Κυριακή, Μαΐου 20

Σημαντική εξέλιξη με τον Κ. Ζαρνακούπη στους Πρόννους


Στους Πρόννους θα συνεχίσει και τη σεζόν 2018-2019 ο άσσος της ομάδας Κ. Ζαρνακούπης.
Όπως μας γνωστοποίησε ο πρόεδρος των Πρόννων κ. Σπύρος Σολωμός, έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, λίγες μόλις μέρες μετά τη λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Μια είδηση που σίγουρα θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους των Πρόννων και... θα κόψει τα «φτερά» των επίδοξων μνηστήρων.
Έδωσαν και πάλι τα χέρια Σολωμός - Ζαρνακούπης

Ο Ζαρνακούπης αποτέλεσε τον ηγέτη των Πρόννων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάνοντας τη διαφορά στο χώρο του κέντρου σημειώνοντας 13 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, για την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.
Αν δεν ήταν ο κορυφαίος του πρωταθλήματος, σίγουρα ήταν από τους πρώτους σε απόδοση και αγωνιστική συνέχεια σε όλη τη διάρκεια του.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε: 
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Η παραμονή μου στους Πρόννους ήταν και δική μου επιθυμία, όχι μόνο της Διοίκησης.
Υπάρχει πλάνο σε αυτή την ομάδα, ενώ το απίστευτο κλίμα σε αυτή, είχε σαν αποτέλεσμα να μην σκεφτώ το ενδεχόμενο να μετακινηθώ σε κάποια άλλη ομάδα του νησιού.
Η ομάδα αυτή στηρίζεται πάρα πολύ από την τοπική κοινωνία σε όλους τους τομείς. Έτσι και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να πω σε όλους πως τους περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξουν ακόμα πιο δυναμικά για να κάνουμε για ακόμα μια χρονιά αισθητή την παρουσία μας.
Πρόθεση της Διοίκησης των Πρόννων είναι να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσα να είμαι απών από αυτή την προσπάθεια.
Κ. Ζαρνακούπης
Ραντεβού λοιπόν σε λίγους μήνες, ελπίζω στο νέο μας γήπεδο στη Σκάλα, για μια ακόμα δυνατή σεζόν για τους Πρόννους.
Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η διοίκηση των Πρόννων έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης περιόδου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Υπομονή λοιπόν να δούμε τι ετοιμάζουν εκεί στην περιοχή των Πρόννων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου