Τετάρτη, Μαΐου 30

Νέα σημαντική εξέλιξη για τους Πρόννους που θέλουν να ξαναμπούν δυνατά και τη νέα περίοδο

Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Νέα σημαντική εξέλιξη για την ομάδα των Πρόννων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, που επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της, κ. Σπ. Σολωμό θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις αγωνιστικές τους υπηρεσίες, κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 και οι Κ. Παπαδημητρόπουλος και Δ. Περαματζής.
Ο Παπαδημητρόπουλος, ένα εξαιρετικό παιδί, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ήρεμος και σεμνός εκτός του γηπέδου, αλλά παθιασμένος εντός αυτού, όντας στυλοβάτης της άμυνας των Πρόννων τη φετινή σεζόν βοήθησε στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον ανασταλτικό τομέα. Σκόραρε μάλιστα και τρία γκολ σε πρωτάθλημα κυπελλο.
Η σημαντικότερη όμως, κατά την άποψη μας, προσφορά του είναι ότι κατάφερε να ανταπεξέλθει και να γίνει ο ηγέτης μιας πολύ δυνατής αμυντικής γραμμής την οποία συνέθεταν ο Λ. Σπαθής καθώς και οι δυο μικροί της ομάδας Χρ. Κουρκουμέλης Αλ. Κουρκουμέλης.
Κυρίως όμως κατάφερε να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει τους δυο τελευταίους με την παρουσία του και το πάθος του.
Όσο για τον Περαματζή θεωρούμε ότι βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μερικά από τα οποία υπήρξαν πολύ καθοριστικά.
Έδωσε πολλές λύσεις, κατάφερε να προσαρμοστεί στο κλίμα και στον τρόπο παιχνιδιού, από την πρώτη στιγμή και να δημιουργήσει πολλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες αξιοποιώντας κυρίως την ταχύτητα του.
Για την Διοίκηση των Πρόννων βασικός σκοπός ήταν και παραμένει, η διατήρηση του κορμού της ομάδας η οποία έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις το νταμπλ, έχοντας μόλις ανέβει από την Β' κατηγορία, πράγμα το οποίο δείχνει να πραγματοποιείται με την παραμονή δυο ακόμα παικτών που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία αυτή.
Όπως φαίνεται οι Πρόννοι έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς τον σχεδιασμό τους για την επομένη σεζόν, ευελπιστώντας να είναι ανταγωνιστικοί και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α' Κεφαλονιάς.
Αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις και.... νέα πρόσωπα που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας των Πρόννων από τον επόμενο κιόλας μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου