Πέμπτη, Μαΐου 24

Δεν πήραν άδεια Παναθηναϊκός και Πανιώνιος!


Σε πρώτο βαθμό απορρίφθηκαν οι φάκελοι του ΠΑΟ και του Πανιωνίου!
Αρνητική θα είναι η εισήγηση της διεύθυνσης αδειοδότησης της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως άλλωστε αναμενόταν και προέκυπτε απ’ όλα τα στοιχεία που είναι μέχρι τώρα γνωστά.
Όμως η διαδικασία αδειοδότησης έκρυβε και εκπλήξεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει τελικά και ο Πανιώνιος, για τον οποίο υπάρχει επίσης αρνητική εισήγηση!
Η περίπτωση των «κυανέρυθρων» αποτελεί έκπληξη διότι είναι από τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, ενώ υποτίθεται ότι είχαν «συμμαζέψει» σε σημαντικό βαθμό και τα οικονομικά τους.
Απ’ ότι φαίνεται, όμως, υπάρχει ξεκάθαρο ζήτημα με οφειλές.
Η ΕΠΟ, μέσω της UEFA, είχε δώσει παράταση για την κάλυψη των οφειλών ως τις 16 Απριλίου και για να υπάρχει αρνητική εισήγηση σημαίνει ότι ο Πανιώνιος (και φυσικά ο Παναθηναϊκός) δεν προσκόμισαν τα απαιτούμενα παραστατικά ως την καταληκτική ημερομηνία.
Αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμός στις μεταγραφές
Τι σημαίνουν τα παραπάνω αν επιβεβαιωθούν; Ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Πανιώνιος, θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -6, ενώ θα έχουν σημαντικό περιορισμό στην απόκτηση ποδοσφαιριστών.
Οι νέες αυτές ποινές, που ήρθαν να αντικαταστήσουν την ποινή του υποβιβασμού με πρόσφατη απόφαση της Super League, αναμένεται να επικυρωθούν από την ΕΠΟ στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Παρασκευή.
*Σύμφωνα με πληροφορίες, άδεια δεν εξασφαλίζουν και οι Κέρκυρα και Πλατανιάς που άλλωστε έχουν υποβιβαστεί.
πηγή: www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου