Δευτέρα, Μαΐου 14

Σπουδαίο θέαμα από τα παιδιά στο τουρνουά του Κ.Ο.Α.


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Κωνσταντίνος Σιαμάνης αναδείχθηκε νικητής, στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Κ.Ο.Α. για αγόρια U 12. Στον τελικό, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, επικράτησε στο tie break του Νίκου Μαλεφάκη με 7-5. Στην Τρίτη θέση τερμάτισαν οι Π. Ηλιόπουλος και Ι. Κοντογιάννης.
Στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του φαβορί νικήτρια αναδείχθηκε η Δέσποινα Λουκάτου η οποία επικράτησε της Αγγελίνας Κωνσταντάκη  με 2-0 set.  Στην Τρίτη θέση κατετάγησαν η Ζ.Τζουγανάτου και η Κ. Παπαναστασάτου.

Οι αγώνες, που σαν χαρακτηριστικό είχαν το πολύ ωραίο τένις και τις αμφίρροπες αναμετρήσεις, ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τις βραβεύσεις των νικητών.
Ο Κ.Ο.Α ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση, τον χορηγό κ. Νίκο Γαλιατσάτο, τους προπονητές που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για την ανάδειξη των αθλητών και προπαντός τους ίδιους τους αθλητές για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και το πολύ ωραίο θέαμα που προσέφεραν όλο το διήμερο.  
Οι αγωνιστικές δράσεις του ΚΟΑ συνεχίζονται το καλοκαίρι με το Ladder των ανδρών που  είναι σε εξέλιξη  τα Fun Doubles και τα Master Doubles που ακολουθούν, το ενωσιακό πρωτάθλημα παίδων, το πανελλήνιο τουρνουά βετεράνων και το open  ανδρών με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.
Εικόνες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου