Τετάρτη, Μαΐου 23

Ο Ν.Ο.Α. καλεί τους φίλους του Ναυταθλητισμού να εγγραφούν στον όμιλο

Αποτέλεσμα εικόνας για νο αργοστολιου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλεί τα νέα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν αλλά και πρέπει να γνωρίσουν, σαν νησιώτες που είναι, τα Ναυταθλητικά αθλήματα. Προτρέπουμε επίσης και τους γονείς να οδηγήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το ναυταθλητισμό. Είναι αυτό που αρμόζει σε έναν νησιώτη. Ο Όμιλός μας παρέχει όλη την υποδομή με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι οποίες παρέχουν στα παιδιά ασφάλεια και τεχνογνωσία εκ μέρους των προπονητών.
Είναι ευκαιρία τους καλοκαιρινούς μήνες οι νέοι μας να γνωρίσουν τη θάλασσα και τα αθλήματα που τους προσφέρει, αλλά και να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα τον Οκτώβρη μήνα να μπορούν να επιλέξουν σε ποιο άθλημα τελικά θα ειδικευτούν για να νοιώθουν πιο ευχάριστα και με επιτυχίες.
Σας περιμένουμε.
Για πληροφορίες: στα γραφεία του Ομίλου μας Ηλία Ζερβού 16 ή στα τηλ.  2671022874 & 6944815249
Με την ευκαιρία του παραπάνω καλέσματος, ενημερώνουμε όλους τους παλιούς αθλητές της κολύμβησης οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν σταματήσει, να ενταχθούν στο τμήμα κολύμβησης των Βετεράνων, όπου θα μπορούν να προπονούνται βάσει προγράμματος και όσοι εξ αυτών θέλουν, θα λαμβάνουν μέρος στους επίσημους ειδικούς αγώνες βετεράνων. Υπ’ όψιν σας ότι δεν υπάρχει διαδικασία εγγραφής διότι στα αρχεία μας υπάρχουν τα δελτία σας. Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να συνεχίσετε αυτό που κάνατε νέοι, να γίνετε παράδειγμα στους νεότερους, ότι ο αθλητισμός δεν σταματάει ποτέ, να βοηθήσετε την υγεία σας και τέλος να συμπαρασταθείτε στον Όμιλό μας που σας έμαθε τον αθλητισμό.
Ελάτε κοντά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου