Παρασκευή, Μαΐου 11

Στον 6ο όμιλο του Euro Winners cup ποδοσφαίρου άμμου o Α.Ο. Κεφαλληνία

Φωτογραφία του χρήστη Kefallinia Beach Soccer Team.
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου στην πόλη Ναζαρέ της Πορτογαλίας η κλήρωση για το Euro Winners Cup που αποτελεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για το ποδόσφαιρο άμμου σε άντρες και γυναίκες.
Στην κατηγορία των αντρών σχηματίστηκαν πέντε όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και δύο των τριών με τον Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ να κληρώνεται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, στον 6ο όπου και θα αγωνιστεί με τη CD MELISTAR MELILLA από την Ισπανία, την FC BATE BORISOV από τη Λευκορωσία και την CS DJOKER από τη Μολδαβία.
Φωτογραφία του χρήστη Kefallinia Beach Soccer Team.Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα προστεθούν δύο ακόμα όμιλοι των τεσσάρων ομάδων οι οποίοι θα δημιουργηθούν από τους νικητές των οχτώ ομίλων του NAZARE BEACH SOCCER CUP που θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν στις 25-27 Μαΐου όπου και συμμετέχει και δεύτερη ελληνική ομάδα ο ΑΠΣ ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ.
Δυστυχώς στις γυναίκες αν και είχε την διαβεβαίωση της συμμετοχής της, η αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, τελικά δεν θα παρευρεθεί στην Πορτογαλία. 
Ο λόγος ότι η ΕΠΟ έκρινε ότι, επειδή δεν διεξήχθη πρωτάθλημα Ελλάδος την προηγούμενη περίοδο, δεν μπορεί να υπάρχει εκπρόσωπος, γεγονός που έφερε πολλά παράπονα από πλευράς Α.Ο. Κεφαλληνία και προσωπικά του προέδρου του κ. Ε. Μαζαράκη.
Επίσης πολλά παράπονα εκφράστηκαν από τον ίδιο για το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν ούτε καν τα εισιτήρια της αποστολής, με αποτέλεσμα σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές να καλυφθούν, απο τους ίδιους τους αθλητές και τον πρόεδρο της ομάδας.
Οι αγώνες για το Euro Winners Cup θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 3 Ιουνίου, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν στην πόλη Ναζαρέ.

Βίντεο από την κλήρωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου