμορφο ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο.
Είναι μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, να αντιμετωπίσουμε μια τόσο καλή και ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός μέσα στο γήπεδο μας, στους οπαδούς μας.
Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες απέναντι μας, και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, μα πάνω από όλα να χαρούμε την ευκαιρία που κερδίσαμε με μεγάλο αγώνα και πολύ κόπο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου