Δευτέρα, Μαρτίου 20

Ασταμάτητος ο Κ.Α.Ο. 7Χ7.... Νέα νίκη στην Πάτρα 55-44 τα Ροίτικα


Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο K.A.O. την Kυριακή 19/3 στη Πάτρα απέναντι στην ομάδα των Ροίτικων.
Έτσι λοιπόν έκλεισε ο πρώτος γύρος βρίσκοντας την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.
Απέναντι σε μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα, η οποία αδικείται από την βαθμολογική της κατάταξη, ο Κ.Α.Ο. έπαιξε καλό μπάσκετ με εξαίρεση κάποια νεκρά διαστήματα.
Με Μούρε, Μεγάλο Ρεμούντο και Κουμαριώτη να οδηγούν την ομάδα επιθετικά και βγάζοντας για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλή άμυνα, κρατήσαμε μια διαφορά 10 πόντων από την αρχή του παιχνιδιού επικρατώντας τελικά με 44-55.
Κ.Α.Ο.:(ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.), Κουνάδης Α. 0, Κρητικός Ε. 6, Βασιλάκης Ι. 0, Γασπαράτος Ν. 0, Μεγάλος Ι. 5 (1), Ρεμούντος Σ. 10 (1), Μουρελάτος Θ. 12 (4), Κουμαριώτης Χ. 4, Αγγούριας Π. 5, Δαμκαλής Α. 12, Μινέτος Π. 1, Μπλέτσος Δ. 0.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή στην Πάτρα ενάντια στον Άγιο Δημήτριο.
Η προσπάθεια συνεχίζεται για την είσοδο της ομάδας μας στα playoffs.
Φιλικά στο Ληξούρι για τα τμήματα των υποδομών
Εν τω μεταξύ τα τμήματα υποδομής το Σάββατο 18/3 είχαν φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ., στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το τουρνουά μίνι της Ε.Σ.Κ.Α.Η., καθώς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην οποία θα συμμετέχει ο Κεφαλληνιακός με αγωνιστικό παιδικό τμήμα.
Για άλλη μια φορά συνεργαστήκαμε άψογα με την ομάδα του Ληξουριού και περιμένουμε κάποια στιγμή να γίνει και με την ομάδα του Α.Σ.Κ., προκειμένου το Παγκεφαλληνιακό πρωτάθλημα μίνι να πάρει σάρκα και οστά.
Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να βγάλουμε τις παρωπίδες και να λειτουργήσουμε προς όφελος των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου