Τρίτη, Μαρτίου 21

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός-ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου


Διενεργήθηκε σήμερα, Τρίτη 21/3/2017, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης αλλά και την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ΠΑΕ στον τελικό του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017.
Στην ημιτελική φάση, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ενώ οι αγώνες ρεβάνς στις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πρώτων αγώνων στα ημιτελικά είναι προγραμματισμένοι για τις 12-13/4/2017 και οι ρεβάνς στις 26-27/4/2017.
Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες στα ημιτελικά είναι διπλοί, τα εκτός έδρας γκολ μετρούν ως διπλά και αν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του δεύτερου αγώνα δεν έχει προκύψει ομάδα που να εξασφαλίζει την πρόκρισή της, τότε η πρόκριση θα κριθεί, είτε στη διάρκεια της ημίωρης παράτασης, είτε στη διαδικασία των πέναλτι, εφόσον αυτό απαιτηθεί
Στον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 6 Μαΐου 2017, η τυπικά γηπεδούχος ΠΑΕ θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Το ακριβές και αναλυτικό πρόγραμμα των ημιτελικών και του τελικού αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου