Σάββατο, Μαΐου 26

Λαμπερή και με την παρουσία του Θ. Μαύρου η φιέστα πρωταθλήματος-ανόδου της Εικοσιμίας στη Γ’ Εθνική

Σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές πραγματοποιήθηκε, σε ένα ιδιαίτερο και χαρμόσυνο κλίμα, η φιέστα τίτλου της φετινής πρωταθλήτριας Α’ κατηγορίας Εικοσιμίας, παρουσία μάλιστα και του μεγάλου σκόρερ του Ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμά Μαύρου.
Μπροστά στους φίλους της, η ομάδα της Λειβαθούς πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο της ιστορίας της και δεύτερο στα τρία τελευταία χρόνια.
Έναν τίτλο που παράλληλα της δίνει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στην αρχή το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα Juniors μεταξύ Εικοσιμίας – Διλινάτων.
Αμέσως μετά σειρά πήρε η φιλική αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με αντίπαλο την δευτεραθλήτρια Β’ κατηγορίας Εύγερο.
Οι δυο ομάδες απελευθερωμένες από το άγχος των επίσημων υποχρεώσεων τους, έπαιξαν ελεύθερα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.
Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι νικητές αναδείχθηκαν οι «πρωταθλητές» της Εικοσιμίας με σκορ 1-0, ενώ είχαν και ένα δοκάρι στην κεφαλιά του Χρ. Φωκά.
Το μοναδικό τέρμα, που ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ πέτυχε ο αρχηγός Σπύρος Αποστολάτος
Διαιτητής ήταν ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Βασ. Θωμά.
οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Σέσα, Διον. Πολλάτος, Μαρκαντωνάτος, Κουμαριώτης, Φωκάς, Αποστολάτος, Λογκόνης, Δημ. Πολλάτος, Παν. Κορσιάνος, Μπούσι, Αλ. Πολλάτος.
Έπαιξαν και οι: Κούρτι, Ζαμπαύτης, Αντ. Κορσιάνος, Ντουκάι, Καπλάνης, Μπάμπης.
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Χρ. Παπαναστασάτος, Δρακάτος, Ψάλτης, Κ. Παπαναστασάτος, Μανωλάτος, Παππάς, Πολλάκης, Δήμου, Ε. Παπαναστασάτος, Κανάκης.
Έπαιξαν και οι: Πολλάτος, Κοσμάτος, Παπαγεωργίου.
Η Εύγερος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα απέδειξε το δίκαιο της ανόδου της από την Β’ στην Α’ τοπική κατηγορία!
Με την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε μια ανεπίσημη απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου δια χειρός Θωμά Μαύρου.
Συγκινητική στιγμή στην ώρα των απονομών η βράβευση των Δημ. Μαρκαντωνάτου - Κωστή Αντωνάτου, για την προσφορά τους στην ομάδα στο τελευταίο τους παιχνίδι στα γήπεδα.
Ακόμη βραβεύθηκε από την Εικοσιμία και την Εύγερο, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Θωμάς Μαύρος.
Επίσης τιμητική πλακέτα απένειμε και η Εύγερος στην Εικοσιμία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Περιττό να πούμε ότι τα καπνογόνα και οι σαμπάνιες άναψαν «φωτιά» στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που οι ποδοσφαιριστές με τα μπλε, φορώντας φανέλες που έγραφαν επάνω «Πρωταθλητές 2017-2018», έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς και συγκίνησης.
Πλέον, η επόμενη μέρα που βρίσκει την ομάδα της Κεφαλονιάς σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία, θα πρέπει να είναι η αρχή του σχεδιασμού για μια αξιοπρεπή πορεία και αν είναι δυνατόν γιατί όχι και για το κάτι παραπάνω!
Μεταξύ των άλλων στο Δημοτικό των Κεραμειών διακρίναμε, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή.
Το Sportsthea συγχαίρει διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην δύσκολη αποστολή τους την επόμενη περίοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από την φιέστα των Κεραμειών
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου